自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

都話左惠而蒲為你生活加添煩惱

opclk99    發表於 23-2-28 22:51

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

惠而浦?但邊間店賣比佢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

CathyLss 發表於 23-2-28 22:10
似係惠X浦,見人地cap圖,好似係遮左牌子,但無遮到model XX70420,同埋FrxxhCare+、Senseinventxx 7kg之類 ...

謝謝

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

唔知係邊間呢
attach0/tmp/phpBMN8Yk

複式洋房

回覆樓主:

真係好離譜

大宅

2024年龍年勳章

spikenard 發表於 23-2-28 22:15
都話左惠而蒲為你生活加添煩惱

絕对認同

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

snow.white 發表於 23-2-28 21:03
X 2 洗衣機陳列品根本係舖都唔會用過,都無駁水喉,只係開過摸過,直情係呃人啦。係邊個牌子?
...

唔好以為陳列品冇用過,我親眼見過,有某貴價大牌專門counter, 在紅雨日子, 上午冇咩人行的時候,用洗衣機洗衫,同乾鞋。

子爵府

mickeyeva 發表於 23-2-28 19:53
東張一出, 話唔係陳列品, 係維修貨品, 咁都得!

https://youtu.be/kH6Hlzu1cbQ

我直頭同惠總公司訂,又ok,師傅好好同埋收走舊機

珍珠宮

mansuper 發表於 23-2-28 21:30
好似係W 牌

W是否惠x浦, 家有惠x浦 生活好煩惱

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

可愛教主2 發表於 23-3-1 00:43
W是否惠x浦, 家有惠x浦 生活好煩惱

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個牌子真係多嘢!

大宅

2024年龍年勳章

mickeyeva 發表於 23-2-28 19:53
東張一出, 話唔係陳列品, 係維修貨品, 咁都得!

https://youtu.be/kH6Hlzu1cbQ

我都信佢係送錯貨, 因為我過年前部機壞咗, 要送返廠維修, 佢話會送部陳列機畀我用住先(結果部機係舊機, 不是陳列機), 第一次送貨, 本來約好時間但司機突然話交通問題嚟唔到!再約另一日, 本來話下午嚟, 點知晚上七點幾都未來, 跟住又話攞錯貨!第三次約好都係中午嚟, 點知又話交通問題結果晚上先嚟到!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

連二手機都唔係, 係部壞機。 無整到就塞比人, 好衰。 根本洗唔到衫, 唔出聲至奇。

公爵府

lily-of-valley 發表於 23-3-1 08:56
連二手機都唔係, 係部壞機。 無整到就塞比人, 好衰。 根本洗唔到衫, 唔出聲至奇。 ...

俾部壞机人,叫師傅來睇,竟然仲話人哋屋企水喉有問題! 唔認部机有問題!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Yeelim 發表於 23-3-1 15:03
俾部壞机人,叫師傅來睇,竟然仲話人哋屋企水喉有問題! 唔認部机有問題!
...
係啦, 咁衰嘅公司都有架? 比條爛底底塞咗, 咁都得?

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

惠X浦 好到你估唔到

大宅

SmallTungmama 發表於 23-3-1 08:49
我都信佢係送錯貨, 因為我過年前部機壞咗, 要送返廠維修, 佢話會送部陳列機畀我用住先(結果部機係舊機, ...
佢只係借俾你用住先,咁係有人用過既機係好正常啊,估計係借過俾好多手用既陳列品?無可能次次拎新既陳列品借俾人,完全唔符合成本效益,唔重複借出既話咁借過俾人用既機又點處理呢,唔通真係賣俾人?買陳列品既人應該唔會預係有人用過既陳列品。借機用住先就唔同講法。

水晶宮

其實一台全新洗衣機3-4000元都已經有,買一台普通牌子都有2-3年保養,買陳列品省不到多少。等有消費券先買。

大宅

2024年龍年勳章

CathyLss 發表於 23-3-1 20:07
佢只係借俾你用住先,咁係有人用過既機係好正常啊,估計係借過俾好多手用既陳列品?無可能次次拎新既陳列品 ...

師傅話無人用過, 係陳列品, 師傅話佢哋唔會借用過嘅機畀人!其實我都明白佢借部機畀我, 就算用過都無可厚非!但唔應該咁樣呃人!仲有送貨改完又改!明明約好咗時間, 突然又改!

大宅

SmallTungmama 發表於 23-3-1 22:26
師傅話無人用過, 係陳列品, 師傅話佢哋唔會借用過嘅機畀人!其實我都明白佢借部機畀我, 就算用過都無可厚 ...
個師傅咁講又真係奇怪左D,咁都唔講實話,又可能佢自己都唔知亂講。

首頁

尾頁

跳至