自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

乖仔

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wong2323 發表於 23-12-17 13:23
上次搭飛機已是4年前,今次阿仔同三個姨甥帶我哋幾個老人家東京自由行,加埋我總共4位老人家(其中有要用拐 ...

羨慕你有個乖乖仔 !!

大宅

wong2323 發表於 23-12-17 14:49
有好多場景同遊戲,哈利波特粉絲一定會開心,我妹一家人玩咗幾個鐘,我妹夫雖然60+ ,都玩到大顯童心 :hap ...

太好了。。你仔仔真係好有心

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

好窩心,幾位年輕人都好乖

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

上次搭飛機已是4年前,今次阿仔同三個姨甥帶我哋幾個老人家東京自由行,加埋我總共4位老人家(其中有要用拐 ...

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

好乖 你教得好

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

HappyHappyMa 發表於 23-12-17 15:20
好窩心,幾位年輕人都好乖

幾位年輕人好乖好有心,幾個月前已經計劃行程,見佢哋有file夾有行程表,每個站都搵定電梯位置,方便我哋老人家
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

公爵府

阿仔好乖,你真幸福

子爵府

回覆 wong2323 的帖子

男爵府

回覆樓主:

好warm

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

哈利波特餐
attach0/tmp/phpSWvYpZ
attach1/tmp/phpUnjAcc
attach2/tmp/php051fZo
attach3/tmp/phpIi80LB
attach4/tmp/phpuMVOyO
唵嘛呢叭咪吽      

大宅

回覆樓主:

幸福。你地包車去玩,定搭地鐵。

象牙宮

2024年龍年勳章

wong2323 發表於 23-12-17 15:34
幾位年輕人好乖好有心,幾個月前已經計劃行程,見佢哋有file夾有行程表,每個站都搵定電梯位置,方便我哋 ...

好細心

超級版主

ganggang 發表於 23-12-17 15:29
好乖 你教得好

主要係我三位姨甥計劃行程同導遊,係我妹教得好,我同阿仔都係叨光了
唵嘛呢叭咪吽      

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

咩都可以靠晒佢地,真係唔使帶個腦去玩

別墅

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

好多場景同遊戲
哈利波特餐

今次落重本呀

超級版主

回覆樓主:

昨日去shibuya sky,好猛太陽好曬
attach0/tmp/phpGt41YW
attach1/tmp/phpgPx3mu
attach2/tmp/phpOAhcL1
attach3/tmp/php2JMq9y
attach4/tmp/phpwHKNx6
attach5/tmp/phpc7mhWD
attach6/tmp/phpcy2Ukb
attach7/tmp/phpcLQEJI
唵嘛呢叭咪吽      

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

孝順

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊