跳至

首頁
12345...16

尾頁

禁止發言

大宅

原帖由 pinkywai 於 09-10-7 18:04 發表
大家好呀~我都係鼠年媽咪,可以join埋我嗎?

HI~歡迎你呀~
咁你bb係咪都係7月出世呀??

大宅

原帖由 skylydorothy 於 09-10-7 23:14 發表

晴晴無發燒,不過尋日都係唔肯食粥,最後臨訓沖左4安奶俾佢好彩肯飲~~
今日就好返d,食左大半碗粥,飲左4安奶,都ok啦,我都唔逼佢啦~~

今日婆婆返左東莞,我又要開始獨自湊女既生活啦,希望頂得順啦~~ ...

一個人睇住全日...真係唔講得笑...................

大宅

原帖由 菲比B 於 09-10-8 09:15 發表
嘉嘉個曳豬尋晚訓覺要99唔要我,超級唔開心,

我都喺OT左三日之麻,返到嚟佢勁掛住我,唔俾我食飯沖涼,但尋晚同佢換衫訓覺,激嬲佢居然狂喊要99唔要我,超hurt,自從上次發燒後,脾氣臭左

隔左好耐先要返我,所以我今個星期 ...

我覺得有時d bb會誤會...(esp.大大下會咁)
邊個對住佢多d耐d...就誤會左你擺低佢俾你99湊...
而唔明你係去返工...而且重好掛住佢...唉......
因為我有個朋友就係咁...好似嬲左個mammy咁...
成日痴住婆婆..........
要花好多時間同佢解釋哄返佢先得......
所以唯有花多d時間o係佢地身上...佢地重係太細呢...

大宅

原帖由 janjan28 於 09-10-8 08:10 發表

唉...佢地出牙真係好辛苦呀
尋晚彤彤豬又訓訓下大喊啦...
我估佢真係好痛啦...
因為尋日試過捉我隻手摸住佢塊面要我呵佢呀
我換住佢面仔...摸摸下佢就訓左啦 ...

哎呀...咁真係好辛苦呀...你地同彤彤都係...
不過依d實在預計唔到..........
在希都唔知係咪出牙...佢成日指住個口...喊喊地既樣...
er er er咁...
又係捉住隻手叫我鍚返佢...唉...睇見都辛苦......

大宅

原帖由 janjan28 於 09-10-8 23:58 發表

唉...呢D情況係我身上成日發生架啦
我試過比彤彤豬係咁推開唔要我添呀
真係HURT到極點呀

唉...依個情況就勁發生既我老公身上...
我都覺得我老公好慘呀....佢對佢都好好...成日陪佢玩...
都一樣..................唉..................
但又得意喎...你老公都一樣要返工,但佢會咁鍾意你老公既!!???!!!!
不過換個角度睇都好呀...因為你放工都唔駛太太辛苦...
如果佢只係痴你一個...到時乜都做唔到...真係勁辛苦啦!!

大宅

原帖由 ktymbaby 於 2009-10-9 01:33 PM 發表

HI~歡迎你呀~
咁你bb係咪都係7月出世呀??

係呀~7月12日,多多指教

大宅

峰峰出緊大牙呀, 見到佢2邊牙肉腫晒真係陰公豬喇
希望快快出晒, 我地去旅行唔駛咁慘啦

原帖由 ktymbaby 於 09-10-9 14:00 發表

哎呀...咁真係好辛苦呀...你地同彤彤都係...
不過依d實在預計唔到..........
在希都唔知係咪出牙...佢成日指住個口...喊喊地既樣...
er er er咁...
又係捉住隻手叫我鍚返佢...唉...睇見都辛苦...... ...

大宅

牙肉腫晒 ~ 實好痛喇 ...

原帖由 cream987 於 09-10-9 23:24 發表
峰峰出緊大牙呀, 見到佢2邊牙肉腫晒真係陰公豬喇
希望快快出晒, 我地去旅行唔駛咁慘啦

大宅

係啦..都唔明..明明晚晚都見到爸爸架喇~
在希同峰峰都唔好like爸爸既??!!!
峰峰要嫲嫲都唔要爸爸呢~
但有時又好like爸爸喎(當然唔多時啦)

原帖由 ktymbaby 於 09-10-9 14:02 發表

唉...依個情況就勁發生既我老公身上...
我都覺得我老公好慘呀....佢對佢都好好...成日陪佢玩...
都一樣..................唉..................
但又得意喎...你老公都一樣要返工,但佢會咁鍾意你老公既!!???!!!!
...

大宅

係呀~
我都怕怕呀
之前出D牙仔真係小兒科呀
大牙真係怕怕呀

原帖由 HappyKatherine 於 09-10-9 23:33 發表
牙肉腫晒 ~ 實好痛喇 ...

大宅

我諗女仔係會嗲d架,男仔放喺心入面麻

原帖由 pinkywai 於 09-10-8 17:02 發表

嘉嘉好可愛呀!都好啦,你會知佢掛住你,我啊仔都冇比過呢個感覺我究竟係咪真係要女仔先會如dad啲呢?

大宅

嫲嫲問佢媽媽呢,佢會話我返工工架,不過如果返到屯門多佢會跟嫲嫲多d囉,所以最好c6湊佢返多d青衣,我又可以喺自己屋企,一舉兩得

原帖由 ktymbaby 於 09-10-9 13:37 發表

我覺得有時d bb會誤會...(esp.大大下會咁)
邊個對住佢多d耐d...就誤會左你擺低佢俾你99湊...
而唔明你係去返工...而且重好掛住佢...唉......
因為我有個朋友就係咁...好似嬲左個mammy咁...
成日痴住婆婆.......... ...

大宅

嘉嘉都喺有我或者嫲嫲,佢唔跟爸爸,我去左返工c6一個人,佢就勁冧爸爸,自己走去錫佢嗲佢

原帖由 cream987 於 09-10-9 23:33 發表
係啦..都唔明..明明晚晚都見到爸爸架喇~
在希同峰峰都唔好like爸爸既??!!!
峰峰要嫲嫲都唔要爸爸呢~
但有時又好like爸爸喎(當然唔多時啦)

大宅

原帖由 janjan28 於 09-10-8 23:56 發表

今次真係唔多開心啦...
天氣唔好....彤彤豬因為出牙超扭
佢簡直每日都挑戰我容忍既極限呀
成日都發脾C...
我就黎想

但係你每次鬧完彤彤又後悔喎~

大宅

原帖由 ktymbaby 於 09-10-9 13:33 發表

一個人睇住全日...真係唔講得笑...................

可能我要返工
唔係成日可以揍琛哥
所以每次放假我都自己揍佢
反而我好珍惜
不過我揍2日都頂唔順架.....
因為真係好攰~

大宅

原帖由 菲比B 於 09-10-10 16:43 發表
嫲嫲問佢媽媽呢,佢會話我返工工架,不過如果返到屯門多佢會跟嫲嫲多d囉,所以最好c6湊佢返多d青衣,我又可以喺自己屋企,一舉兩得

可能嘉嘉係女仔有d唔同
琛哥比婆婆揍都唔跟婆婆
仲勁蝦佢
簡單舉例
每次離開婆婆家,佢好似如釋重負咁
9秒9攞鞋出門口
仲要超開心既
但相反
每次返到婆婆既門口
佢係唔想入去
見到婆婆都唔會笑下既

其實婆婆好有心機揍佢
但真係唔知點解佢會咁?

大宅

原帖由 cream987 於 09-10-9 23:35 發表
係呀~
我都怕怕呀
之前出D牙仔真係小兒科呀
大牙真係怕怕呀

琛哥依然6隻.....

禁止發言

禁止發言

首頁
12345...16

尾頁

跳至