自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章

jamiejason 發表於 24-5-3 09:31
我都好鍾意莎莎大頭,覺得佢地真sweet。
反而高遠曼魚唔似一齊。

高遠同鰻魚我都唔覺佢地有撻著。但大頭同莎莎就應該係談緊一場全世界都知道同關注的地下戀愛,連外隊同現場主持都知

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

rebeccalin 發表於 24-5-2 23:29
覺得大頭唔係借莎莎炒作,佢真係勁鍾意莎莎,之前佢被罰停賽,劉國梁殺人誅心叫佢去評論莎莎同許昕的混雙 ...

哈哈 好有趣 甜到

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

rebeccalin 發表於 24-5-2 23:02
呢張相係佢地十八歲拎青奧會冠軍影的。唔係近排影,當時大頭睇上去還有些稚氣冇宜家咁成熟。但莎莎個樣就 ...

我都好鐘意睇佢地兩個的互動,好有意思.真唔真就唔知。莎莎打波好聰明,有男仔的勁度,又有技術,兩個拍住練波對佢地都有好處,兩個都有好大進步。黎緊聽日May4沙特wtt 又開波,又有得睇。
Ps. 最近睇d 片,講陳夢爸媽已經將大頭個名註冊咗商標,唔知咩因由

珍珠宮

rebeccalin 發表於 24-5-3 12:51
高遠同鰻魚我都唔覺佢地有撻著。但大頭同莎莎就應該係談緊一場全世界都知道同關注的地下戀愛,連外隊同現 ...

乒團一向唔可以明目張膽拍拖,因為萬一係真,是但一個要退隊。兩個都係世一,點可能退出。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有傳聞大頭本身有女朋友,同莎莎炒作可以避開注意力喺佢本身戀情….

我都鍾意睇佢兩個,好甜。但事實上係咪又真係好難講。 如果唔係對佢哋又真係好騷擾,影響訓練同表現。所以都係專注佢哋比賽就算。

公爵府

牛年勳章

peaceaa1122 發表於 24-5-3 14:55
我都好鐘意睇佢地兩個的互動,好有意思.真唔真就唔知。莎莎打波好聰明,有男仔的勁度,又有技術, ...

之前已經解釋左係其中一個合夥人都姓王,於是註冊左黃色hope商標。大頭為避嫌,已經唔帶黃色頭帶改戴藍色。

公爵府

牛年勳章

peaceaa1122 發表於 24-5-3 14:58
乒團一向唔可以明目張膽拍拖,因為萬一係真,是但一個要退隊。兩個都係世一,點可能退出。
...

係呀,當初大蟒老婆都係因為咁樣退役,好彩大蟒爭氣,不枉佢老婆為佢提前退役結婚,宜家一家幾口過得好幸福
大頭同莎莎如果係真的,就真係想佢地繼續咁樣打多幾年再公開。不過係隊內其實人人都知佢地關係。甚至劉國梁係一次比賽評述中都幾乎講漏咀話這對小夫妻,講到個夫字立即改口話小福將

珍珠宮

rebeccalin 發表於 24-5-3 15:45
係呀,當初大蟒老婆都係因為咁樣退役,好彩大蟒爭氣,不枉佢老婆為佢提前退役結婚,宜家一家幾口過得好幸 ...

你都跟得好貼,睇好多片.你講嗰啲我都有睇過希望莎莎可以打多幾年,佢好適合做教練/領導。大頭就希望佢好似馬龍打落去。

複式洋房

公爵府

牛年勳章

peaceaa1122 發表於 24-5-3 16:25
你都跟得好貼,睇好多片.你講嗰啲我都有睇過希望莎莎可以打多幾年,佢好適合做教練/領導。大 ...

莎局

珍珠宮

rebeccalin 發表於 24-5-3 17:38
莎局

大宅

peaceaa1122 發表於 24-5-3 14:55
我都好鐘意睇佢地兩個的互動,好有意思.真唔真就唔知。莎莎打波好聰明,有男仔的勁度,又有技術, ...

希望大頭今站努力拼搏!
同莎莎一齊拎完混雙再拎單冠!

珍珠宮

halobaby512 發表於 24-5-3 21:05
希望大頭今站努力拼搏!
同莎莎一齊拎完混雙再拎單冠!

https://worldtabletennis.com/eventInfo?subEvt=MSINGLES&selectedTab=Draws&eventId=2932
希望,我聽日都會開始睇直播

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊