興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

kiwibaby2015 發表於 21-7-16 16:13
要入個人資料,到時又一大堆陌生人或來電埋手 sell 野
我又好好彩, 玩左半個月一個電話都無收到

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

減齡達人勳章

回覆 蛋花湯 的帖子

嘻! 我既目標係換手錶
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

男爵府

減齡達人勳章

回覆 miriam 的帖子

我都無收過

男爵府

減齡達人勳章

我都無收過

伯爵府

2024勳章

lilian.chim 發表於 21-7-16 16:46
回覆 蛋花湯 的帖子

嘻! 我既目標係換手錶

咁你要堅持, 努力! 到時可能換到手錶之餘仲fit左

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

lilian.chim 發表於 21-7-16 16:46
回覆 蛋花湯 的帖子

嘻! 我既目標係換手錶
4500 分你好快有啦

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mariefish 發表於 21-7-16 16:16

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

miriam 發表於 21-7-16 14:00
玩左 15 日, 依家我有 1242 分, 諗住換兩張 coupon 買野食~~
我要換錶

男爵府

減齡達人勳章

回覆 蛋花湯 的帖子

我宜家係用錶計. 我只係覺得錶最抵,所以想換

男爵府

減齡達人勳章

4500-2182=2318, 如果可以每日爆錶的話要多20日就搞定啦!

伯爵府

2024勳章

lilian.chim 發表於 21-7-16 17:03
回覆 蛋花湯 的帖子

睇自己需要

王國長老

sammi_ckm 發表於 21-7-16 16:59
我要換錶
係同老公一齊玩, 兩個夾埋換完仲有找丫

王國長老

lilian.chim 發表於 21-7-16 17:03
回覆 蛋花湯 的帖子

用錶, 除左叉電個時, 基本上乜 record 都齊晒, 係我懶人必備之作

王國長老

lilian.chim 發表於 21-7-16 17:06

4500-2182=2318, 如果可以每日爆錶的話要多20日就搞定啦! ...
換完錶之後換咩呢

王國長老

報數

累積總分 : 1242

15/7 : 10298 / 70
14/7 : 10328 / 72
13/7 : 10203 / 70
12/7 : 10256 / 70
11/7 : 10875 / 80
10/7 : 6811 / 20
09/7 : 10042 / 68
08/7 : 500 (減齡二三四)
08/7 : 9793 / 64
07/7 : 9431 / 60
06/7 : 8216 / 42
05/7 : 7812 / 36
04/7 : 6279 / 10
03/7 : 3731 / 0
02/7 : 8588 / 48
01/7 : 7603 / 32

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

crystal媽咪 發表於 21-7-16 16:51

你玩嘛?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mariefish 發表於 21-7-16 19:29
你玩嘛?

唔玩啦
近來又忙碌
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

請問靜息心率同動態卡路里點計呀?我冇apple手錶嘅

大宅

回覆樓主:

請問呢個Apps係米只可試玩2個月?
Thx

王國長老

crystal媽咪 發表於 21-7-16 19:48
唔玩啦
近來又忙碌
乜都唔使做喎, 剩係拎住部手機行就得, 試下啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊