自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

3Qlove 發表於 22-11-18 07:25
唔講酒店 Mr steak

未食過佢既 semi buffet , lunch buffet 就好一般

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Anka 發表於 22-11-18 09:49
未食過佢既 semi buffet , lunch buffet 就好一般
我都覺得 Mr Steak 真係好麻麻
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

esmehouse 發表於 22-11-18 10:14
我都覺得 Mr Steak 真係好麻麻

一早已經放棄佢既lunch buffet, 所以佢既semi buffet都冇咩信心

水晶宮

Semi buffet得唔得?400頭

珍珠宮

leng1999 發表於 22-11-17 23:31
系啊 環境好一般,但食物既quality幾好
...

lunch buffet 對我們來講比較heavy, 想環境好些, 食物精緻些

珍珠宮

豬仔嘜 發表於 22-11-18 10:32
Semi buffet得唔得?400頭

就係想食Semi buffet, 可以呀.

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Lunch 500 semi 蚊都唔平

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

我都鍾意 semi buffet, 反而唔太鍾意 full set 嘅lunch buffet.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Anka 發表於 22-11-18 10:31
一早已經放棄佢既lunch buffet, 所以佢既semi buffet都冇咩信心
我明天 book 左去 Cafe Too 食
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

Anka 發表於 22-11-17 21:19
食過cafe的 lunch buffet 幾好

剛好要星期六, 法國餐廳如何

剛check 過,星期六同閒日同價
星期六的roast of the day 係咪
prime rib
attach1/tmp/phpP0Fv61
attach2/tmp/phpWFe3zD

珍珠宮

ada0707 發表於 22-11-18 11:04
Lunch 500 semi 蚊都唔平

一般好些都要過$300, 有質素同環境好些又貴的.

珍珠宮

klam19692004 發表於 22-11-18 11:10
我都鍾意 semi buffet, 反而唔太鍾意 full set 嘅lunch buffet.

full set 嘅lunch buffet食完都後悔

珍珠宮

esmehouse 發表於 22-11-18 11:39
我明天 book 左去 Cafe Too 食

只是食過佢既tea buffet

男爵府

lovelybaby2015 發表於 22-11-18 07:22
我都投呢间一票,我觉得值,頭盤同甜品都好好
景又靓
btw我成日觉得如果唔揸車行過去有d隔涉

請問weekday lunch buffet幾錢?

珍珠宮

bks2014 發表於 22-11-18 11:51
剛check 過,星期六同閒日同價
星期六的roast of the day 係咪
prime rib

睇menu 應該係prime rib of beef, 不過唔知道幾多安士

水晶宮

畀面勳章

POD 發表於 22-11-18 12:03
請問weekday lunch buffet幾錢?

佢係semi buffet,六百蚊位左右

男爵府

lovelybaby2015 發表於 22-11-18 12:12
佢係semi buffet,六百蚊位左右

Thanks, 即係starter同dessert係buffet形式, 再加一個main course, 就$600/head?

水晶宮

畀面勳章

POD 發表於 22-11-18 12:26
Thanks, 即係starter同dessert係buffet形式, 再加一個main course, 就$600/head?

冇錯,可能個别靓啲的main course要加少少$

男爵府

lovelybaby2015 發表於 22-11-18 12:41
冇錯,可能個别靓啲的main course要加少少$

明解, 我見open rice訂枱有8折, 咁睇環境同啲介紹都OK喎

水晶宮

畀面勳章

POD 發表於 22-11-18 12:50
明解, 我見open rice訂枱有8折, 咁睇環境同啲介紹都OK喎

八折抵喎

POD    發表於 22-11-18 12:58

首頁

尾頁

跳至