自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

winnielong 發表於 22-8-13 15:01
$100其實點比得出
收個位實反檯

琥珀宮

taptap83 發表於 22-8-13 13:54
如果真係合力強姦,工人同中介既對話就唔會係「My male employer use me (我男僱主利用我)」,提都冇提過 ...

男人點會用老婆手機send呢啲,咁唔合理搵鬼信!
好明顯辯方供詞只係幫老婆脫罪同屈工人係自己入房

象牙宮

BKFinder 發表於 22-8-13 13:37
男僱主涉在妻子協助下強姦菲律賓女傭案,今(12日)在高等法院續審,代表男僱主的律師向女事主說出辯方 ...

該屈雇主多D。

男僱主和女傭有發生关系的。N次 Sex 金錢交易
收了男僱主150元
男被告隨即給100元
男被告再給X港幣50元,

女傭恨做二奶,才會說男雇主利用我。  
女傭英文不好。男雇主英文也差。

我的看法。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

BKFinder 發表於 22-8-13 14:31
我都覺得2方版本都不是事實全部

都係啦,但呢個版本比菲傭個版本make sense d

珍珠宮

減齡達人勳章

singwin 發表於 22-8-13 14:20
我估係想做到跟女戶主無關,有事最多都係男入罪

x2

商量過打唔甩強姦, 一個坐好過2個坐, 放生老婆湊仔女 。

侯爵府

回覆樓主:

常理問題,你老公想攪第二個女人,佢會用自己電話sent message, 還是會攞你電話傳短訊?正常男人怕老婆知,點會用老婆電話?

男爵府

Ol0314 發表於 22-8-13 14:30
咁可能女戶主真係無做過喎

你見過男人去滾用自己C9手機溝女約炮未?呢個point有難叫人信囉

侯爵府

rebeccalin 發表於 22-8-13 14:47
sent完後立即delete左個信息,咁佢老婆咪睇唔到啦

Delete 左都會見到「你已刪除此訊息」這幾個字

男爵府

一人之下 發表於 22-8-13 15:57
常理問題,你老公想攪第二個女人,佢會用自己電話sent message, 還是會攞你電話傳短訊?正常男人怕老婆知, ...

係囉,男人叫雞用老婆電話去約隻雞,咁都講得出

Yeelim    發表於 22-8-13 17:39

伯爵府

like 「it」。 個阿sir都堅係禽獸

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

winnielong 發表於 22-8-13 15:01
$100其實點比得出

唔係$150咩
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

一人之下 發表於 22-8-13 16:00
Delete 左都會見到「你已刪除此訊息」這幾個字

可再del埋呢幾個字

寶石宮

野原美冴 發表於 22-8-13 15:34
x2

商量過打唔甩強姦, 一個坐好過2個坐, 放生老婆湊仔女 。

兩公婆咁變態

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

男爵府

TingTing 發表於 22-8-13 14:55
唔合理,有乜理由會响仔女面前合力老強別人。。。唔洗咁。。。。响廳合力都誇,何況响房搞? ...

仲要公屋,隔離房有仔女,如果工人大叫都聽唔到?

子爵府

crystal媽咪 發表於 22-8-13 16:19
唔係$150咩

開頭比$100事後比多$50唔知係咪獎金花紅表現好呱無論點都好個男淫蟲一定係百佳超市又淫又孤寒又寒酸嘅物體啦

男爵府

點講都好,嗰男人都係抵死!
已經不忠,咸濕到攪嗰女傭!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢單野雙方都太多疑點,睇定啲先。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嗱,先聲明,我暫對雙方供詞都抱住懷疑先,並唔幫邊個。

單睇呢啲供詞,我估男既用女方手機既原因係:

1、男既手機根本無女傭既電話,因為女主人認為佢地兩者唔需要私下電話聯絡,同時亦應避嫌。

2、男既係電話科技白痴,以為用電話WhatsApp 左,del 左就無人知。

3、反之,女主人係電話科技白痴,唔識還原del左既野,所以男方無有怕。

4、男唔用自己手機sd,係因為如1,佢無留女傭既電話,如想襯女主人沖涼時急想搞個女傭,就一定搞唔切用佢電話入女傭電話,再WhatsApp女傭,再del 所有對話,同聯絡方法。(太煩)

5、點解用ws?我估男方唔多識英文,佢係用翻譯。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

my005 發表於 22-8-13 17:07
嗱,先聲明,我暫對雙方供詞都抱住懷疑先,並唔幫邊個。

單睇呢啲供詞,我估男既用女方手機既原因係:

男主同女傭廚房煮野中發生咩事係關鍵。

首頁
12345...7

尾頁

跳至