影視娛樂

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

goo_littlebb 發表於 23-4-2 15:58
睇Signal時識佢,我反而覺得佢有整,個鼻又長又直又尖,不過做戲係好睇。

依家講到犯罪組織有個教主,唔 ...

第1張signal,跟住模範的士,而我剛剛只睇完邪教呢
attach0/tmp/phpIrPMuk
attach1/tmp/php28hZsS

男爵府

vkm2014 發表於 23-4-2 16:21
第一張狐狸新娘星,第二張signal,跟住模範的士,而我剛剛只睇完邪教呢

瘦咗成個輪廓突出咗,而模範2奸角温司機就好明顯整容樣,而佢身型都比較短,比較之下李帝勳仲型

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

goo_littlebb 發表於 23-4-2 15:58
睇Signal時識佢,我反而覺得佢有整,個鼻又長又直又尖,不過做戲係好睇。

依家講到犯罪組織有個教主,唔 ...

我都係睇 signal 識佢, 個時一d 都唔覺佢靚仔或型, 所以唔覺得佢有整, 無理由整得咁唔靚仔
似係呀, 好似話金素妍客串做 big boss
[img=500,400][/img]

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

miu~miu 發表於 23-4-2 17:26
我都係睇 signal 識佢, 個時一d 都唔覺佢靚仔或型, 所以唔覺得佢有整, 無理由整得咁唔靚仔
似係 ...

Signal真係超級好睇,後無來者,可惜續集得個講字。。。Voice都拍左幾輯了。
如果真係金素妍做big boss,即係唔會用千書珍身份了(不過千都已經死左
估唔到千圜律師客串都咁多對白

男爵府

goo_littlebb 發表於 23-4-2 17:44
Signal真係超級好睇,後無來者,可惜續集得個講字。。。Voice都拍左幾輯了。
如果真係金素妍做big boss, ...

signal仲好睇過模範的士?我未睇過signal

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

vkm2014 發表於 23-4-2 17:46

係我韓劇名單第1位,不過有血腥暴力,會睇到個人好無奈,即係心有餘而力不足,社會好多不公平,果陣睇到2個男主角喊我又跟住喊

男爵府

goo_littlebb 發表於 23-4-2 17:51
係我韓劇名單第1位,不過有血腥暴力,會睇到個人好無奈,即係心有餘而力不足,社會好多不公平,果陣睇到2 ...

韓國社會其實好黑暗 我都會睇signal!

翡翠宮

vkm2014 發表於 23-4-2 18:00
韓國社會其實好黑暗 我都會睇signal!

呢套最可惜係舖左個尾,但一路唔拍續集。。
我好少翻煲,但呢套應該睇左3次,都係時候要再睇

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

goo_littlebb 發表於 23-4-2 17:44
如果真係金素妍做big boss, ...

係呀, 男主唔想拍續集, 都好嘅, 無咩邊套續集好睇過第一季, 一路保持神劇稱號都係好事
南宮珉d 對白仲多過李帝勳

珍珠宮

vkm2014 發表於 23-4-2 17:46

signal 係神劇, 超好睇

翡翠宮

miu~miu 發表於 23-4-2 18:40
係呀, 男主唔想拍續集, 都好嘅, 無咩邊套續集好睇過第一季, 一路保持神劇稱號都係好事
南宮珉d 對白仲多過 ...

係呀係呀!我記得趙震雄話拍得好辛苦,係個心情好辛苦好沉重

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 23-4-2 18:43
係呀係呀!我記得趙震雄話拍得好辛苦,係個心情好辛苦好沉重

所以一路拍唔成, 趙係套劇靈魂人物, 佢唔拍, 開續集就無意思, 又無人可代, 唔拍續集係好選擇, 不過正如你所講, 個尾好明顯係鋪路, 攪到大家都好期待

男爵府

vkm2014 發表於 23-3-29 16:29
好型好身手,故事挫強扶弱大快人心!李真係做得好好
...

側面好型
attach0/tmp/phpjUGval
attach1/tmp/phpG7eKqa

翡翠宮

vkm2014 發表於 23-4-2 21:16
側面好型

有時間真係要睇Signal,我頭先翻睇第1集,仍然覺得好睇緊張

男爵府

goo_littlebb 發表於 23-4-2 21:30
有時間真係要睇Signal,我頭先翻睇第1集,仍然覺得好睇緊張

會呀!我會睇我偶像d戲

男爵府

miu~miu 發表於 23-4-2 17:26
似係 ...

剛剛開始睇signal會繼續追,佢五官一樣但係似中學生,連身型都未成形既李帝勳,冇而家咁fit

翡翠宮

vkm2014 發表於 23-4-4 10:48
剛剛開始睇signal會繼續追,佢五官一樣但係似中學生,連身型都未成形既李帝勳,冇而家咁fit
...

佢角色係新仔丫嘛,撞下板就會變成熟架啦

男爵府

goo_littlebb 發表於 23-4-4 22:05
佢角色係新仔丫嘛,撞下板就會變成熟架啦

而家身型仲靚咗好多

珍珠宮

vkm2014 發表於 23-4-4 22:54
而家身型仲靚咗好多

直頭勁爆啦

男爵府

miu~miu 發表於 23-4-4 23:45
直頭勁爆啦

我都係咁話 ,signal真係似個小朋友,李帝勳係嗰啲遲熟型成四十歲先成形

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊