自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

rainnn 發表於 24-1-11 11:07
我上年6月住過Royal National Hotel,近火車站,吾貴,房正常,服務OK!

千祈吾好住Mayfair,難揾,吾平仲係旅館式冇lift要拎行李上樓梯,厠所在房間外面,十分不方便,服務麻麻,唯一優點係近倫敦市中心。

子爵府

好媽媽勳章

回覆 lovelybaby2015 的帖子

novotel paddington -- 9月住過, 出入可以坐地鐵, 但後來發現, 出入 call urban 仲抵, 酒店早餐都唔錯

大宅

我一家四口住Earl’s Court Mowbray, 都幾好!-張雙人床加兩張單人床,不過房間不算太大。

大宅

The Westbourne Hyde Park, 係service apartment, Paddington站行5-10分鐘, 我住Deluex Twin Suite, 可以住3人, 有一房一廳(sofa bed)加一個open kitchen(有爐有pan有工具). 我每日係火車站M&S買定第二日早餐自己煮

珍珠宮

GogoCheung 發表於 24-1-11 11:14

novotel paddington -- 9月住過, 出入可以坐地鐵, 但後來發現, 出入 call ...
我上次住都主要坐 uber 同搭巴士, 反而只坐過一次地鐵, paddington 火車站就去機場同其他城市都方便

複式洋房

Wilde Aparthotels by Staycity London Paddington, 上年住過, 唔錯

別墅

小菜豆 發表於 24-1-8 17:29
倫敦酒店只住過IBIS,其他住B&B

好?

水晶宮

lovelybaby2015 發表於 24-1-8 08:19
最好有4人家庭房
預算4人2至3千元一晚

London 酒店好貴架,book service apartment 啦,又大又舒服,平過hotel dd ,家人年年去London 所以好清楚價值,hotel 太over 了

子爵府

2024年龍年勳章

luvkaka 發表於 24-1-11 19:48
London 酒店好貴架,book service apartment 啦,又大又舒服,平過hotel dd ,家人年年去London 所以好清 ...

边家service apartment 好住呀?

侯爵府

2024年龍年勳章

CharliChoi 發表於 24-1-11 18:50
好?

IBIS和B&B都好
B&B適合樓主,好多白人家庭住B&B。可體驗英式早餐及文化。屋內裝修好傅統好靚好多花,室內打理得好細緻。放滿屋主由佢年輕黑白到仔女,孫嘅相。餐具好精緻,天光佢就播定純音樂提醒大家有早餐食,早茶,檸檬水任飲,食完叫我哋去花園感受陽光。出門又有啲溫馨提示。

男爵府

回覆樓主:

我哋2人2小住過marriott hotel regents park 4人房,都住十日。環境寧靜,床舒適,房間大。附近是regent park 同london zoo.但食嘢就要搭metro去其他地方才多選擇,但行去metro 都唔遠。

水晶宮

Bertie07 發表於 24-1-11 20:04
边家service apartment 好住呀?

上面有人講Wilde Aparthotels by Staycity London Paddington 地點好好,你睇睇,我家人今次住果間有啲舊式冇依間咁新淨 不過個廚房好啱老人家所以照住

子爵府

2024年龍年勳章

luvkaka 發表於 24-1-11 20:08
上面有人講Wilde Aparthotels by Staycity London Paddington 地點好好,你睇睇,我家人今次住果間有啲舊 ...

謝謝你!

子爵府

rainnn 發表於 24-1-11 11:07
我上年6月住過Royal National Hotel,近火車站,吾貴,房正常,服務OK!

我7月住呢間到點超正

水晶宮

rachie 發表於 24-1-12 08:32
我7月住呢間到點超正

我好多年前住過 Royal National Hotel, 當時兩個大人,唔覺得間酒店有咩特別。好多年之後一家三口去London, 以性價比來說,都係 Premier Inn 高好多。

子爵府

birdbird 發表於 24-1-12 09:02
我好多年前住過 Royal National Hotel, 當時兩個大人,唔覺得間酒店有咩特別。好多年之後一家三口去London ...

London 我只係住過呢間地點我覺得幾好,因為又近大英博物館同埋King cross,火車站又近,我哋搭嗰啲觀光巴士直程喺樓下有站。不過房就真係細。

伯爵府

rachie 發表於 24-1-12 08:32
我7月住呢間到點超正

係呀,酒店好大,又吾貴,附近有間食中餐,平日仲有午市套餐,個老闆識廣東話,原來係馬拉人,下次會再Book。

伯爵府

birdbird 發表於 24-1-12 09:02
我好多年前住過 Royal National Hotel, 當時兩個大人,唔覺得間酒店有咩特別。好多年之後一家三口去London ...

因為之前住過d價錢係貴過Royal National Hotel,地點差吾多,但超差,所以覺得OK囉!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊