夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

yantung2010 發表於 23-12-7 18:36
回覆 IJustNeedToTalk 的帖子

你花啲時間睇下夫妻版啲太太投訴老公啲咩,可以參考下你有咩要改善。 ...
多謝你,我去睇下先!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

IJustNeedToTalk 發表於 23-12-6 21:47
鬧交原因係有晚佢出咗去玩冇聽電話,朝早先返嚟跟住我就發脾氣,越鬧越勁鬧到佢返屋企。

後續就係佢終於同 ...

失聯丶天光才返?你唔覺得女方好唔尊重你嗎?

佢講嘅安全感係經濟方面,咁佢需要嘅係富二代或已工作一段時間,有經濟基礎嘅人,可能佢已有這目標,但又唔肯定能唔能夠成功,才有半年之約,留返你呢個後路。清醒下啦。

男爵府

25歲仔,大把時間,現在的起心肝儲錢都未遲,你方冇女!

大宅

IJustNeedToTalk 發表於 23-12-6 16:42
唔好意思,未結婚唔知有冇開錯版,但想睇下各位有咩睇法,感謝大家。
(呢段關係入面,唔存在第三者)我地 ...

睇完咁大段野,我只係覺得‘無聊’
一齊就一齊,唔一齊就分開,搞咁多野浪費時間

複式洋房

回覆 IJustNeedToTalk 的帖子

我就覺得唔好睇太多LOL
唔講女方講GE野有幾無LOGIC
我個人覺得LI個係一個好好GE時候比你去反思你係咪真係咁愛LI個女仔

如果你係真心對佢好
你唔會咁遲先感知到佢GE情緒
而佢想要GE野你都會盡力去做
就係因為珍惜對方唔想失去對方
依D說話唔係淨係針對男仔
其實我覺得男女雙方都會係咁

老實講我個人覺得無目標就無儲錢好正常
無覺得唔上進
你搵到你真心想做GE野喜歡GE野你就會搵到所謂"上進"GE動力

個個都話條女明顯想搵第2個
如果係一段關係入面儲夠左失望
搵過第2個有咩問題?
拍拖都係想開心
女仔好多時會想有將來
咁唔通要留係一段自己唔滿意GE關係入面
直到變成果D咩咩版入面狂數自己老公不是GE女人就好?
我覺得女方搵過第2可以理解 但可能表達方式可以好D LOL
有不滿係要去溝通 唔係鬥西LOL

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊