自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

搵哄多錢,食都食唔飽真係心理不平衡

子爵府

回覆樓主:

我唔明,唔係話佢放棄減肥做返真實自己咩?點解而家又走去減肥?

公爵府

PoohBB 發表於 23-6-17 18:26
Y tube 有個12歲 厭食症 入青山醫院 @@

佢係 真係精神有事,唔係誤判,有朋友識佢,佢每去一個群就話對上一個群啲人bully佢,其實每個群既人都係無試過bully佢,仲對佢好好架,又話想做KOL,想紅,覺得自己多才多藝……

複式洋房

mini_yan 發表於 23-6-17 19:01
佢係 真係精神有事,唔係誤判,有朋友識佢,佢每去一個群就話對上一個群啲人bully佢,其實每個群既人都係 ...

嘩(emoji)你呢個消息如果係堅,都幾爆
因為佢個人好似好樂觀,周圍都係朋友咁樣

男爵府

為左健康都要減啦

子爵府

vinnieyip 發表於 23-6-17 17:25
如果一生人都要咁樣制住自己食嘢,真係冇乜人生樂趣

同意!做唔飽就感覺好差

公爵府

PuiwahChum 發表於 23-6-17 19:12
...

我自己都飲食失調過,都係幾個月喺醫院兒科過 營養師同心理學家 自己幫自己。
靑山好多位咩 點會某某然比佢入去ah其實。佢一個人既片面之詞,真係唔好盡信。見佢話親戚朋友由細到大都望佢有成就,搞到佢咁,好多父母都係架哪,差在自己心態架遮。

珍珠宮

減齡達人勳章

mini122 發表於 23-6-17 19:00
我唔明,唔係話佢放棄減肥做返真實自己咩?點解而家又走去減肥?

嗱!我之前睇佢自己話行生酮飲食,本意唔係減肥,係為健康,減埋肥係bonus! 因身邊朋友覺得佢太肥,驚佢有三高及其他問題。而生酮飲食佢係可以食飽

男爵府

mini122 發表於 23-6-17 19:00

我都記得,佢好似話過放棄減肥,決定做返自己

咁佢而家減肥?自打嘴巴?邊個先係佢自己?

公爵府

...

朋友 人哋有野做覆遲佢大半日,佢就發哂爛又恐嚇我個朋友

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

佢行生酮而且又唔係要減到瘦骨仙咁,只係瘦左少少之嘛,唔會食唔飽啦

男爵府

回覆樓主:

我以前對佢一般,而家反而唔鍾意,講野作狀到死。其實,以佢父母背景,好多人都已經睇住佢。無佢父母,我估佢根本無機會。大把歌手唱工比佢好,外型比佢有優勢,無背景已經無機會。

複式洋房

mini_yan 發表於 23-6-17 19:21
朋友 人哋有野做覆遲佢大半日,佢就發哂爛又恐嚇我個朋友

公主癌

子爵府

...

聽過精神科醫生說,外表看起來好像好開心的,其實暗地裏大多是抑鬱。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

mcheungm 發表於 23-6-17 17:10
剛才睇youtube,講欣宜有兩個月冇蒲頭,推曬啲工作.
有人話佢顧住拍拖,又乜嘢戀愛腦....但最新有人估佢,係因 ...

幾個朋友都試過生酮飲食、體重是下降了不少、 但成個人精神好差、好似大病一場、 最後都放棄~

完全冇澱粉質、真係好傷身體、千祈唔好試~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

mcheungm 發表於 23-6-17 17:10
剛才睇youtube,講欣宜有兩個月冇蒲頭,推曬啲工作.
有人話佢顧住拍拖,又乜嘢戀愛腦....但最新有人估佢,係因 ...

d人又話佢肥得黎自信,欣兒先唔怕 肥

珍珠宮

回覆樓主:

記得好多年前聽電台,谷祖琳話自從入行後未有過一餐飽飯食

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實做這一行,話唔介意自己身型就假,好多衣服有贊助,但應該大部分都無可能著到,唔多唔少都限制左…喺螢幕上都望到自己…身型太過肥,真係無咁好睇…個個望住你,日子耐左無壓力就奇。

大宅

...

佢講緊12歲個kol,唔係欣宜

男爵府

呢到啲人真係幾攪笑,每次講佢就個個上晒身,好似係佢身邊人,不停幫佢搵借口,減肥就話為健康,減唔到就話肥人都有自信,香港就係歧視肥人,我從來接觸肥人都係懶(我夠胆講9成以上)努力?個個藝人都努力,點解一個個離開TVB,佢俾其他人多多機會啦,有獎攞已經對佢好,大把人唱歌叻佢9條街啦!冇關係咁既身形可以成功,算把啦。(唔該唔洗留言俾我)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊