夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

Cherry2012 發表於 22-6-3 00:45
重之唔好太相信男人,我也觀察了半年,現在也好小小!但再全部相信真的無可能!
...

有時我真係想偷偷睇佢電話,因為佢手機不停都有訊息,有時行岀行入都會手拎住,但怕再睇又發現野…我真係會受唔住。

別墅

SUMSUM_88 發表於 22-6-2 23:00
估佢係出面食飽左

呢個問題我真係唔知,但之後都好少晚上唔見人,會返企既,得一晚就話返工既 。

大宅

Mei1990 發表於 22-6-3 00:50
有時我真係想偷偷睇佢電話,因為佢手機不停都有訊息,有時行岀行入都會手拎住,但怕再睇又發現野…我真係 ...

我有睇,但佢而家真係放低,自己行開去瞓覺,咁証明其實唔会揾到任何罪証!但機不離手真心可疑!

別墅

Cherry2012 發表於 22-6-3 00:47
或者你由細微身體接觸開始,拖手,攬吓,goodnight kiss咁!令大家舒服番才進一步!
...

間唔中都有既,等小朋友訓左我會走去叫佢不如攬下傾下計,錫下我咁,同埋我哋仲分開訓,小朋友仲還少,唔能夠自己訓,又或者咁耐冇訓埋一齊先會咁。

別墅

Cherry2012 發表於 22-6-3 00:53
我有睇,但佢而家真係放低,自己行開去瞓覺,咁証明其實唔会揾到任何罪証!但機不離手真心可疑!
...

所以我係怕佢哋仲聯絡,但又驚我發現。
我又問佢,佢話習慣咗。

大宅

Mei1990 發表於 22-6-3 00:58
間唔中都有既,等小朋友訓左我會走去叫佢不如攬下傾下計,錫下我咁,同埋我哋仲分開訓,小朋友仲還少,唔 ...

分開瞓真係爭好遠,不如改變一下!一齊瞓!老實,夜晚佢自己係房你都唔知佢做乜!

大宅

Mei1990 發表於 22-6-3 01:01
所以我係怕佢哋仲聯絡,但又驚我發現。
我又問佢,佢話習慣咗。

我老公用咗1年時間先真正断到!同佢講你想要安全感,不想估估吓!叫佢唔好再机不離手!

男爵府

陪月勳章

1.佢已經係出面食飽
2.佢唔係選擇家庭,而係兩邊同時呃
3.離婚亦要講有冇資本,如果你哋有婚姻財產,又何必留住件垃圾

茶類愛好者    發表於 22-6-3 01:50

別墅

Cherry2012 發表於 22-6-3 01:08
分開瞓真係爭好遠,不如改變一下!一齊瞓!老實,夜晚佢自己係房你都唔知佢做乜!
...

因為小朋友未到二歲,仲好需要我,因為掉底佢係房我會聽唔到喊聲。我會等小朋友訓左,先抽空搵下佢傾訴

別墅

Cherry2012 發表於 22-6-3 01:10
我老公用咗1年時間先真正断到!同佢講你想要安全感,不想估估吓!叫佢唔好再机不離手!
...

我都講過叫佢唔好成日玩,返工都玩,返到家又玩,訓覺又玩,係咁手機不離手,連去廁所一陣間都會拎入去既。我都唔想估,我有問佢係咪又搵番人傾計,佢話冇搵好耐。

別墅

aryemyem 發表於 22-6-3 01:13
1.佢已經係出面食飽
2.佢唔係選擇家庭,而係兩邊同時呃
3.離婚亦要講有冇資本,如果你哋有婚姻財產,又何必 ...

我有講過如果又再發現証據我真係考慮離婚,當初佢話小三唔知有老婆,但已家知道,係怕小三又會無聊搵番C6。 但佢都會準時回家好難食飽左,除非係返一晚夜偷約會,但我又有視訊過係真返工既。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

Mei1990 發表於 22-6-3 00:58
間唔中都有既,等小朋友訓左我會走去叫佢不如攬下傾下計,錫下我咁,同埋我哋仲分開訓,小朋友仲還少,唔 ...
仲分開訓, 好危, 睇下安排小朋友獨立。尤其你想有再進一步的親蜜.
兩公婆分開訓,會好傷。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

陪月勳章

Mei1990 發表於 22-6-3 01:35
我有講過如果又再發現証據我真係考慮離婚,當初佢話小三唔知有老婆,但已家知道,係怕小三又會無聊搵番C6 ...

入世未深啊你
大把人lunch time去約炮
一房難求

茶類愛好者    發表於 22-6-3 01:55

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

Mei1990 發表於 22-6-3 01:29
返工都玩,返到家又玩,訓覺又玩,係咁手機不離手,連去廁所一陣間都會拎入去既 ...

你都係手機用戶,我都會用手機, 有時去廁所都會玩,但如果全天候「機不離手」既, 兩分婆分開訓,你地仲有個2歲,正路回家, 返到家只要小朋友不嘈吵正路都同小朋友玩下掛, 就咁睇牌面我勸你做足心理準備,男既擺明只交人不交心!
好老實, 你自己將心比己, 老婆問仲有冇聯絡, 我老虎蟹都答「冇」!這是人性,又不是確鑿, 何必答你「有」(如果有,當然「冇」我就恭喜你)。

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

Mei1990 發表於 22-6-3 01:35
我有講過如果又再發現証據我真係考慮離婚,當初佢話小三唔知有老婆,但已家知道,係怕小三又會無聊搵番C6 ...

偷食不用等放工,一個lunch break已經可以,不是嚇你!因為我個個以前用N個理由話自己返工,但原來發現去開房!當初我也好似你咁小三揾c6, 全怪小三,但最後会覺得如果你c6唔放手,小三又有乜方法揾到!真係好睇你個c6.

大宅

Mei1990 發表於 22-6-3 01:29
我都講過叫佢唔好成日玩,返工都玩,返到家又玩,訓覺又玩,係咁手機不離手,連去廁所一陣間都會拎入去既 ...

邊有男人会認?不如提出一齐瞓番先,攞番个人係身邊,如果佢唔肯,証明夜晚去要交人比另外一個

珍珠宮

Mei1990 發表於 22-6-3 00:34
係我發現岀軌後佢係肯返企,收工就回家,做下家務,對我既承諾,但如果真係扮為何要搞咁多小動作
...

利益行先
對佢嚟講維持現狀,可以享齊人有最大得益

男爵府

Mei1990 發表於 22-6-3 01:23
因為小朋友未到二歲,仲好需要我,因為掉底佢係房我會聽唔到喊聲。我會等小朋友訓左,先抽空搵下佢傾訴
...

你可以買收音器放BB房,佢喊你會聽到,BB通常早訓,你講故事陪BB瞓咗先返房都得,你老公有時可以做
兩公婆點可以分房,咩叫床頭打架床尾和,冇同床點和

男爵府

Mei1990 發表於 22-6-3 00:52
呢個問題我真係唔知,但之後都好少晚上唔見人,會返企既,得一晚就話返工既 。
...

一個午餐嘅時間,食完你都唔知,晚上照交人

別墅

aryemyem 發表於 22-6-3 01:39
入世未深啊你
大把人lunch time去約炮
一房難求

但食晏佢多數係車到食,有時佢會影相我睇,應該唔會掛

首頁
12345...7

尾頁

跳至