美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Zayipapa 發表於 23-10-10 10:44
我見過宣萱真人, 好淡妝, d皮膚真係算係咁, 睇落似3字頭

成日番工響中環都見到佢代言既廣告心諗點解可以咁靚
岩岩走去search原來已經53歲!!!

象牙宮

bik1229 發表於 23-10-7 12:00
而家平民肯洗錢做醫美,身體健康生活無憂,都一樣樣keep到啦,何況明星?

你有咩唔明?

醫美需要逐漸融入日常生活。 "平民醫美"

身體健康生活,無憂。運動。飲食。別太瘦。太肥。
小臉好似不易老。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Floraaaa08 發表於 23-10-11 14:28
D人話劉嘉玲,但我覺得太膠,反而陳慧琳自然D,講真依家個個都醫美架啦!

醫美過度?
56歲劉玉翠近況被指醫美過度 8字回應網友質疑 - 香港01

藝人小禎2019年和李進良離婚,當時雙方一度鬧僵,只是之後仍恢復好友關係,多年來小禎還是會不定期找李進良做醫美,甚至幫對方打廣告

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

呂良偉 廣州医美

67歲男港星爲醫美公司站台,出場費高得離譜
呂良偉第一次爲這家醫美公司站台了,不得不說,他這狀態爲醫美公司宣傳真的很有說服力。
所以不少醫美公司都搶着邀請他,他已經爲多家同類公司站台過

理性討論交流者。

珍珠宮

回覆樓主:

李美鳳
蘇玉華

大宅

吳婉芳

大宅

Zayipapa 發表於 23-10-10 10:44
我見過宣萱真人, 好淡妝, d皮膚真係算係咁, 睇落似3字頭

佢d皮膚好似仲幾firm,睇佢viu tv套劇,覺得佢同後生嗰時分別唔係好大!

大宅

Samsumsansun 發表於 23-10-12 10:34
成日番工響中環都見到佢代言既廣告心諗佢點解可以咁靚
岩岩走去search原來已經53歲!!!
...

係咪BMX?我都喺葵芳見過
佢係真係keep得好,如果我五十幾歲可以好似佢咁已經好好
睇黎真係要勤力d做機護膚!!

大宅

2024年龍年勳章

陳慧琳,真心係keep得好,好似同30零歲個陣冇分別

子爵府

阿Sa

首頁

尾頁

跳至