自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

子爵府

Onlok 發表於 22-10-14 22:32
有無多啲資料?

https://hk.news.yahoo.com/%E7%81%AB%E5%8D%9A%E5%A3%AB%E8%A2%AB%E7%88%86%E8%83%8C%E5%A5%B3%E5%8F%8B%E8%A6%81%E6%B1%82-a-0-%E5%A5%B3%E7%94%9F%E7%82%BA%E5%85%B6%E6%89%8B%E6%B7%AB-%E6%8C%81%E7%BA%8C%E8%BF%91%E5%85%A9%E5%B9%B4-%E4%BA%8B%E5%BE%8C%E5%8F%8D%E8%AA%A3%E8%94%91%E5%A5%B3%E6%96%B9%E5%8B%BE%E5%BC%95-125902749.html?fbclid=IwAR1cRLFFmWBSNQk0GU363ANHmMvRfqjH0iF6_LUP30oNxQ7jPPnrD3aFZqk&mibextid=010Ike

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Jasmine-4711 發表於 22-10-14 22:29
佢發生咩事, 有冇news link

thanks

各大媒體都洗哂版喎。。

https://www.hk01.com/article/825454

珍珠宮

個女仔講到吾係自願,而個男友又知道,點解一次又一次俾個男人搞

珍珠宮

她表示,因為參加聯校科展及科大暑期課程,開始和火博士相熟,雖然火博士有女朋友,但仍不時瞞着女友與 Zenobia 出街,甚至會在科大辦公室攬着她進睡,不過當時 Zenobia 亦有心儀的男生,只當火博士是很親密的朋友。

直至 2020 年 9 月,火博士因感情問題找 Zenobia 哭訴,同時「開始推我隻手去佢嘅男性私人部位,要我幫佢自慰(俗稱打飛機)。作為一個A0天主教徒,我嗰陣係真驚又乜都唔識。佢拉開褲鏈同我話:『對唔住呀,我忍唔住喇…』我嗰陣係無膽反抗,呢樣亦都係我做得最錯嘅事。」

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

睇佢個樣咁薯仔,以為讀書好叻做人好嘟,原來都唔蠢,有女朋友都叫女仔用手用口。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

hchu06 發表於 22-10-14 22:42
https://hk.news.yahoo.com/%E7%81%AB%E5%8D%9A%E5%A3%AB%E8%A2%AB%E7%88%86%E8%83%8C%E5%A5%B3%E5%8F%8B% ...

真係好爆呀!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

cecelc 發表於 22-10-14 22:47
睇佢個樣咁薯仔,以為讀書好叻做人好嘟,原來都唔蠢,有女朋友都叫女仔用手用口。
...

依家啲人,可能覺得用口用手唔當出軌

珍珠宮

2024年龍年勳章

男人都係用下面諗野

可能條女以為博士冧佢可以有機會做正印,點知博士齋用佢來出火
希望每天開心渡過 ;-)

男爵府

Onlok 發表於 22-10-14 22:32
有無多啲資料?

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/825454/%E5%AD%B8%E6%98%AF%E5%AD%B8%E9%9D%9E-%E7%81%AB%E5%8D%9A%E5%A3%AB%E8%A2%AB%E7%88%86%E8%A6%81%E6%B1%82a0%E5%A5%B3%E5%AD%B8%E7%94%9F%E5%B9%AB%E5%BF%99%E8%87%AA%E6%85%B0-%E7%94%B7%E6%96%B9%E4%BB%B2%E5%B1%88%E5%B0%8D%E6%96%B9%E5%8B%BE%E5%BC%95%E4%BD%A2

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

daijuju 發表於 22-10-14 22:45
她表示,因為參加聯校科展及科大暑期課程,開始和火博士相熟,雖然火博士有女朋友,但仍不時瞞着女友與 Zen ...

兩個都唔係善男信女喇
放下自在

珍珠宮

柳飄飄 發表於 22-10-14 22:16

佢好眉好貌?

淫淫地

翡翠宮

yurijm 發表於 22-10-14 22:29
唔係影射佢
不過而家啲後生女的確咁計
因為收兵唔計拍拖

世界變
有幾多個兵都得,無男友就係A0

男爵府

hchu06 發表於 22-10-14 22:09
成單嘢匪夷所思,但係好明顯係有野·佢係咪高分低能㗎?仲係Cambridge 畢業
...

男嘅賤格
但係睇到個肥妹話每次都留證據
就覺得不是善類
幫打咗兩年飛機
真係咁委屈應該一早爆喇
懷疑係錢銀糾紛啫

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

goo_littlebb 發表於 22-10-14 22:48
依家啲人,可能覺得用口用手唔當出軌

咪係,個女仔都係,唔係幾信佢係A0。

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

個樣咁樣既?頭髮又稀疏!咁都叫好眉好貌?有時真係莫名其妙!

公爵府

IamDirector 發表於 22-10-14 22:36
係囉,d相咁暴露,而且留起張tissue做咩呢?好似有心裝阿博士咁

我都有甘諗女學生話A0
點解會識留係張紙巾??

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

好匪夷所思喎既然唔願意,又會繼續幫人打x機?我真係未聽個有人肯為"朋友"做啲咁嘅嘢囉

公爵府

IamDirector 發表於 22-10-14 22:36
係囉,d相咁暴露,而且留起張tissue做咩呢?好似有心裝阿博士咁

見唔到女仔相喎 靚嗎

珍珠宮

免費永遠最貴

珍珠宮

sharon_pig 發表於 22-10-14 22:55
見唔到女仔相喎 靚嗎

事業心好重

首頁
12345...12

尾頁

跳至