自由講場

跳至

首頁
12345...24

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

lamlam0710 發表於 22-9-28 20:26
唔慢唔慢,而家訂定聽日 lunch, 龜速爬又得,全速跣住黎又得。叮~ 得左。
...

咁我架專列咪用唔著

水晶宮

Chchingpig 發表於 22-9-28 20:23
阿女真係乖,幫手落廚
賣相好吸引呀

多謝!我地食飽lu。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

MM2H 發表於 22-9-28 20:22
會唔會未到半路已經被食晒

唔係大媽樂出品應該冇咁大偷食嘅動力嘅。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

jk923 發表於 22-9-28 20:26
可以,送飲品。

有咩飲品揀呀?

珍珠宮

jk923 發表於 22-9-28 20:24
香港水域都有?

聽聞TM 有

珍珠宮

jk923 發表於 22-9-28 20:24
香港水域都有?

係咪只做大西北地區

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

有板有眼,叻女

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-9-28 20:25
唔驚,利用完我就賣左佢比H牌

H for hippo?

水晶宮

pomanlife 發表於 22-9-28 20:25
唔驚,利用完我就賣左佢比H牌

比你笑死,記得賣貴啲,話晒養左咁耐咁多米飯。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

水晶宮

pomanlife 發表於 22-9-28 20:27
有咩飲品揀呀?

五青汁岩唔岩

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

jk923 發表於 22-9-28 20:26
多謝,佢好鍾意煮野食,而家返全日帶飯,聽日午餐有著落。

返學仲要煮埋飯,又再流晒口水
我係標題黨,你手指,同女煮飯,咩回事?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

好叻女

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

lamlam0710 發表於 22-9-28 20:20
Food Hippo

會唔會行行下腳痛去唔到架

彩鑽殿

lamlam0710 發表於 22-9-28 20:29

嗰個品牌有冇賣呢款動物皮袋

彩鑽殿

jk923 發表於 22-9-28 20:30
比你笑死,記得賣貴啲,話晒養左咁耐咁多米飯。

佢唔食飯架,只食肉

水晶宮

chingnc 發表於 22-9-28 20:29
有板有眼,叻女

多謝,佢好鍾意煮食,有啲天份。
attach0/tmp/phplWgXbY
attach1/tmp/phpHZIQGo
attach2/tmp/phpJmiTbP

水晶宮

Chchingpig 發表於 22-9-28 20:28
係咪只做大西北地區

要加錢

琥珀宮

lamlam0710 發表於 22-9-28 20:26
唔慢唔慢,而家訂定聽日 lunch, 龜速爬又得,全速跣住黎又得。叮~ 得左。
...

聽日,到時可能會取消左喎

水晶宮

lamlam0710 發表於 22-9-28 20:29

我以為靴墨士

首頁
12345...24

尾頁

跳至