自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

野人好索子 發表於 23-9-21 15:05
我老公剛才就比人cap左圖!
(請問依家佢有冇野可以做到?)
你老公有冇同佢對話 最怕佢地用 AI 去呃屋企人
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

Kuri 發表於 23-9-21 14:22
依家每日起碼一個,今日總要兩個。我無接,由得佢響到收線。

剛剛有人WhatsApp,我即刻封鎖睇都唔睇

複式洋房

點解唔用微信呢?我唔用 美國洋鬼子嘅whatsapp

子爵府

今日已經有兩個, 唯有唔聽

伯爵府

kyu0203 發表於 23-9-21 14:58
剛剛我和同事都收到個212地區打黎

係,多咗好多呢啲字頭
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

伯爵府

野人好索子 發表於 23-9-21 15:05
我老公剛才就比人cap左圖!
(請問依家佢有冇野可以做到?)

佢接咗個來電
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew

伯爵府

今日+ 212咩事

伯爵府

馬靈兒 發表於 23-9-21 15:19
點解唔用微信呢?我唔用 美國洋鬼子嘅whatsapp

其實我乜都有,我有好多朋友用不同嘅通訊程式

別墅

我無收過,但識人試過半夜兩點幾打黎嘈醒佢

伯爵府

esmehouse 發表於 23-9-21 15:17
你老公有冇同佢對話 最怕佢地用 AI 去呃屋企人

咁又冇,老公一接視像對方即刻收線,冇任何對話!

伯爵府

Kuri 發表於 23-9-21 15:43
佢接咗個來電

係呀,不過老公一接視像對方即刻收線,冇任何對話!

男爵府

睛靈勳章

今日收到個, country code 221,係來自非洲

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日半個鐘收2個
我的生命由我主宰.

珍珠宮

我頭先又收一個,連埋上兩日嗰個舉報咗,真係好多

子爵府

2024年龍年勳章

暫時未收過

伯爵府

天貓 發表於 23-9-21 16:22
我頭先又收一個,連埋上兩日嗰個舉報咗,真係好多

我依家喺WhatsApp 入面設定咗不明來電靜音

珍珠宮

Kuri 發表於 23-9-21 16:24
我依家喺WhatsApp 入面設定咗不明來電靜音

謝謝提醒,我都要將陌生嘅WhatsApp靜音先得

男爵府

回覆樓主:

212我今日收左兩個,直接cut佢線

男爵府

我今日都收到兩次印度嘅視像WhatsApp.

珍珠宮

玩具勳章

早排有幾個 響一下 博我打番去 我block左

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊