跳至

首頁

尾頁

大宅

各位參加左PARTY既MAMA..我地下個星期就應該會有齊資料..例如地點..時間...費用等等

大宅

各位靚媽媽,
我地將會響4月3日為0910 bb
舉行半歲生日party.詳情如下:
場地: 待定
日期:3-April-2010 (Sat.)
時間:12pm - 4pm
費用:待定 (但會包自助餐,((之後會post memu)), 生日禮物, 攝影師, 等等之費用)
名額:70個家庭
(由於場地有限..大會只可以接受50個家庭參加是次活動..大會都明白各位BK 10月媽媽都好想參加半歲生日會..所以已經盡量將名額提升至70個家庭。到現時為止, 名額已經爆滿, 大會只可以將閣下及之後報名之家庭列入WAITING LIST, 如有最新消息會馬上通知閣下, 多謝支持!!~~第71位報名媽媽,將自動作後補位置。如名單上1-70位人士取消,後補人士將會按先後次序作補上。)

聯絡方面,於親子王國可以搵MaMei104(MAY) / szebaby(SZE) / ann-b(ANNIE) / 黑白豬(Phoenix) / Abbielau (ABBIE)

如果大家對以上有意見, 或者有更多提議, 歡迎聯絡MaMei104(MAY) / szebaby(SZE) / ann-b(ANNIE) / 黑白豬(Phoenix) / Abbielau (ABBIE)! 我們會在此通知大家!!

請各位入錢confirm 留位前, 先通知MaMei104(MAY) / szebaby(SZE) / ann-b(ANNIE) / 黑白豬(Phoenix) / Abbielau (ABBIE),我們會通知你入$金額,以知識別.與此同時,為對各人作出公平,今次嘅party費用,一經收妥,絕無退付,費用將作活動贊助費論。

聲明: 是次活動是由BK 10月MAMA自行組織發動, 一切與
- 親子王國
- FACEBOOK <10月的 BK 媽媽群組 - 管理人WINCY TSE>
- FACEBOOK <2009年10月bb club群組 - 管理人 FANNY POON>
三個團體無關....

另外我們五位義工媽媽只舉行了2010年4月3日一個200910-BB半歲生日會的派對, 由其他媽媽所舉行的其餘生日會或聚會均與是次活動及義工媽媽無關, 請各位注意!!~~

是次活動是義務工作形式, 活動完結後, 活動負責人會將是次活動所有帳目作公開, 歡迎查詢。

另外是次聯絡人暫時只有MaMei104(MAY) / szebaby(SZE) / ann-b(ANNIE) / 黑白豬(Phoenix) / Abbielau (ABBIE)五位, 敬請留意

好多謝大家既參與, confirm 左之後請覆埋有幾多個大人/小朋友/bb
黎唔到既, 都覆一覆la. 多謝大家合作

大宅

HI ALL....

首輪(70個)參加左半歲PARTY既FAMILIES ...我已經SEND左EMAIL去你地FACEBOOK INBOX,請查收^^

大宅

我報左2a1b咖
但我未confirm 到我老公來唔來到啊
因為距返shift咖
可吾可以交住一個錢先啊?

大宅

原帖由 yybb09 於 10-1-31 12:14 發表
我報左2a1b咖
但我未confirm 到我老公來唔來到啊
因為距返shift咖
可吾可以交住一個錢先啊?

你要係facebook報名架喎
你add左我地未呀?

大宅

各位參加左0910bb

半歲生日會既媽媽..大會已經發現確認信及付款通知到你地既facebook inbox啦...麻煩快d check下啦..

** 請留意,請於2月5日中午12點前,過數到以上a/c.逾時未過數家庭當棄權論.

別墅

我地係 WAITIING LIST 呀.. 希望可以參加啦...

原帖由 MAMEI104 於 10-2-2 00:07 發表
各位參加左0910bb

半歲生日會既媽媽..大會已經發現確認信及付款通知到你地既facebook inbox啦...麻煩快d check下啦..

** 請留意,請於2月5日中午12點前,過數到以上a/c.逾時未過數家庭當棄權論. ...

大宅

原帖由 MAMEI104 於 10-2-1 14:37 發表

你要係facebook報名架喎
你add左我地未呀?

報左啊,confirm左咖喇

大宅

原帖由 yybb09 於 10-2-2 22:20 發表

報左啊,confirm左咖喇

如果你係首輪既參加者..應該會己經係facebook收到付款通知架啦...
如果你仲未收到..即係代表你係waiting list既參加者, 我地會係首輪mama交晒錢後, 再通知你地架...大約下個星期啦...^^

大宅

BK 10月媽媽..你地收到FACEBOOK既付款既通知未呀??如果收到就快d去交錢啦...因為5號都未交就會當你唔去半歲patry架啦...由於太多媽媽係waiting list..我地要快D CFM你地去唔去..然後比返D位比後補既媽媽同BBS...唔好意思..多謝合作..!~

大宅

原帖由 MAMEI104 於 10-1-28 14:41 發表
各位靚媽媽,
我地將會響4月3日為0910 bb
舉行半歲生日party.詳情如下:
場地: 待定
日期:3-April-2010 (Sat.)
時間:12pm - 4pm
費用:待定 (但會包自助餐,((之後會post memu)), 生日禮物, 攝 ...

我仲未收到facebook通知啊,我add左phoenix的,會唔會要add埋你呢?thanks

大宅

BK 10月媽媽..你地收到FACEBOOK既付款既通知未呀??如果收到就快d去交錢啦...因為5號都未交就會當你唔去半歲patry架啦...由於太多媽媽係waiting list..我地要快D CFM你地去唔去..然後比返D位比後補既媽媽同BBS...唔好意思..多謝合作..!~仲有兩日就DEAD LINE啦...到時有位既你...因為無比錢跌返落去後補...就唔抵啦....

大宅

原帖由 ms_tea 於 10-2-3 14:08 發表

我仲未收到facebook通知啊,我add左phoenix的,會唔會要add埋你呢?thanks

你FACEBOOK個名係咩呀?
我幫你CHECK下

大宅

*Attention* 第一輪收費程序,已到達最後階段。 請接到付款通知的 mama 於2月5日中午12點前,過數到以上a/c.逾時未過數家庭當棄權論. 名額將由後補名單上的mama 按先後次序作補上。 若任何已報名之 mama 需要取消留位,煩請盡早通知大會 [email protected] ,以騰出名額給後補家庭。多謝合作。各位逾時未付款既首輸參加媽媽..將要重新排入後補家庭中等...請留意!!~

大宅

禮堯媽媽,想問要唔要人sponsor禮物, 我擒日上左天才社0既講座,講座完左同個PIC傾開野,佢話可以送野俾我地,之前0811 0既媽媽都有搞PARTY,佢都有sponsor. 如果需要,可以PM佢個電話俾你~

大宅

原帖由 carson_ma 於 10-2-4 11:56 PM 發表
禮堯媽媽,想問要唔要人sponsor禮物, 我擒日上左天才社0既講座,講座完左同個PIC傾開野,佢話可以送野俾我地,之前0811 0既媽媽都有搞PARTY,佢都有sponsor. 如果需要,可以PM佢個電話俾你~ ...

e....依間好似有人問過~~不過都好丫...麻煩你比佢電話我好冇? or PM 比堯堯媽,THANKS~

大宅

各位參加左4月3日半歲生日會既媽媽..第二輪既付款通知已經send左去你地facebook既inbox..麻煩盡快根據指示於2月12日前付款...如果已經報左名而又未收到我地發出既message既話...麻煩盡快通知我地...多謝合作!!~

大宅

禮堯媽媽, PM左俾你~

大宅

我星期四俾咗錢,但你地無Confirm我呀﹗我俾咗$440.21

大宅

原帖由 MiniCooperS 於 10-2-7 01:36 AM 發表
我星期四俾咗錢,但你地無Confirm我呀﹗我俾咗$440.21

HI ,
豆媽要去打簿check數^^ 比多1,2日時間~佢會facebook email 覆你~^^

首頁

尾頁

跳至