自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

中央情報員 發表於 22-12-20 16:00
臨近聖誕同新年,想搵地方一家人齊齊開心玩樂?點少得嚟 D·PARK 食買玩呢~

國王深明小朋友放長假一定唔少 ...

我想和小朋友一齊買材料整薑餅人,另外再買一些文具和食物,連同薑餅人包裝好,在聖誕節一起探訪和送給有需要的家庭。因為我希望他們在這個普天同慶的節日學會關心有需要的人,同時亦學會珍惜自己擁有的。

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

我最想和小朋友去玩有室內的活動遊戲塲,或者户外舉行的不同嘉年華活動。希望小朋友平時除了讀書外,放假可以周圍走走跳跳,很開心!

大宅

你最想如何同小朋友過聖誕節?

我家小朋友最希望同爸爸媽媽聖誕節聚在一起, 爸爸因病成為天使, 所以小朋友好希望好希望參加超跑挑戰:恍如置身於真實賽車場中!以F1(Formula 1,一級方程式賽車)為設計藍圖,準備一場超級跑車競賽, 因為天使爸爸好中意車, 小朋友以前日日空閒時都會玩賽車GAME或VR GAME, 因此小朋友既公公同姨姨會同佢去D PARK睇燈飾,影聖誕樹, 感受家人溫暖!

另外, 我家小朋友好希望好希望參加勇闖高峰:考驗膽量!挑戰3.1米高親子吹氣滑梯,嘗試刺激一刻, 因為小朋友好想考驗膽量, 想成為勇敢的男仔, 小朋友話同天使爸爸一齊保護我(我是媽咪).

所以, 我最想同小朋友同家人去D·PARK 多元智能童樂園過聖誕節, 食, 玩, 遊, 打卡集於一生!

多謝BABY KINGDOM~Merry Christmas to every JM and Baby kingdom ^^

大宅

回覆 中央情報員 的帖子

最想同小朋友係D·PARK全新多元智能童樂園度過, 因為平安夜溫度只有9度, 要搵個暖笠笠, 又岩大朋友同小朋友嘅室內地方。而D·PARK全新多元智能童樂園最適合。

複式洋房

我最希望同小朋友同埋我地屋企人有老有嫩一齊去Dpark食聖誕大餐,小朋友就玩D park 既多元智能童樂園既遊戲,因為平日讀書都咁辛苦,所以我想去Dpark一次過影聖誕樹啦,食日本野啦,小朋友中意,老人家又可以陪下孫仔玩遊戲,幫佢地影下相,就係我想過既聖誕, 我深信我小朋友會愛上D park. 因為睇書,睇戲,大型遊戲喺d park齊哂。

thanks

男爵府

瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

你最想如何同小朋友過聖誕節?

想和小朋友到離島行山, BBQ 呼吸新鮮空氣, 享受大自然

複式洋房

回覆樓主:

我最想聖誕節同小朋友去D PARK 玩 勇闖高峰,之後再係果度食Lunch. 食完再去埋冒險樂園玩一陣, 之後再玩埋淘金危機, 玩完食埋聖誕大餐再過海睇燈飾。玩足一日,大滿足!

伯爵府

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

中央情報員 發表於 22-12-20 16:00
臨近聖誕同新年,想搵地方一家人齊齊開心玩樂?點少得嚟 D·PARK 食買玩呢~

國王深明小朋友放長假一定唔少 ...

臨近聖誕新年,我最想一家去吓住露營車,一來我們未住過,二來露營車有所需物資,比露營更安全及舒適,小朋友會覺得有新鮮感,也吸收野外生活經驗,應該不錯的。

複式洋房

回覆樓主:

我最想聖誕節同小朋友去D PARK 玩勇闖高峰,玩赛車,週圍行。 之後再玩埋淘金危機, 玩完食埋聖誕大餐再過海睇燈飾。

大宅

MommyPanel勳章 食得好勳章

回覆樓主:

我想聖誕節同小朋友去DPARK玩越野逃生,比小朋友展開冒險之旅。又想小朋友玩勇闖高峰,試下佢膽量。玩完當然食埋聖誕大餐先走。可以過一個充滿刺激嘅聖誕!

公爵府

2023年兔年勳章

扮聖誕老人 去派禮物俾公公婆婆

民房

回覆樓主:

我想聖誕節同小朋友去「D·PARK全新多元智能童樂園」玩,到時比小朋友玩佢地所揀選嘅樂園。而大人又可以係商場買下書,買下玩具。行完玩完當然係D PARK食埋飯先走,大人細路都可以過一個食. 買. 玩. 嘅聖誕節。

大宅

減齡達人勳章 食得好勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

計劃聖誕節同小朋友去DPARK玩下彈床,揸下車仔。之後再去candy park睇戲,睇完戲再去買玩具,最後當然食埋dinner 先走,由朝玩到晚。一個地方滿足哂大人小朋友。

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

岩岩考完呈分試,聖誕節就緊係同小朋友去放電,去「D·PARK全新多元智能童樂園」玩就最岩,到時比小朋友玩佢地所揀選嘅樂園,過一個開開心心 嘅聖誕節。

男爵府

Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

我最想同小朋友一起去芬蘭參觀聖誕老人村,一起遊覽這個浪漫嘅國家

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我最想同小朋友去滑雪,過一個白色聖誕節

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

回覆樓主:

我想同小朋友瘋狂玩過聖誕,平時讀書壓力太大,趁聖誕節去踏單車做下運動,去郊野公園親親大自然,去主題公園玩機動遊戲,同朋友開大食會不停食食食

複式洋房

BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章

回覆 中央情報員 的帖子

我希望同小朋友去D PARK玩足一日,室內遊樂場唔怕日曬雨淋,又唔怕天氣凍冷親,有得跳彈床,小朋友最開心,又可以放電,玩完又可以係D PARK食大餐,咁就可以開開心心過一日

大宅

回覆樓主:

我最想帶小朋友一齊去做有意義嘅事,疫情之前,我地有參加學校嘅聖誕義工服務,帶小朋友去社區中心做義工,唱歌同陪老人家過聖誕,好有意義。今年,希望可以陪小朋友去bbq, 玩下佢最喜歡嘅彈床,因為過兩年生得太高可能無得玩彈床了!

首頁

尾頁

跳至