自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

LumLumMami 發表於 23-11-7 13:47
大仔大學畢業時試過淘,再淘左有大學logo 問繡有自己名字嘅畢業熊,都係三百零蚊
當日畢業典禮係上午九點 ...

的都是,但就是人型公仔,加畢業袍,袍可以繡埋名同faculty

子爵府

LumLumMami 發表於 23-11-7 13:47
大仔大學畢業時試過淘,再淘左有大學logo 問繡有自己名字嘅畢業熊,都係三百零蚊
當日畢業典禮係上午九點 ...

可唔可以send 淘寶link

另外假花都係淘?

子爵府

CrabPincers 發表於 23-11-7 14:03
我女畢業,好多男生都有花的,但就不是鮮花

唔係鮮花,唔明?

子爵府

-Johnnywalker- 發表於 23-11-7 13:36
我仔中學畢業有攞花,
佢啲男同學讚靚所以佢都開心,
有幾個男同學都有攞花。

我都諗住藍色花

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

花墟買現成或訂,想再靚啲去貴一點花店,包裝上我覺得一分錢一分貨。

男爵府

原來依家中學畢業要買花?我太out,謝謝你們比我知道,遲啲到我,學下野

侯爵府

開心吸收勳章

我係屋企附近花店買~$500. 當日朝早取, 廢事走黎走去.

伯爵府

traeh 發表於 23-11-7 13:29
請問花墟一般幾點開呢?

10點半

男爵府

tsi 發表於 23-11-7 11:45
你哋會去邊度買大學畢業嘅花束?屋企附近間花店好細間,唔知D嘢得唔得? 有冇人買開邊間OK啊?可以介紹?係 ...

月頭在淘寶訂左畢業乾花束,直運到港,費用都係一百多的,而且包裝穩妥,完全冇甩花,收到後十分滿意,大家可以考慮
attach0/tmp/phpou9KFb
attach1/tmp/phpMSDiDC

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

花墟訂我女自己指定$350
之後自己整盒乾花
公仔淘寶訂衫

attach1_sign/tmp/php7tsswy
attach2_sign/tmp/phpaFas5C
attach3_sign/tmp/phpFDkKEH
attach4/tmp/phpWPDjeM

男爵府

2024年龍年勳章

你哋會去邊度買大學畢業嘅花束?屋企附近間花店好細間,唔知D嘢得唔得? 有冇人買開邊間OK啊?可以介紹?係 ...

我見過有人攞住鮮花,野咗幾隻蜜蜂 我淘假花,雖然好似好小家,但影相出黎效果一樣靚,仲唔怕謝。
大札好重,細札方便啲

attach1/tmp/phpRxboAH

珍珠宮

如果急買,我見港鐵站出口有部機係賣小花束的,有10款八款俾你揀,可以去睇睇。

子爵府

ilej 發表於 23-11-7 14:08
可唔可以send 淘寶link

另外假花都係淘?

【淘宝】https://m.tb.cn/h.5jiaQfz?tk=3DTdWdSNjCA CZ0001 「毕业手捧花拍照假花道具交车年会仿真花束大颁奖情人节生日礼物女」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开 https://m.tb.cn/h.5jiaQfz

子爵府

LumLumMami 發表於 23-11-7 17:33
【淘宝】https://m.tb.cn/h.5jiaQfz?tk=3DTdWdSNjCA CZ0001 「毕业手捧花拍照假花道具交车年会仿真花束大 ...

【淘宝】https://m.tb.cn/h.5Qe5hAS?tk=BszuWdSMlcl CZ3457 「定制毕业袍公仔香港理工大学polyu同款 学士服博士帽小熊拍照礼物」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开 https://m.tb.cn/h.5Qe5hAS

attach1/tmp/phpqzg7io

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

ilej 發表於 23-11-7 14:09
唔係鮮花,唔明?

https://reubird.hk/zh/explore/flower/occasions/graduation

保鮮花/番梘花

伯爵府

AgnesBB 發表於 23-11-7 15:01
月頭在淘寶訂左畢業乾花束,直運到港,費用都係一百多的,而且包裝穩妥,完全冇甩花,收到後十分滿意,大家可以 ...

有link 嗎? 謝謝你

男爵府

我女小學畢業時,買咗兩束,一束比女女,一束送比老師。
attach0/tmp/phpo2HIgE
attach1/tmp/phpEDueDl

男爵府

回覆樓主:

鮮花好似有氣息活力d,我在青衣街市訂三佰幾。

男爵府

honthont 發表於 23-11-7 18:45
有link 嗎? 謝謝你

sorry ,我舊手機先有淘寶acc,所以send 唔到link 比你.你可以用淘寶相機搜尋,或者打畢業花束,店舖名稱Amumu Studio阿木木
attach0/tmp/phpE6NB5N
attach1/tmp/phpiUDRr1

伯爵府

AgnesBB 發表於 23-11-7 21:11
sorry ,我舊手機先有淘寶acc,所以send 唔到link 比你.你可以用淘寶相機搜尋,或者打畢業花束,店舖名稱Amumu ...

好呀
謝謝你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊