自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mickeywinnie3 發表於 24-2-16 17:35
即係啲富豪結婚啲金鈪戴到遮面

係,明明係假野都影出嚟,真係唔知?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

stagea 發表於 24-2-16 17:38
係,明明係假野都影出嚟,真係唔知?

是旦啦~

有8個工人、咁大間屋、老爺有咁厚身家是事實~

這才是有錢人~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

牛年勳章

taiming 發表於 24-2-16 17:14
係咪第一任個女?鄧2011先結婚,頂盡13歲

唔係,係鄧既大女,女女生得高,因爸爸同媽媽都高

男爵府

vivi_C 發表於 24-2-16 13:34
同前港姐朱玲玲一樣,好睇唔好食,係基金拎錢咋,如果有錢就唔使個女自己比錢買手袋,可以話過得唔窮但要就 ...

唔緊要啦,唔駛做個個月有錢用仲想點,每個月基金派錢都多過一個打工仔,住、食都唔駛憂。

男爵府

回覆樓主:

佢唔係好命水,係目標明確

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

好大間屋

子爵府

2024年龍年勳章

分分鐘,自己間房要自己清潔番

子爵府

sharebuy 發表於 24-2-16 17:58
唔緊要啦,唔駛做個個月有錢用仲想點,每個月基金派錢都多過一個打工仔,住、食都唔駛憂。
...

我覺得佢識揀喎!如果嫁入超級豪門嗰啲好多規矩,佢而家咁樣幾free可以繼續做藝人,又冇奶奶唔會有婆媳糾紛,每月收基金雖然唔係大富大貴但就穩陣,唔怕老公生意失敗、家道中落

珍珠宮

好媽媽勳章

canies 發表於 24-2-16 17:37
棟美金係咪新年大家分㗎?

係咪開把風扇吹開鬥快執

capricornbb    發表於 24-2-17 06:22

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

LoveCorgi2 發表於 24-2-16 14:26
囡囡個頭髪整得赫。鄧港姐咁後生個女已經咁大。
個女係同前妻生

施榮忻是前全國政協委員施子清孻子,曾創立香港菁英會和百仁基金,2019年7月更獲頒銅紫荊星章,活躍於政商界,與吳千語男友施伯雄的爸爸施榮怡是兄弟。施榮忻過往曾與「世界電剪大王」計佑銘女兒計艷莉有過一段婚姻,二人育有一名女兒,不過數年後兩人離婚收場。原文網址: 落選港姐嫁失婚百億富商施榮忻12年 顏值大升級唔輸閨密關之琳 | 香港01 https://www.hk01.com/article/959 ... articlecopy&utm_medium=referral

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

vivi_C 發表於 24-2-16 13:34
同前港姐朱玲玲一樣,好睇唔好食,係基金拎錢咋,如果有錢就唔使個女自己比錢買手袋,可以話過得唔窮但要就 ...

離婚後
經濟環境
大有改善

公爵府

千語咁粗腰,有佐?

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

佢d工人全部都咁矮又似樣,好奇怪

水晶宮

回覆樓主:

佢唔係好命水,向目標出發

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 BK Milk勳章

Ritzmary 發表於 24-2-16 22:51
佢d工人全部都咁矮又似樣,好奇怪

仲有高度同體型差唔多
好似一家人

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

使唔使住埋一齊?
要既真係好睇唔好食

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

mrsmacaroon 發表於 24-2-17 00:47
仲有高度同體型差唔多
好似一家人

因為施老爺好高架,所以成班姐姐都好似小矮人,另外呢八個工人唔係全部住喺大宅啦,有啲係佢啲仔嘅工人。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

好高大

象牙宮

mickeyeva 發表於 24-2-16 11:28
吳千語真好命水嫁入豪門!

吳千語 終于 成功嫁入豪門做闊太! 好命水。
找能結識豪門的地方。由中間人專門介紹 參加 富豪飯局。而這些所謂“富豪飯局”大多是由專門人士安排。
內地有中介安排。富二代食富豪飯局。透過中間人牽線搭橋。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

happymama2009 發表於 24-2-16 19:56
我覺得佢識揀喎!如果嫁入超級豪門嗰啲好多規矩,佢而家咁樣幾free可以繼續做藝人,又冇奶奶唔會有婆媳糾 ...

超級豪門又唔會睇得起低學歷、公屋拜金女。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊