夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

其實懷孕期都可以做,太耐無,好易感情疏離。
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

複式洋房

fitceo 發表於 21-7-15 12:17
其實懷孕期都可以做,太耐無,好易感情疏離。

就係因為無做,所以疏遠了

男爵府

Amylam214 發表於 21-7-15 12:34
就係因為無做,所以疏遠了

可能我都係

男爵府

Amylam214 發表於 21-7-15 10:46
點解你唔想呢?我係成一年無做過..仲咁候生正常都會想要

同有可能我c6成日要求我學AV d 女優咁做,我極度唔想

男爵府

回覆 Amylam214 的帖子

嘩! 佢已經搵左女人只係未發展到性+長期關係呢個地步, 你處境好危險下

複式洋房

我捨不得你 發表於 21-7-15 13:44
同有可能我c6成日要求我學AV d 女優咁做,我極度唔想

你係唔愛你老公?定係湊小朋友太攰唔想做?定係純粹唔想好似女優咁?

你老公想,你唔俾。佢好易會揾第個幫佢…到時你就煩啦

複式洋房

ibmabc 發表於 21-7-15 13:52
回覆 Amylam214 的帖子

嘩! 佢已經搵左女人只係未發展到性+長期關係呢個地步, 你處境好危險下 ...

我都知危險…但佢又唔肯同我交流…我撩佢佢又拒絕..我可以點?..

男爵府

Amylam214 發表於 21-7-15 13:53
你係唔愛你老公?定係湊小朋友太攰唔想做?定係純粹唔想好似女優咁?

你老公想,你唔俾。佢好易會揾第個 ...

我覺得樣樣都有d
佢好似唔識理我感受咁,佢好似覺得我返工唔使做咁,唔會攰,雖然我人工低文職,但都要用腦㗎,佢唔明,無野諗咁。佢就真係放工就唔使諗緊顧野,小朋友野。
我唔係唔比,係唔想咁密,同想佢多d 關心我。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Amylam214 發表於 21-7-15 08:38
我30歲,老公31歲。結婚5年,有2個小朋友,但幾乎無性生活。

大女出世前,我們每星期做一次。出世後,我們 ...
照你所講真係小得很...............,你地好年輕唔會身體問題,佢做什麼工種?

複式洋房

20150618bb 發表於 21-7-15 14:05
照你所講真係小得很...............,你地好年輕唔會身體問題,佢做什麼工種?

佢係文職,雖會在戶外工作,但體力上唔會好辛苦。性生活少,令生活好多磨擦無法破解,造成惡性循環..…

複式洋房

我捨不得你 發表於 21-7-15 13:59
我覺得樣樣都有d
佢好似唔識理我感受咁,佢好似覺得我返工唔使做咁,唔會攰,雖然我人工低文職,但都要用 ...

大家傾下,我諗佢為咗有得做..都會改善下嘅,哈哈

男爵府

Amylam214 發表於 21-7-15 14:34
大家傾下,我諗佢為咗有得做..都會改善下嘅,哈哈

我講過下,佢淨係話我性冷感,覺得我做野無壓力,無野需要諗。淨係話我問題
仲有佢話我唔主動撩佢做,大佬呀我都唔想做點撩你踢。佢自己又唔主動撩我做,就話我唔想做,我見佢上床都恰埋眼以為佢瞓咗,我仲點會主動撩佢先,我都爭取時間瞓啦。
男人天生頭腦簡單

別墅

Amylam214 發表於 21-7-15 13:53

你老公想,你唔俾。佢好易會揾第個 ...

我係男,我同我老婆一個月都冇一次添,但情況係佢唔想做,佢成日用唔同藉口拒絕我,M兩個星期都未完,每晚氹完仔瞓都話好攰唔想做,到放假又通常都好晏先返到屋企,佢直接同個仔一齊瞓著埋。
其實我一直以為,有小朋友嘅夫妻,做愛少係好正常。。。
我性能力冇問題,每次都有15至20分鐘以上,每次佢都有高朝,我都唔知我係乜滿足唔到佢。。。

大宅

Amylam214 發表於 21-7-15 08:38
我30歲,老公31歲。結婚5年,有2個小朋友,但幾乎無性生活。

大女出世前,我們每星期做一次。出世後,我們 ...

佢應該去睇醫生喎

男爵府

CraftHoIic 發表於 21-7-15 15:47
我係男,我同我老婆一個月都冇一次添,但情況係佢唔想做,佢成日用唔同藉口拒絕我,M兩個星期都未完,每晚 ...

因為女人工作同照顧家庭真係好攰㗎
男人天生好多小朋友野家務野都唔理,淨係掛住睇電話。
同埋平時有買d 小禮物無氹下佢?我嗰件就無,自己買幾千蚊嘅模型就會。
我好明白你c9感受

別墅

Amylam214 發表於 21-7-15 11:09
但我幫佢打飛機又射到無問題喔,咪可排除生理因素?

唔一定!打飛機唔洗體能,又唔會擔心自己滿足唔到另一半,冇套嘅感覺又強烈d。有d人打飛機冇問題,做愛就易軟。有d人一帶套又軟。但,好明顯,你同佢之間溝通上有問題出現咗,要先解決!要坐低傾下!兩個人之間有愛先會想做愛,關係才能長久!

別墅

CraftHoIic 發表於 21-7-15 15:47
我係男,我同我老婆一個月都冇一次添,但情況係佢唔想做,佢成日用唔同藉口拒絕我,M兩個星期都未完,每晚 ...

有段時間,我都會唔想同我老公做。因為湊小朋友真係好攰
,而且覺得佢唔關心我,平時唔見佢攬下我,錫下我,或者同我傾吓計,一過嚟就淨係想做,所以唔開心,亦唔想做!依家問題改善咗,你都可以諗吓,你哋平時嘅情況係咪咁?

別墅

我捨不得你 發表於 21-7-15 17:13

點解你要 default左男人就係咁,你乜都唔知就當左我係咁嘅人!屋企係我煮飯咖!我對住老婆/仔仔嘅時候就唔會撳電話,我會講故事俾仔仔聽,陪佢玩玩具,同佢爭毛公仔!你遇過嘅男人衰係佢地嘅事,唔好拖埋我落水!

男爵府

CraftHoIic 發表於 21-7-15 18:12
點解你要 default左男人就係咁,你乜都唔知就當左我係咁嘅人!屋企係我煮飯咖!我對住老婆/仔仔嘅時候就唔 ...

你唔使咁激動先
咁聽你咁講,你其實對家庭付出都幾多。
我c6有你一半就好了
搵到你老婆邊方面問題唔想做先

珍珠宮

我捨不得你 發表於 21-7-15 17:13

咁你呢,有無tum下你老公?
見到你淨係數佢不足

首頁

尾頁

跳至