自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

xodebby 發表於 23-3-15 15:58
浮圖緣睇唔到第10集就棄劇了 月尊大人我會揀集數黎LOOP ...

我好你少少,捱到12集!

男女主都係我favourite ,都可以搞到我跳船,個導演真係勁

xodebby    發表於 23-3-16 13:47
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

公爵府

Zahn 發表於 23-3-15 15:51
睇完蒼蘭訣, 男主都有做浮圖緣, 而家諗緊睇唔睇, 請問大家有無睇過? 好唔好睇呢? 蒼蘭訣, 大家總共睇過幾 ...

我蒼睇到癲左 睇埋浮 純睇王好開心 佢手下都好好笑 其他女就當佢透明
流星都只係睇男主 女真想打佢 加油就太少戲份 幾好笑 現睇理智 都ok la

子爵府

mymarigold 發表於 23-3-15 17:36
我睇咗兩集就放棄,因為陳鈺琪啲戲真係好屎.....

我就係覺得個女主角好唔襯個角色,唔知佢想點咁…所以放棄左

大宅

sharon_pig 發表於 23-3-15 21:06
我蒼睇到癲左 睇埋浮 純睇王好開心 佢手下都好好笑 其他女就當佢透明
流星都只係睇男主 女真想打佢 加油就 ...

我而家都諗緊睇唔睇棣嗰個流星版, 因為台版嗰個我就來睇完, 啲人啲戲真喺好屎, 喺啲老角演得掂, 要睇哂佢因為佢喺經典, 之前未睇過。好似話日本版演得好啲, 但啲人嫌嗰幾個F4 唔靚仔。

水晶宮

2024年龍年勳章

~琳~ 發表於 23-3-15 16:08
浮圖緣...........我睇咗一集就放棄

我睇咗幾集,棄
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

首頁

尾頁

跳至