自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章

cc1209 發表於 21-7-20 22:06
回覆 vivian520 的帖子

你講我先知唯一一個我唔知名的導師,AKA,佢係唔上心。泳儀一開頭都係,後來上心了 ...

我覺得克勤、 Gin Lee, JW, Janice, 泳兒都好著緊d學員

男爵府

Gin Lee 最近有兩個廣告,戥佢開心!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

vivian520 發表於 21-7-20 22:03
感覺Janice,JW,gin Lee 好似比較肉緊,
Aga好似比較Hea
P.s:純粹我個人感覺

我頭先同老公講,導師中周柏豪完全唔知做過乜,其他如JW、Gin Lee、衞蘭響呢套星夢之後,令我喜歡咗佢哋

侯爵府

Anpanmama 發表於 21-7-21 00:16
我頭先同老公講,導師中周柏豪完全唔知做過乜,其他如JW、Gin Lee、衞蘭響呢套星夢之後,令我喜歡咗佢哋:h ...

我覺得柏豪能力有限,算有盡力㗎啦。
Aga自己有咩歌我都唔知,也feel唔到佢教過邊個d咩。
但綜觀,其實導師出力,其實對自己形象都有幫助。呢批其實可能有實力,但都去唔到一線,可能遲d都要退下教唱歌搵食,依家係儲教唱嘅知名度,都係好事。

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得Gin lee好靚

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

衛蘭勁nice,feel到佢好好人,成個大姐姐咁識照顧人,又教到學員有進步

珍珠宮

2024年龍年勳章

Anpanmama 發表於 21-7-21 00:16
我頭先同老公講,導師中周柏豪完全唔知做過乜,其他如JW、Gin Lee、衞蘭響呢套星夢之後,令我喜歡咗佢哋:h ...

周柏豪根本無料做導師,TVB俾機會想捧佢,現在是自曝其短,有對比下,覺得更差

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

smiletigger 發表於 21-7-21 03:38
我覺得柏豪能力有限,算有盡力㗎啦。
Aga自己有咩歌我都唔知,也feel唔到佢教過邊個d咩。
但綜觀,其實導 ...

其實Aga師傅就係舒文。
我諗Aga有幫學員只係鏡頭無放太多落去啫?!
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

男爵府

cc1209 發表於 21-7-20 22:00
有個group,仲要嬲學員唔覆,係好有心,好緊張。佢哋之前我睇教得好好,真係有用心。有過呢啲師傅無憾。

...

Gin成熟d無咁大聲JW就好似花痴咁,近排佢平蔭

大宅

JW拍嘢著住古裝,唔理佢係中場休息定未落裝,都知佢想快啲見佢哋。柏豪充吓樣,佢本身唔得。
Janice好有大將之風,佢唔係好肉緊,但好到point。似係高人咁。佢都有關心仔女,但係舒服家長型。

公爵府

cindy618 發表於 21-7-20 23:15
pakho做導師先不知所謂

感覺連佢自己都覺得唔好意思

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

TATEYAMA 發表於 21-7-21 08:26
感覺連佢自己都覺得唔好意思

係呀

水晶宮

呢個節目令我對Gin Lee, JW, Janice 另眼相看, 完全投入, 尤其係Gin Lee, Gin Lee 既背景大家未必好清楚, 佢未出道時係不繼參加歌唱比賽, 台灣大陸都有, 由於歌藝好不停去踢館, 所以經驗好夠尤其係用咩心態去面對, 當年記得佢踢林欣彤館輸左, 唔係因為佢唱得唔好, 而係果份霸氣光芒太露, 變左評判唔buy

大宅

回覆 上校車 的帖子

輸比林欣彤?咁係班評判輸了。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

原本Janice 果組導師都唔係好上心,係有次李克勤同d小朋友打完羽毛球,問學員佢哋d導師係邊,大家你眼望我眼,冇出聲。 之後李克勤先同啲導師講希望佢哋畀啲心出嚟,教啲學員。 janice先約佢哋整嘢食,講下唱歌。

水晶宮

cc1209 發表於 21-7-21 08:57
回覆 上校車 的帖子

輸比林欣彤?咁係班評判輸了。

乜都係天時地利人和, 當年林個勢走得咁好, 點估到而家反而俾gin Lee 超前晒, 李克勤都係落敗新秀, 而新秀冠軍又有幾多個可以在樂壇成績優異

大宅

上校車 發表於 21-7-21 08:35
呢個節目令我對Gin Lee, JW, Janice 另眼相看, 完全投入, 尤其係Gin Lee, Gin Lee 既背景大家未必好清楚, ...

輸左比林欣彤?請問係咩節目?
Gin Lee唱功高林幾班喎……

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

bobomia 發表於 21-7-21 07:12
周柏豪根本無料做導師,TVB俾機會想捧佢,現在是自曝其短,有對比下,覺得更差
...

啲學員唱得仲好過佢

大宅

回覆 ChloeMa 的帖子

打份工定真心睇得出,JW, Gin Lee一開初已經好肉緊。唔駛時間陪養。李生唔肉緊,但睇得好實,始終佢係人父。

水晶宮

Cake_Cala 發表於 21-7-21 09:04
輸左比林欣彤?請問係咩節目?
Gin Lee唱功高林幾班喎……

林欣彤參加超級巨星時, gin Lee 未成名, 被邀請參加踢館賽

首頁

尾頁

跳至