夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

wingki20 發表於 24-4-14 14:07
我都係佢出軌後先明白性對佢嚟講有幾重要,以前以為一周比3、4次佢就足夠,原來唔係咁
既然選擇繼 ...

一星期3至4次好多呀(呢度應該有好多夫婦好羨慕你地)
我以前都無咩技術(依家都無乜 )不過會盡量配合叫自己唔好咁怕醜囉。 以前我唔鐘意開燈呀。 不過老公想開依家我都由佢開。。。 都係盡量配合架咋

出軌既事竟然過咗去就唔好再諗。 最緊要係目前你地性生活+婚姻美滿

大宅

ella0628 發表於 24-4-14 17:45
一星期3至4次好多呀(呢度應該有好多夫婦好羨慕你地)
我以前都無咩技術(依家都無乜 :joyous ...
半年前既事,雖然仲未消化倒,但係呢方面自己改變好大,著既睡裙都唔同左,以前就算係屋企都著到好老土,唔注重呢方面,其實一個星期幾多次唔係最重要,重點係每次投入,多互動,多d激情、玩法或者係一啲新鮮感,大家投入性事真係放鬆倒每日壓抑既心情,以前我都係同你一樣唔鐘意開燈,每次黑蚊蚊搞,仲要成條死魚咁訓係度,唔識主動,總之就快d搞掂果種,另一半冇癮好自然出面搵食其實做得開心除左放鬆倒心情,仲可以減倒肥,如果另一半好大食,做得頻密每次都消耗好多卡路里架,感情仲可以比以前更加好,不過通常都係經歷好多野先至明白性既重要

男爵府

wingki20 發表於 24-4-14 18:13
半年前既事,雖然仲未消化倒,但係呢方面自己改變好大,著既睡裙都唔同左,以前就算係屋企都著到好老土,唔 ...

你提醒咗我呀,其實我都唔係太主動 成日我都提自己要主動d但好多時佢都做咗主動我就懶。。。 今晚我主動d .. .
我都覺得係呀。 有性生活令到兩夫妻保持親密同感情會好。 女人有性生活連心情都會好d ..
有時隔得太耐(e.g M到/出咗街/小朋友響度/唔舒服等等既種種唔同既原因)無性生活0個d日子,好似欠缺咗一d野咁

大宅

ella0628 發表於 24-4-14 18:21
你提醒咗我呀,其實我都唔係太主動 成日我都提自己要主動d但好多時佢都做咗主動我就懶。。。 今 ...
開頭可能會有d唔習慣,慢慢黎,最緊要另一半會成日想同你有性生活,拿捏得好仲激情過拍拖既時候,大家都要享受過程,一起成長,另一半喂飽了並且滿足,婚姻可以比以前更甜蜜架!

男爵府

wingki20 發表於 24-4-14 19:03
開頭可能會有d唔習慣,慢慢黎,最緊要另一半會成日想同你有性生活,拿捏得好仲激情過拍拖既時候, ...

哈哈。 多謝你
希望我地同老公既性生活同婚姻一樣咁大滿足咁甜蜜咁長久

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊