影視娛樂

跳至

首頁
12345...18

尾頁

珍珠宮

Last Friends ~
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

覺得瑛太都係好有型O既日本仔WOR!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

原來瑛太有主演<最後一個月之新娘>wor!!!

珍珠宮

瑛太有主演<最後一個月之新娘>wor!!!

珍珠宮

睇o左 貝多芬病毒,都覺得好好睇wor!!!

子爵府

個人取向
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mokchingyin0910 於 10-8-10 21:28 發表
個人取向

睇晒, 李敏鎬皮膚好正, 忍唔住要摸下個mon

水晶宮

原帖由 mickeyeva 於 10-6-20 17:07 發表
現在高清播的韓劇哎吔三個爸, 好睇嗎 見到個BB好得意!

非常好睇

水晶宮

瑛太同篠原涼子的 unfair 超級好睇
竹內結子的午餐女王
妻夫木聰和深津繪理的slow dance
水嶋hiro 的toyko dogs and 我的帥管家

長谷川京子, 小出惠介的美味求婚算是我日劇組別的top 1
另外一套蒼海遺珠是岡田淮一的SP, 超級緊張

翡翠宮

上校車,
over over, 好久不見你..how are u? i am fine..
日劇我千年沒有看..不過最近看到ep5的螢之光..蠻可以..

韓劇又舊年, "聖誕節會下雪嗎" 請摘星星給我" "是美男啊" "推奴""個人取向" "oh! my lady" ..之後..又停了..因為coffee house, 壞男人, road no.1, 都不合我口味..

期待惡作劇之吻, 九尾狐, athena.. 逃亡者..

原帖由 上校車 於 10-8-11 11:15 PM 發表
瑛太同篠原涼子的 unfair 超級好睇
竹內結子的午餐女王
妻夫木聰和深津繪理的slow dance
水嶋hiro 的toyko dogs and 我的帥管家

長谷川京子, 小出惠介的美味求婚算是我日劇組別的top 1
另外一套蒼海遺珠是岡田淮一 ...

水晶宮

原帖由 MagDog 於 10-8-11 23:24 發表
上校車,
over over, 好久不見你..how are u? i am fine..
日劇我千年沒有看..不過最近看到ep5的螢之光..蠻可以..

韓劇又舊年, "聖誕節會下雪嗎" 請摘星星給我" "是美男啊" "推奴""個人取向" "oh! my lady" ..之後. ...

hello
近期比較忙
多謝你還記得我

韓劇自從原來是美男後, 好似後勁不繼, 本想看個人取向和Oh my lady, 總是提不起勁

日劇近期我都少睇, 好像最後一套係山下智久和北川景子的零秒出手後就沒有再追下的動力

連木村的月之戀人也買了只放在檯桶內

但近期追緊台劇, 鍾無艷和我的排隊情人都是意料之外的好看

水晶宮

我也期待金賢重的惡吻

翡翠宮

當然記得你啦..
台劇一直不是我杯茶..日劇就對我來說越來越不吸引..
但我也看了零秒出手..不錯..北川景子真是在劇中素顏比濃妝更靚..
反而"只想賴著你"真是幾好看..劇本輕鬆, 又沒有什麼大flaw..

原帖由 上校車 於 10-8-11 11:29 PM 發表

hello
近期比較忙
多謝你還記得我

韓劇自從原來是美男後, 好似後勁不繼, 本想看個人取向和Oh my lady, 總是提不起勁

日劇近期我都少睇, 好像最後一套係山下智久和北川景子的零秒出手後就沒有再追下的動力

連木 ...

水晶宮

原帖由 MagDog 於 10-8-11 23:40 發表
當然記得你啦..
台劇一直不是我杯茶..日劇就對我來說越來越不吸引..
但我也看了零秒出手..不錯..北川景子真是在劇中素顏比濃妝更靚..
反而"只想賴著你"真是幾好看..劇本輕鬆, 又沒有什麼大flaw..

...

ELLA 一向我都非常欣賞她, JERRY 估不到脫胎換骨
還有一套, 下一站幸福, 以為非常悲情, 但悲中有喜, 劇本很細膩, 果然是由一班女性導演和編劇, 把女性的內心世界描繪得非常出色

珍珠宮

都有d想睇下"個人取向",因為有孫小姐主演wor!!!

珍珠宮

睇o左榮倉奈々主演o既 "不再哭泣" (Nakanai to Kimeta Hi) 好幾集,都覺得幾好睇wor!!!

大宅

而家睇緊CITY HALL市政廳, 好好睇...男主角雖然唔正靚仔, 不過好型...金宣兒做戲真係 ..成套戲俾佢帶起

大宅

最近睇:

請摘星星給我
檢察官公主
灰姑娘姐姐
個人取向

本來對後面兩套期望高d︰因為有文根英&孫藝珍, 而 "請摘星星"的男女主角都不吸引, 但結果最好睇係佢

伯爵府

醒目開學勳章

o岩o岩睇完"原來是美男", 覺得好好睇呀! 開始鐘意左 "張根錫" tim~

珍珠宮

我已經睇o左好耐啦,有時都仲會番睇tim!!!
原帖由 wing530 於 10-8-13 23:35 發表
o岩o岩睇完"原來是美男", 覺得好好睇呀! 開始鐘意左 "張根錫" tim~

首頁
12345...18

尾頁

跳至