單親天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原帖由 moon_moon 於 10-3-19 18:00 發表
我又黎攪事

eric哥哥,
你做咩踢爆我? 我上來真係有企圖架..我成日tun pot 上來因為我有.."少少鐘意左你地囉...!" 係你,你,你,你重有你呀,哈哈哈哈..我既企圖係跟大家做朋友,你地成班都係我空氣中既好朋友,大家一齊攪下笑咪 ...

做乜你又係唔提我個名, 而且, 仲係得四個'你'字, 明明我數到有五個疑犯的嘛......哦....你想暗示d咩先?
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

侯爵府

環保接龍勳章

網上既世界...真係好難控制有害群之馬,大家只好互相提點.....
,無論是騙感情/騙色/騙財/騙同情和信任/貪心都係不要得
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

仁兄,都叫你唔好飲咁多啦,明明有五個"你"係度啦..!

重有

大家唔好咁啦,大家都係講"蔬果人"遮...對佢講既野,覺得唔妥咪唔回應囉...佢講野野古古怪怪,我過年前都有收到佢PM叫我出去呀,我係少年警訊會員,我知點做..hehe...各位媽咪小心點啦....

原帖由 酸棗仁 於 10-3-19 18:52 發表

做乜你又係唔提我個名, 而且, 仲係得四個'你'字, 明明我數到有五個疑犯的嘛......哦....你想暗示d咩先?

瑪瑙宮

環保接龍勳章

係啦,係"蔬果人",你真醒目 ,我好想講,但諗唔到咁黎形容佢囉
原帖由 moon_moon 於 10-3-19 19:32 發表

係你,你,你,你重有你呀

大家唔好咁啦,大家都係講"蔬果人"遮...對佢講既野,覺得唔妥咪唔回應囉...佢講野野古古怪怪,我過年前都有收到佢PM叫我出去呀,我係少年警訊會員,我知 ...

伯爵府

原帖由 moon_moon 於 10-3-19 19:32 發表

大家唔好咁啦,大家都係講"蔬果人"遮...對佢講既野,覺得唔妥咪唔回應囉...佢講野野古古怪怪,我過年前都有收到佢PM叫我出去呀,我係少年警訊會員,我知 ...

嘻嘻....原來你....重有我.....哈哈!

煮梗飯, 順便一問.... 我想問洋蔥炒蛋, 會唔會好鹹架?
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

用洋葱一定鹹啦
原帖由 酸棗仁 於 10-3-19 19:39 發表

煮梗飯, 順便一問.... 我想問洋蔥炒蛋, 會唔會好鹹架?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

緊係緊係,無仁兄你,我點緊開聲呀?

喂, 切洋蔥記住批左個頭去呀..

aiya,我重係公司做到隻野咁呀,你重問我煮洋蔥炒蛋?有無攪錯,留番d比我啦...!

原帖由 酸棗仁 於 10-3-19 19:39 發表

伯爵府

原帖由 moon_moon 於 10-3-19 19:55 發表
緊係緊係,無仁兄你,我點緊開聲呀?

喂, 切洋蔥記住批左個頭去呀..

aiya,我重係公司做到隻野咁呀,你重問我煮洋蔥炒蛋?有無攪錯,留番d比我啦...!

...

唔明喎, 你意思係個 洋蔥頭 最鹹?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你地今晚好似個個都有餸架咁喎!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

做乜佢唔pm我叫我去街呀.
我都話我唔夠你靚啦......
暑假.....咁就過咗一半啦.

瑪瑙宮

我都無啦,不如我約你啦....
原帖由 維豬豬 於 10-3-19 20:01 發表

子爵府

唉,維豬豬,

唔係我靚,係我係度傻下傻下, 咁咪比人以為我真係傻架囉...haha..不過好彩我有睇警訊..

仁兄,
洋蔥個頭就緊係咸啦,掉左去啦...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我地先唔儍呀,係佢白痴咋,又講一齊返敎會行花市又盛,當我地白痴咁:;pppp:
原帖由 moon_moon 於 10-3-19 20:07 發表
唉,維豬豬,

唔係我靚,係我係度傻下傻下, 咁咪比人以為我真係傻架囉...haha..不過好彩我有睇警訊..

仁兄,

...

伯爵府

原帖由 ChammyMAMA 於 10-3-19 20:04 發表
我都無啦,不如我約你啦....

你又係冇上去 豉油廣場 度睇嘢喇.....小心D收到PM呀.

唔好咁大聲喺度講呀!

你要去街咪應承我的約會囉(帶埋你小朋友, 簡直三代同堂)....

禁止訪問

複式洋房

Aiya, 比你地笑死, 好強的幽默感

別墅

好媽媽勳章

Moon Moon,
PM 俾我八卦吓呀。

原帖由 moon_moon 於 10-3-19 20:07 發表
唉,維豬豬,

仁兄,

...

侯爵府

環保接龍勳章

哈哈...維豬,
我都收過''蔬果人''問係咪行花市.....
不過佢問得好正常,而我又正常答番佢...

佢問行維園好吾好!...我話要行旺角...約左人和怕人多
佢問我係有無約單親朋友.....我話約左你LAW.....
....不過....我想.... 我地吾係佢杯茶LAW....所以無下文 ...鬼叫我地係80前哦....

侯爵府

環保接龍勳章

現在已證明....bk一d都吾似親子交流園地....
似有緣人多d... ....

原帖由 vane 於 10-3-19 23:23 發表
哈哈...維豬,
我都收過''蔬果人''問係咪行花市.....
不過佢問得好正常,而我又正常答番佢...

佢問行維園好吾好!...我話要行旺角...約左人和怕人多
佢問我係有無約單親朋友.....我話約左你LAW.....
....不過.. ...

瑪瑙宮

豉油嗰邊有嘢睇咩,我無留意添,不過我呢個單親,3無人仕都無嘢比人呃啦!!
原帖由 酸棗仁 於 10-3-19 20:14 發表

你又係冇上去 豉油廣場 度睇嘢喇.....小心D收到PM呀.

唔好咁大聲喺度講呀!

你要去街咪應承我的約會囉(帶埋你小朋友, 簡直三代同堂)....

首頁

尾頁

跳至