美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

free2020 發表於 22-6-15 22:49
我3個朋友都係打依隻

我都有FD同同事去香港心打PICO,一個係見我有效所以去打埋一份,另一個係食飯時吹水先知佢去咗打,同我一樣都係上網搵資料時見到

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

chitchit0520 發表於 22-6-16 12:35
咁5次$6000都唔算貴
係咪仲要俾醫生費?

如果跟足療程次數係唔使另外俾醫生費,除非要醫生打,咁就要加錢

禁止訪問

珍珠宮

牛牛牛牛 發表於 22-6-16 10:43
我都有FD同同事去香港心打PICO,一個係見我有效所以去打埋一份,另一個係食飯時吹水先知佢去咗打,同我一 ...

荷爾蒙斑打唔打到?係用高能量去打定潮進模式?

象牙宮

timtong 發表於 22-6-15 23:07
Picoway 我三四年前去親台北都有打
我打左共四次,醫生打嘅

Picoway 療程 4x
台灣 3-5000 一次包一次護理treatment (HKD 750-1200) 台北貴, 桃園.台中.台南.高雄.新竹.---区 TW1999 \ HKD500
HK $1200次 冇任何護理 treatment

台灣, 現在醫美越來越便宜,消費者也越來越知道他們需要什麼樣的療程
醫美診所就省略了服務員,取高CP值=低價的服務吧!自己洗臉。
香港, 不知道

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

牛牛牛牛 發表於 22-6-15 15:47
我喺香港心打咗3次,每次都有改善,同埋佢哋會用多個探頭,當然唔會打完一、兩次啲斑會冇曬啦,但見到係有 ...

香港心打咗3次,同埋佢哋會用多個探頭每次都有??。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

namnamnamlolo 發表於 22-6-19 10:21
荷爾蒙斑打唔打到?係用高能量去打定潮進模式?

有淺咗,不過未退曬,同之前比已經好好多,用高能量打法,夠保濕就得

伯爵府

333s 發表於 22-6-19 12:57
香港心打咗3次,同埋佢哋會用多個探頭, 每次都有??。

次次都用多個探頭,美白、嫩膚、打斑同收毛孔

333s    發表於 22-6-21 07:57

珍珠宮

牛牛牛牛 發表於 22-6-19 17:48
有淺咗,不過未退曬,同之前比已經好好多,用高能量打法,夠保濕就得

請問pico高能量打完之後面會好紅或痛嗎?
我打co2 紅咗2至3日
Pico打完又無乜感覺咁

大宅

回覆 牛牛牛牛 的帖子

請問有冇試過雀斑work 唔work?

男爵府

namnamnamlolo 發表於 22-6-19 19:51

岩岩打完會好紅, 又未到話痛。 我打到1.5J。
Pico主打就係downtime短, 隔日見得人

珍珠宮

janice1226 發表於 22-6-21 15:57
岩岩打完會好紅, 又未到話痛。 我打到1.5J。
Pico主打就係downtime短, 隔日見得人
...

我都唔知自己打到咩能量
只感覺無乜改變
下次我問下個治療師先
反而打Co2就淡咗少少
但co2應該係袪凹凸洞

伯爵府

namnamnamlolo 發表於 22-6-19 19:51

打完個晚會紅,如果皮膚乾,第二日都未退曬紅架

我第一次上去打,之前冇乜準備就上咗去,結果打完好似俾人星咗好多巴,塊面好紅,個晚仲有少少敏感(好似蚊爛咁)同痕,之後勤敷MASK,第二次去打就冇敏感喇,紅就第二日都差唔多退曬

伯爵府

dolceee 發表於 22-6-20 19:07
回覆 牛牛牛牛 的帖子

請問有冇試過雀斑work 唔work?

雀斑我覺得最易搞喎,反而荷爾蒙斑一堆嘢咁就算淺咗都仲好礙眼

333s    發表於 22-6-23 07:57

大宅

我本身都係見有醫生睇下安全啲所以買package 點知都唔係次次可以見醫生 要特別要求先可以見 我覺得有啲取巧 仲要我個排打完塊臉敏感 第一次有見 第二次無見 第三次本身佢地都唔想安排 不過我同佢地講之前有要求見醫生先比我見

大宅

https://www.am730.com.hk/本地/用冒牌美容儀器提供嫩膚療程-兩美容院女董事被捕/325091

海關講既2部假機
香港心官網都有

大宅

CHAN087 發表於 22-6-22 22:22
我本身都係見有醫生睇下安全啲所以買package 點知都唔係次次可以見醫生 要特別要求先可以見 我覺得有啲取巧 ...

有冇效果呀?斑有冇淡到?
佢地咁平會唔會特登較低個能量?

大宅

dolceee 發表於 22-6-22 22:38
有冇效果呀?斑有冇淡到?
佢地咁平會唔會特登較低個能量?

我係雀斑 所以第一次效果好明顯 不過佢都話肉眼睇深色斑係新斑會易打啲 淺色反而係深層斑已經好耐 要打多幾次 所以打二三次我都覺得分別唔大

佢sell嗰陣 都話包埋見醫生同埋之後有可能加價
所以依家唔係次次有見醫生 我覺得唔駛買package

大宅

CHAN087 發表於 22-6-22 22:54

我係雀斑 所以第一次效果好明顯 不過佢都話肉眼睇深色斑係 ...

我問果度姑娘 佢哋聲稱可以做到美白袪黃效果
你覺得有冇白到呀?
我好想改善暗黃既問題…

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊