自由講場

跳至

首頁
12345...32

尾頁

男爵府

回覆樓主:

霸氣月尊世一

attach1_sign/tmp/php90iLqy

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

本座的人,你們也敢動?
睇到33集

珍珠宮

stagea 發表於 22-10-3 20:06
本座的人,你們也敢動?
睇到33集

呢句佢(配音)講得好好聽

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

初初睇都覺女主好難頂,但睇睇下又冇乜野。小蘭花角色都唔係話天姿國色。大强都話月尊最鐘意食佢呢種肥肥白白既仙女

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

睇到27集,男一男二都正

女一就同其他JM感覺一樣,開頭好難頂,忍多幾集先慢慢接受到。如果佢都搵人配音,效果應該會好啲。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

stagea 發表於 22-10-3 20:06
本座的人,你們也敢動?
睇到33集
呢句好正,月尊次次出場救人講呢句都好有霸氣

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

白毛毛 發表於 22-10-3 20:12

呢句佢(配音)講得好好聽

佢對眼既眼神,好吸睛
配音架?我睇Netflix 係講普通話
仲有一句:你喜歡誰都可以,但妳屬於本座。

琥珀宮

Lihoma 發表於 22-10-3 20:45

佢一出埸,係非救不可

珍珠宮

stagea 發表於 22-10-3 21:01
佢對眼既眼神,好吸睛
仲有一句:你喜歡 ...

我都係睇普通話版,係配音架,由王保順配。
女主就係原音。

琥珀宮

kit2004 發表於 22-10-3 20:15
初初睇都覺女主好難頂,但睇睇下又冇乜野。小蘭花角色都唔係話天姿國色。大强都話月尊最鐘意食佢呢種肥肥白 ...

尤其頭幾集係難頂既,把聲先煩,但就係要揾個咁平凡既女主襯東方菁蒼

琥珀宮

白毛毛 發表於 22-10-3 21:04
我都係睇普通話版,係配音架,由王保順配。
女主就係原音。

係?唔知添
男主啲戲又幾好

子爵府

syne403 發表於 22-10-3 16:02
我跟播Netflix,唔睇還好一睇不得了,月尊高能霸氣,靚絕三界(造型,服裝和化妝界),套劇嘅電腦特效都出 ...

我就係入左月尊大人個坑,之後見Netflix 彈左套流星花園出嚟,佢做道明寺好型好靚仔,但套劇好唔掂

琥珀宮

Eunice0203 發表於 22-10-3 18:01
好好睇反而星漢(emoji)爛岩岩開左 睇到第三集覺得好悶 幾時先會好睇?

...

過左第5集

珍珠宮

玩具勳章

tet123 發表於 22-10-3 16:07
女主角唔得,嘥左個男主角

同感,把聲又唔得又唔好靚,重點仲要好低能演技

男爵府

lojo11 發表於 22-10-3 16:11
劇情得唔得? 有幾多集?

我覺得劇情幾好,2位主角都有成長過程,前段輕鬆搞笑、打交又爽,後段就比較虐少少。

因為月尊既容顏,煲完再N刷多次

男爵府

stagea 發表於 22-10-3 21:06
過左第5集

Thanks捱多2集

男爵府

Lihoma 發表於 22-10-3 20:45

仲有「將死之人,也配問本座的名諱?」都好正

伯爵府

stagea 發表於 22-10-3 21:01
佢對眼既眼神,好吸睛
仲有一句:你喜歡 ...

月尊做東方員外時,對眼流光溢彩,非常靈動,呢部劇真係提升佢顏值
attach0/tmp/phpcDkyS1

伯爵府

Sebastian@ 發表於 22-10-3 18:33
我好少睇陸劇,因為呢排好悶在Netflix 亂咁襟來睇,睇咗一集就中毒了,我初初仲以為長係主角,心諗點解個 ...

我都覺長洐好似羅仲謙, 哈哈

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

tet123 發表於 22-10-3 16:07
女主角唔得,嘥左個男主角

睇睇下都算順眼,月族嘅衫好靚

首頁
12345...32

尾頁

跳至