自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睇樓王 發表於 22-12-5 19:32
呢啲真係呃極都有
仲有人問即係仲有人會上當

放心,我問佢拎BR時已知對方騙子

大宅

princesssarah 發表於 22-12-5 17:42
見Facebook彈出嚟,咁啱我又真係打算今個月去富麗敦staycation,我就留言,傾到最後我問佢拎商業登記證,佢 ...

哩張野見過好多次,改圖改名但隻手指公一無一樣

伯爵府

2023年兔年勳章

princesssarah 發表於 22-12-5 19:39
我點會吾知價,早一日先預訂$2800/晚,包早餐

咁仲點會問真定假??你覺得有可能係真?????

伯爵府

2023年兔年勳章

princesssarah 發表於 22-12-5 19:35
我就係無响fb買過野,响這裡又吾覺有人開post講,所以睇下有無人幫襯過囉
...

你好少上bk? 點會冇人開post講呢啲fb旅遊專頁嘅平package??
但當然,次次呢啲專頁都唔同名,如果你係話呢間冇人講過嘅,咁就係嘅!

子爵府

bonbonyy 發表於 22-12-5 21:06
咁仲點會問真定假??你覺得有可能係真?????

你都有吾少post响BK問問問,難道你又吾識解決?無知?無常識?

討論區就是討論嘅地方,我生活上有事情遇有懷疑,一面自我尋找答案、另一方面拎上來討論區問,有何不可?

伯爵府

好媽媽勳章

別墅

FB冇乜保障

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

張BR無no. 嘅

子爵府

野原美冴 發表於 22-12-5 21:34
張BR無no. 嘅

仲有地址是用海洋公園嘅地址

伯爵府

2023年兔年勳章

princesssarah 發表於 22-12-5 21:15
你都有吾少post响BK問問問,難道你又吾識解決?無知?無常識?

討論區就是討論嘅地方,我生活上有事情遇 ...

好笑!講到冇野好講,講人哋啲post! 我有咩post係喺bk問問問呀???邊啲係無知嘅post呀??
你呢個post嘅係,個個人都知係假,討論點在哪裡呀???

子爵府

bonbonyy 發表於 22-12-5 21:50
好笑!講到冇野好講,講人哋啲post! 我有咩post係喺bk問問問呀???邊啲係無知嘅post呀??
你呢個post嘅 ...

你都未答我點解你可以上嚟求教問野又得?人哋就吾得~

你開post嘅內容咪又係圍繞生活瑣碎事同埋呢!我開post問野嘅次數遠不及你十份一

子爵府

我反而好奇樓主點解覺得呢個價錢包咁多野都合理

子爵府

jasprincess 發表於 22-12-5 22:28
我反而好奇樓主點解覺得呢個價錢包咁多野都合理

其實我係見佢Fullerton 嗰廣告post有幾百個like, 數千嗰留言,廣告內容口吻又似足旅行社先pm佢問詳情(因我近日睇緊Fullerton 嘅酒店房預約,琴日預約左要$2800/房),都有懷疑係騙案,所以一邊套對方攞公司資料,另一邊就上嚟問……

另外,多謝咁多位jm嘅意見

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

睇fb個價, 自己search 酒店房價, 淨係海景客房平日價, 最平都要1900 -$2000只包早餐, 就知呃人, 唔需要問真假

伯爵府

伯爵府

2023年兔年勳章

一罐可樂 發表於 22-12-5 23:04
睇fb個價, 自己search 酒店房價, 淨係海景客房平日價, 最平都要1900 -$2000只包早餐, 就知呃人, 唔需要問真 ...

講得好

大宅

好假喎

子爵府

princesssarah 發表於 22-12-5 22:52
其實我係見佢Fullerton 嗰廣告post有幾百個like, 數千嗰留言,廣告內容口吻又似足旅行社先pm佢問詳情(因 ...

我之前都有問過我老公. Post 下面好多人pm. 我老公話個d人大部份係打手喎

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0CtPubpjV6cHWxwXyrDjznqxLC8aGe9aXhpVUoFHTi9HwbxCYKEUC2dmKwQRMA82Al&id=110278215368&mibextid=Nif5oz

我上次見到呢個post,同你講法有啲相似,你入去睇留言呀!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

唔會信

首頁

尾頁

跳至