自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wannabe118 發表於 23-7-25 23:34
你依家先覺得
威龍個office成間工廠大廈咁
Tvb無budget係咁。。

覺好耐,但以前明明係真係工廈,但之後大小姐成日講到自己幾有錢幾有錢,好似唔多符合,個商場又cheap

公爵府

she007 發表於 23-7-26 01:08
覺好耐,但以前明明係真係工廈,但之後大小姐成日講到自己幾有錢幾有錢,好似唔多符合,個商場又cheap :wa ...

有錢人應該住既house場景, 好似都無出現過,不過我已經無睇好耐。。

水晶宮

wannabe118 發表於 23-7-26 06:01
有錢人應該住既house場景, 好似都無出現過,不過我已經無睇好耐。。

house 的花園場景曾經有出現過,通常係講龍家幾姊弟細個時的往事。

男爵府

我記得好似出現過大龍生屋企係獨立屋大宅,話佢好悶一個人喺屋企,跟住想去根叔到住

侯爵府

laukkk 發表於 23-7-25 20:35
同意間屋唔似豪宅,似而家一般屋苑頂樓特色戶,如果真係咁有錢就唔使工人食咗和牛就牙痛咁聲,咪再買過囉 ...

耐唔耐又講佢送全新啲名牌袋俾祕書,好誇張

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢間豪宅完全唔 make sence
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

愛回家做到已經唔可以用正常邏輯去䏲

侯爵府

she007 發表於 23-7-25 22:14
我唔係成日睇,到底佢屋企之前有冇出現過工人?我印象就唔係好見

有出現,印象有兩個。
仲記得其中一個工人俾賈名緩收買,影大小姐出醜相,但之後個工人繼續出現,冇被炒

伯爵府

fanny590 發表於 23-7-25 21:15
有好多間房架,行左好耐先到工人房,點都大過根叔個間好多囉

可能係打通全層

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊