自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

很多商品可以買退貨運費險,退貨運費都有得cover。有時商家會免費贈送運費險。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

YOGISOELMO 發表於 24-5-2 22:17
有,
買咖喱粉
竟然全包都只係薑黃分

x2

我也試過咖喱粉樽內裝黃薑粉, 居然很多好評話咖喱好味!
買回來的好評?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

chinfongfong 發表於 24-5-2 22:15
唉,我剛開始淘寶,都係第一次遇到咁樣,之前買的頸鏈真係靚,又不貴,冇諗過買貴的仲衰了。我見到貨,真 ...

相係幾條銀扭成一隻手呃, 你收嘅實物完全唔係個樣野嚟,
放相上去俾負評

男爵府

回覆 Jasmine-4711 的帖子

其實啲FEEDBACK係咪SHILL嚟咋?!
我懷疑根本就係
係要做到依個效果,實在容易!

定啲人以為咖喱粉只係得薑黃粉?
咁不如索性唔洗叫咖喱粉啦!

我買咗幾KG,全部都只係薑黃粉,
都唔知點好,又曬錢,唔用又覺浪費!

明明全部正評話好食!

गँ  गँ  गँ गँ  गँ  गँ गँ  गँ  गँ गँ  गँ  गँ

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

如果純銀我唔會淘寶買,多數都假,如果真佢哋就唔會去正生掃貨

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

chinfongfong 發表於 24-5-2 22:15
唉,我剛開始淘寶,都係第一次遇到咁樣,之前買的頸鏈真係靚,又不貴,冇諗過買貴的仲衰了。我見到貨,真 ...

一個啞面,一個令面
最好睇左評價先買

我入去睇過,話有啞面同亮面選擇
要同客服講,不過貌似默認發啞面
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊