自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 小黑咪 於 09-9-18 20:35 發表
雖然鐘意社長多D, 但佢想去又唔去, 搞到我睇到好想打佢一鍋.

咁又係...
係就係,唔係就唔係啦..
咁攪唔知幾時先可以一齊呀.

話時話,佢同蓋明輝果段野岩岩冇睇到,
個女話蓋小姐係黑社會大家姐黎?
佢地搵亞閆生報酬呀?

大宅

我like社長

男爵府

原來呢d 叫"愛昧",

題外話

如果佢已經拍緊拖, 又或者己經結婚, 男方也經常用此方式跟你相處, 可以接受嗎?

原帖由 alicemic 於 09-9-18 17:26 發表

當大家未表態時,呢d叫"愛昧"! 萬一衰咗都仲有下台階麻!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 MC陳師奶 於 09-9-18 17:24 發表
我鍾意社長....好有智慧....

and唔知係咪毛毛同黎耀祥太好戲呢......佢兩個有對手戲時......我覺得佢兩個相處對望真係好有愛情感覺.....好sweet......

係呀, 睇佢地有時幾好笑

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 wawaliluk 於 09-9-18 20:44 發表
其實社長係咩身份? Linda話閏生害佢老豆?

我估一係 police,
一係 黑道.

首頁

尾頁

跳至