潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

tamadippp 發表於 23-10-7 16:22
exactly我諗緊嘅嘢!
我一早已擁有B25, 覺得B25一個就夠, 想趁宜家大袋冇人吼入手一個
目標係想自己個colle ...

三年前買嘅togo B30, 大概一個月用兩三日,出街有用內袋,長期唔用就放返airbag跟原裝方法入塵袋再入盒平放。係花啲時間,但我用內袋同跟原裝收納就算swift皮嘅袋都無乜dur同變形。
attach0/tmp/phpAio5TO
attach1/tmp/phpT4TOmG

伯爵府

CPEbear 發表於 23-10-5 12:25
近排想入隻 B30, 大器D,又平啲,雖然二手價唔硬淨,但自用又唔太大問題。唔想同人爭 B25 (emoji)(emoji)(e ...

我覺得B30先係最classical 嘅Hermes, 都值得有個,又唔覺得重,優閒風好型
但老實講都唔會係常用袋,始終冇得揹又要小心用,都係擺多。

大宅

annie133 發表於 23-10-8 14:15
我覺得B30先係最classical 嘅Hermes, 都值得有個,又唔覺得重,優閒風好型
但老實講都唔會係常用袋,始終 ...

好多年前興大袋,果時B30 係無敵,型又得,優雅又得,B25 反而有人覺得小家子氣、鬼鬼鼠鼠(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)⋯⋯但隨著近年興細袋,同埋年紀又大咗,開始覺得B25 冇咁重,好拎啲

大宅

annie133 發表於 23-10-8 14:15
但老實講都唔會係常用袋,始終 ...

User friend 就係 Kelly 好啲,但我係比較鍾意B 仔

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

babyivyfei 發表於 23-10-8 11:39
三年前買嘅togo B30, 大概一個月用兩三日,出街有用內袋,長期唔用就放返airbag跟原裝方法入塵袋再入盒平 ...

我都係咁,每隻袋用完都比佢平放抖下氣,然後放返入盒
work hard PLAY hard

男爵府

CPEbear 發表於 23-10-5 12:25
近排想入隻 B30, 大器D,又平啲,雖然二手價唔硬淨,但自用又唔太大問題。唔想同人爭 B25 (emoji)(emoji)(e ...

其實我之前本來一直都冇打算入B30,因為我本身唔高,怕太大carry 唔到
但SA offer,配比冇咁高又如好多人所講B30係classic,深色的確係拎上身唔覺得大,所以就take 咗offer
用落真係好用,入面d嘢唔使成日要砌積木咁(當然要自己控制住唔好放太多嘢)
不過B30真係唔適合行街街用,拎唔到成日喇
attach1/tmp/php9oGQRy

男爵府

babyivyfei 發表於 23-10-8 11:39
三年前買嘅togo B30, 大概一個月用兩三日,出街有用內袋,長期唔用就放返airbag跟原裝方法入塵袋再入盒平 ...

個袋仲係好靚呀,Ivy
Keep 得好好~

大宅

nicoleyying 發表於 23-10-10 04:43
個袋仲係好靚呀,Ivy
Keep 得好好~

你哋啲B30 個個都好靚

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊