自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

Do姐lG仲有follow Jackson, 應該仲鍾意佢嘅, 只係唔係唯一啫

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

esmehouse 發表於 24-5-13 15:52
佢講巴斯光年都好搞笑

講stephy reply都好正
放下自在

珍珠宮

esmehouse 發表於 24-5-13 14:12
所以你話媒體幾恐怖呀,佢自己都做電台節目,19 年之前佢都有請 Jackson 上節目,現在請來請去都係啲黃人 : ...

人一黃,腦變殘

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 24-5-13 16:17
講stephy reply都好正
Stephy 執到啦

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse 發表於 24-5-13 15:25
呢個訪問都好正

https://youtu.be/6L1FEzy09ws?si=4ETKvLdqmFnwuF3P

真係好好笑,呢個訪問比起尋日芷珊嗰個,sharp好多,尋日嗰個真係覺得佢好攰冇乜精神咁,唔知係咪病

水晶宮

廢話少講 發表於 24-5-13 15:35
我都放棄咗Do姐,而家嘅Do 姐冇咗大台光環即刻冇晒光芒,追肥薑品味都冇埋
...

咁恐怖,啲Taste差咗咁多。

佢離開咗TVB之後,真係冇乜聲氣。

複式洋房

esmehouse 發表於 24-5-13 13:04
佢真係好正

https://youtu.be/RwZIJzagPRQ?si=979RIB8vnHNCoqsB

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

fayefa 發表於 24-5-13 14:09
花甲之年仲幻想身心年青,品味?唔要啦

花甲先黎好BL
核突過黄賓賓幾廿歲先扮基佬

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Gniw 發表於 24-5-13 16:36
真係好好笑,呢個訪問比起尋日芷珊嗰個,sharp好多,尋日嗰個真係覺得佢好攰冇乜精神咁,唔知係咪病
...

可能呢幾年TOUR太攰喇
放下自在

大宅

回覆樓主:

宜家個娛樂圈已經被二少滲透,邊個想揾錢就要吹奏嗰班人,真喺可悲

水晶宮

...

尋日個樣成熟咗好多,反而man啲

男爵府

esmehouse 發表於 24-5-13 13:04
佢真係好正

https://youtu.be/RwZIJzagPRQ?si=979RIB8vnHNCoqsB

呢啲咪火花囉,睇得人幾開心 Do 姐走去隔離台拍個旅遊節目,做完都冇人知冇人講,陰公

伯爵府

回覆樓主:

人到老年,係鍾意肥薑

水晶宮

回覆樓主:

原來do姐都係姜嬸

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

...
我覺得係佢自己 chur 到自己太勁,有少少攰
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

熊豆沙 發表於 24-5-13 17:25
宜家個娛樂圈已經被二少滲透,邊個想揾錢就要吹奏嗰班人,真喺可悲
現在太多垃圾

珍珠宮

廢話少講 發表於 24-5-13 15:35
我都放棄咗Do姐,而家嘅Do 姐冇咗大台光環即刻冇晒光芒,追肥薑品味都冇埋
...

我都係咁話,之前一直懶係sell自我有原則,喺黃電台做得耐擦晒鞋,慌死得罪鏡粉,連193呢啲騎呢怪都俾佢黐埋去,冇眼睇

別墅

2024年龍年勳章

DO姐中意新人

大宅

熊豆沙 發表於 24-5-13 17:25

完全同意,重有嗰個黑面會長

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

熊熊老婆 發表於 24-5-13 13:10
政治取態係會令到人失去理智

係呀…

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊