自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

珊瑚宮

rayrayus 發表於 24-1-18 08:04
睇佢IG佢幅幅畫的video 都係已畫好,只係show 點睛嗰一刻俾人睇,真係得啖笑。本來根本冇人care 佢出身係咩 ...

唔知點解一開始我已經覺得啲畫唔係佢手筆

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

想當年,bk 都有個會員 都係咁post d 好真好靚嘅畫扮自己畫,點知比人踢爆

伯爵府

好媽媽勳章

stagea 發表於 24-1-18 08:14
基哥點會唔知呢!
基哥個日先講,黃小姐十歲去美國

食飽想換個件就真。
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

珍珠宮

rayrayus 發表於 24-1-18 08:03
睇佢IG佢幅幅畫的video 都係已畫好,只係show 點睛嗰一刻俾人睇,真係得啖笑。本來根本冇人care 佢出身係咩 ...

樣衰今舖真要係好好好樣衰,英名盡喪

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真真假假,最緊要係個男人信

珍珠宮

野原美冴 發表於 24-1-18 08:14
陰謀論去諗, 可能專才入境都係大話 佢可以用其他方法入境呢
又或 ...

英雄所見略同

Love and Kindness are never wasted.

珍珠宮

唔係細路 發表於 24-1-18 06:45
高調見報晒學歷家底,話比基哥粉絲打(有人認得佢咩?),但網友踢爆:

1) 學歷疑造假,d外國名校cert 錯 ...

我訂過淘寶畫,比將相佢,要求加多隻狗狗系幅畫,吾得,要求主人件衫改少少,吾得,總之要跟張相,出黎既效果系好似呀,就好似張相一樣(甘我不如掛幅相)睇真d應該系電腦印出黎再加筆觸,就好似條女既畫,無靈魂無風格

珍珠宮

搞咁多野先係昆到基伯,蝕

珍珠宮

Forgetmenot999 發表於 24-1-18 07:35
估計佢想藉住比人推跌呢件事引傳媒訪問幫佢自己形象洗底同抹黑某個youtuber,佢想比人覺得呢個youtuber經常 ...

收藏再慢慢睇,謝謝開心些呀

Love and Kindness are never wasted.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Pulmma 發表於 24-1-18 08:29
想當年,bk 都有個會員 都係咁post d 好真好靚嘅畫扮自己畫,點知比人踢爆
...

有單咁既野

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

See 發表於 24-1-18 08:34
食飽想換個件就真。

有道理

大宅

回覆樓主:

基哥喺娛樂圈打滾咗幾十年,佢有乜未見過?年紀都唔細梗係要開心過,各取所需有乜問題?你情我願又有乜問題?奇怪點解會咁酸呢?這點值得思考。

琥珀宮

cy101 發表於 24-1-18 08:20
依家先知假才女中文名!

青霞呀

水晶宮

Pulmma 發表於 24-1-18 08:29
...

係咪成日畫食物?

子爵府

Forgetmenot999 發表於 24-1-18 07:35
估計佢想藉住比人推跌呢件事引傳媒訪問幫佢自己形象洗底同抹黑某個youtuber,佢想比人覺得呢個youtuber經常 ...

拍埋片爭人3萬,睇佢點拆

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

野原美冴 發表於 24-1-18 08:14
陰謀論去諗, 可能專才入境都係大話 佢可以用其他方法入境呢
又或 ...

一向唔多信佢係專才入境。專才要受聘後至黎得,份工要冇乜香港人做到,傳媒好似冇提過佢返緊咩工?定係提款基sponsor 佢做藝人來港?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

ballonbb 發表於 24-1-18 07:51
又有錢又有才.駛鬼吼提款基呢個老坑咩. 擺名貪提款基的財俾佢包.

邊度有咁多真愛?貪李生夠超級成熟穩重咩

侯爵府

2024年龍年勳章

chuiyeebird 發表於 24-1-18 08:25
唔知點解一開始我已經覺得啲畫唔係佢手筆

same,完全唔似人手畫
如果真係畫到咁既級數
一早聲名大噪仲洗痴個阿伯咩

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

如果係真就好, 唔知阿基伯會點

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

咎由自取!

首頁
12345...12

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊