自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

公爵府

caughtinhell1 發表於 24-5-8 15:52
單簽細女攞錢合法,銀行都無問題按程序放錢。問題核心喺細女對聯名戶口有無貢獻,攞曬450萬存咗去邊同埋未 ...
哩樣真係有排講,等同父母比張卡我,我話埋密碼,咁我用完又話我偷?你本身比得佢攞到,就當你自願

大宅

回覆樓主:

方媛同mandy lieu 仲有裕美
做既野同何太一模一樣
點解無人鬧?

子爵府

回覆樓主:

你咁講,世間上邊有骗案發生?全部被骗前都係合法的。假結婚事前都係合法,骗人投資前都係合法你情我願。全部都你事後先知假嘢。

yeung_ma    發表於 24-5-8 16:07

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

你講到法理層面係合法,咁個細女係合法地從銀行提款,何太報東張又為咩呢?既然大家都係合法。

人在做天在看,騙子永遠沒有好下場,騙回來的東西始終都要還,只係在何太身上還,還是她的後人代還罷了,錢財帶不走,唯有業隨身。

侯爵府

2024年龍年勳章

樓主係當事人定係新何太親戚嚟架?對呢單疑似騙案咁肉緊嘅

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

何太搵左邊個大律師呀?仲唔快啲叫大律師幫你追討

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

呃同犯法係兩件事,何太有無犯法等人舉報或者警方/相關部門主動調查。
細女攞走 d 錢唔一定係你 quote 嘅案例,如果你唔識,問律師,你喺網上講咁多嘢對官司不利。
何太,人在做天在看,報應唔一定係受法律制裁,無咗間公屋都係損失。
你收手啦!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

何太你專心照顧何生到終老啦, 再煲多幾煲湯, 唔好成日咁得閒出post 啦

侯爵府

樓主意思係雞蟲都係真愛,見到企街突然有feel、即刻受溝、送錢俾女朋友、你情我願大家開心立即上床,唔係叫雞,係真愛
何太嘅分別只係有註冊同埋攞多啲錢

珍珠宮

@bear 發表於 24-5-8 15:59
樓主係當事人定係新何太親戚嚟架?對呢單疑似騙案咁肉緊嘅

仲不停開post

水晶宮

caughtinhell1 發表於 24-5-8 15:52
單簽細女攞錢合法,銀行都無問題按程序放錢。問題核心喺細女對聯名戶口有無貢獻,攞曬450萬存咗去邊同埋未 ...

你有證據證明何小姐有無貢獻?淨係見到你無貢獻。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

係囉,報警告到個細女醫院工無,要坐監,咁就真係真愛啦

伯爵府

煩唔煩呀 何太你直接俾錢同律師講啦 响度講冇用㗎

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 caughtinhell1 的帖子

何太你唔係著草咩? 咁得閒上BK既

珍珠宮

2024年龍年勳章

c1224 發表於 24-5-8 15:53
笑死我

何太真係好肉緊下

本來我冇為呢單嘢留過言,但係我呢一刻都忍唔住
希望每天開心渡過 ;-)

水晶宮

劫褲濟朋 發表於 24-5-8 15:56
方媛同mandy lieu 仲有裕美
做既野同何太一模一樣
點解無人鬧?

一模一樣?你容許嘅 tolerance 都好大

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

阿何姨娘,其實你點解信聯名戶口既錢全部系阿伯既錢而唔系何細小姐同何伯先夫人既錢呢?講多無謂,我支持你變賣手錶戒子去打官司。

侯爵府

你咁熟法律快啲追返啲錢啦,有冇錢請律師呀? 你老公仲有冇錢俾你洗呀?

水晶宮

何太你搵到工未呀?說好的返工養何伯伯要兌現呀!全香港人睇住你,仲有好多內地人關注,好快內地都著唔到草啦!

大宅

pauline_c 發表於 24-5-8 16:05
一模一樣?你容許嘅 tolerance 都好大

的確係唔同d 既
attach0/tmp/phpOqdJRI

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊