自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Mingbb2000 發表於 23-3-24 09:34
很高興原來幾多同路人一個人去唱K, 我都是唱K+lunch, 幾抵一佰多少少包lunch加飲品 , 唱時真是回憶返晒來, ...

請問你去邊間唱?想搵啲有Lunch 食嘅

水晶宮

wahahali 發表於 23-3-24 12:44
去觀塘仲抵呀,有商務午餐一個半鐘K, 連加一都係78蚊,最後一分鐘一定要點古巨基嘅勁歌金曲,即刻延長十幾分 ...

請問係边間?

子爵府

去觀塘仲抵呀,有商務午餐一個半鐘K, 連加一都係78蚊,最後一分鐘一定要點古巨基嘅勁歌金曲,即刻延長十幾分 ...

APM?

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

Mingbb2000 發表於 23-3-23 23:18
不知有沒有人會一個人去唱K呢?早前我試過,原來感覺很好,特別揀早上時候去,沒有什麼人,幾enjoy吓!
...

但如果k lunch 時段,食緊野時自己一人唱唔到,如果有朋友都叫做可以一路食一路聽人唱歌

別墅

birdbird 發表於 23-3-24 13:13
請問係边間?

觀塘OPC neway

大宅

ohmygosh 發表於 23-3-24 09:54
回覆 Mingbb2000 的帖子

你一樣主要因為回憶~以前中學一放假就會出銅鑼灣~唱k睇戲通常係四個女仔

是呀!我都好懷念以前班舊同學,現在都各散東西,很久沒聯絡了。

ohmygosh    發表於 23-3-24 19:05

大宅

這個真是抵,下次可以試吓去觀塘那間。

珍珠宮

回覆樓主:

幾年前已經少左好多歌

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mingbb2000 發表於 23-3-23 19:34
很高興原來幾多同路人一個人去唱K, 我都是唱K+lunch, 幾抵一佰多少少包lunch加飲品 , 唱時真是回憶返晒來, ...

以前讀中學weekend 朝早去k lunch (因為最平係k lunch),讀U 就weekday 天地堂時去,$39-$59 加一就有嘢食有嘢飲有冷氣坐兩三個鐘真係好開心

侯爵府

觀塘邊間呀咁平咩?我去neway都要98蚊再加一

別墅

rayrayus 發表於 23-3-24 18:10
以前讀中學weekend 朝早去k lunch (因為最平係k lunch),讀U 就weekday 天地堂時去,$39-$59 加一就有嘢 ...

係呀!好開心!記得第一次係去尖沙咀港晶, 唱楊千嬅<少女的祈禱>

別墅

ohmygosh 發表於 23-3-24 19:07

觀塘邊間呀咁平咩?我去neway都要98蚊再加一

neway觀塘得一間,不過商務午餐只有1.5小時,所以平
attach0/tmp/php2y1249

ohmygosh    發表於 23-3-25 09:25

水晶宮

wahahali 發表於 23-3-24 06:52
深圳K廣東歌多唔多?

齊晒!

子爵府

wahahali 發表於 23-3-24 19:34
neway觀塘得一間,不過商務午餐只有1.5小時,所以平

有冇指明時間?

教 養 孩 童 , 使 他 走 當 行 的 道 , 就 是 到 老 他 也 不 偏 離 。 (箴22:6)
Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it. (Proverbs 22:6)

子爵府

Pinkshoes 發表於 23-3-24 08:20
大多數視聽版,好鬼悶,去唱k變咗去聽歌睇MV

昨日去唱咗,多返啲歌可以唱,但比起以前一定係少咗

教 養 孩 童 , 使 他 走 當 行 的 道 , 就 是 到 老 他 也 不 偏 離 。 (箴22:6)
Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it. (Proverbs 22:6)

子爵府

嗰籠點心好似幾正咁!
觀塘嗰閒有煙味嗎?我昨日朝早10點去灣仔等開門,未入房周圍已經充滿煙味

子爵府

YuYuMother 發表於 23-3-24 06:35
因為版權問題,所以而家都少去唱

深圳K多好多歌

深圳而家可以帶小朋友入去唱嗎?

男爵府

回覆樓主:

堅耐無唱過。以前好鍾意去唱K

別墅

ricecooking 發表於 23-3-25 09:23
齊晒!

有冇推薦邊間深圳ktv, 近地鐵站嘅?
網上睇到深圳純K好大好靚,歌又齊,想上去玩下

別墅

yikaho 發表於 23-3-25 11:11
嗰籠點心好似幾正咁!
觀塘嗰閒有煙味嗎?我昨日朝早10點去灣仔等開門,未入房周圍已經充滿煙味
...

煙味一定有少少,午餐就要12點前

首頁

尾頁

跳至