自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

玩具勳章

Jane1983 發表於 22-8-14 15:21
回覆 meowmeow34 的帖子

係好令人反感。咁樣點做人父母呢。

成身傷,在痛苦中死去。之前煮野食唔小心整到手睜少少,1cm都無,即時沖水都好痛,仲黑埋。bb全身都有,最大灼傷有8cm,聽到都覺得痛

伯爵府

TobiMom 發表於 22-8-14 15:18
比$1000 ,奶粉尿片另計?
係咪嫌錢少,怨氣大,所以發洩係bb身上,兇手夫婦虐待人地個b到體無完膚,
自己 ...

你睇報道FACEBOOK

林婦24歲(照顧BB女人)失婚有個仔, 前段婚姻同感情失敗, 有憂鬱同自殘傾向, 後結識35歲(殺嬰)男
35歲(殺嬰)男有讀寫障礙, 脾氣暴燥, 有虐兒同虐妻前科

林婦(照顧BB女人)失婚後帶住個仔認識(殺嬰)男, 以為有好歸屬
而(殺嬰)男係大男人, 要林婦(照顧BB女人)服侍照顧煮飯煲湯

林婦(照顧BB女人)其後搭應幫佢朋友照顧男嬰(被殺嬰), 收1000蚊照一個月

35歲(殺嬰)男對其已有不滿認為林婦(照顧BB女人)被朋友搵笨, 及待慢左自己同家務 , 案發前一日已有因此事而打過林婦(照顧BB女人), 及指責其友人 (BB父母)

林婦(照顧BB女人)其後於FB抱怨男友(殺嬰男), 指其虐待自己, 同埋抱怨一個女人仔要照護兩個小孩, 加上打風落雨要買餸, 煲湯好辛苦, 一個照顧三個人(包括兩個小朋友及殺嬰男)
以及叫其男友(殺嬰男)唔好講她的朋友 (BB父母)壞話, 話鬧我可以唔好話我D朋友

明顯35歲(殺嬰)男本身就唔同意林婦(照顧BB女人)接個BB返黎湊

林婦FB發文係凌晨12點
個BB 3點就送院死亡了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Bibima620 發表於 22-8-14 12:03
生父母點解講到自己一啲責任都冇

親生父母都好大問題
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

TobiMom 發表於 22-8-14 15:18
比$1000 ,奶粉尿片另計?
係咪嫌錢少,怨氣大,所以發洩係bb身上,兇手夫婦虐待人地個b到體無完膚,
自己 ...

兇手係個男
林婦(照顧BB女人)個仔都唔係佢生的
之前已經打林婦同個仔出哂名

死者(BB)個母親訪問都有講, 一早知兇手(35歲殺嬰)打細路有前科出哂名脾氣差

伯爵府

Jane1983 發表於 22-8-14 15:21
回覆 meowmeow34 的帖子

係好令人反感。咁樣點做人父母呢。

bb冇人愛錫都已經好淒涼,仲要畀人虐待致死 希望bb去到天堂有好日子過

伯爵府

chingnc 發表於 22-8-14 15:35
成身傷,在痛苦中死去。之前煮野食唔小心整到手睜少少,1cm都無,即時沖水都好痛,仲黑埋。bb全身都有,最 ...

真係好心噏好難過

珍珠宮

kwokdicken 發表於 22-8-14 15:40
兇手係個男

01新聞話林婦同上手生了一個(無講去向)
跟這個又生一個九個月大

伯爵府

虎到金來勳章

Bibima620 發表於 22-8-14 12:03
生父母點解講到自己一啲責任都冇

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=7926096704131153 ...

點解親生媽媽好似講緊人地既事咁既,依家死左自己個bb,一d都唔傷心,淨係話唔應該比呢對夫婦湊,其實,佢唔應該生就真

珍珠宮

玩具勳章

兇手係個男

生母接受訪問,講緊好似人地既事

伯爵府

k_wong7 發表於 22-8-14 15:46
點解親生媽媽好似講緊人地既事咁既,依家死左自己個bb,一d都唔傷心,淨係話唔應該比呢對夫婦湊,其實,佢 ...

呢兩公婆應該有不良嗜

你睇佢身邊陪佢地果幾個朋友D反應都正常過佢兩個
1000蚊, 擺明搵唔倒人湊自己又唔想湊先咁樣比人湊

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

所以避孕好重要!
從來生仔係有錢人家的玩意!
學冠軍李/演員林齋, 冇600個5好生。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

伯爵府

chingnc 發表於 22-8-14 15:49
生母接受訪問,講緊好似人地既事

兩邊, 四個大人, 都無個正常人
害左2個or 3個小朋友

珍珠宮

玩具勳章

72leelily 發表於 22-8-14 15:45
01新聞話林婦同上手生了一個(無講去向)
跟這個又生一個九個月大

新聞講大既有開左file,估計殺嬰男打個大,個大既俾人帶走左。佢專打人地個仔

大宅

熊妹妹 發表於 22-8-14 12:25
自己都顧唔掂,一點責任心也沒有,害咗一條小生命,成世都唔安落,好心就學下點避孕
...

呢啲人先會越生越多,到佢生下一個,就會唔記得呢個俾佢哋害死嘅bb,. 4條友都係人渣

珍珠宮

2023年兔年勳章

兇手係個男

個生母咩事呀,一早知個男兇手有打人前科,仲比佢哋湊
生母經濟唔掂,養小朋友要錢,衰D講係咪借刀殺B

珍珠宮

2023年兔年勳章

chingnc 發表於 22-8-14 15:55
新聞講大既有開左file,估計殺嬰男打個大,個大既俾人帶走左。佢專打人地個仔
...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

全部都有問題

珍珠宮

chingnc 發表於 22-8-14 15:55
...

好運送去寄養家庭
再唔係去虐待兒童會
睇得多香港外國奇案變態兇手強姦犯
多是生於複雜家庭

珍珠宮

2023年兔年勳章

Vin仔媽 發表於 22-8-14 16:02
全部都有問題

係,有份害死個B

子爵府

好媽媽勳章