自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:牙b過年7個月要返大6點燈同ma+c6個回鄉証過

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

中旅社~當我水魚

我上次整兩張$860

男爵府

健朗媽咪 發表於 11-12-20 11:00
咁入境處算係好人囉, 上次我同個仔去攪特區護照, 佢話申請埋身份証, 幫我印影都無收我錢 ...

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

中旅社樣樣都渣得好"正"架

男爵府

梗係啦, 好似d人排隊過關咁,淨係向香港呢邊話人地慢大晒咁 唔見佢向大陸咁大無他 唔怕大陸佬玩咩

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我上次全部自己準備好...相片都Copy副本都唔使用錢喎...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:中旅社~當我水魚

我上次好好彩, 其中一張身份証影印本比較黑, 個職員幫我影過冇收錢, 我仲以為宜家冇以前咁衰添

珍珠宮

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我都好怕佢地d copy 費, 我好多文件都影定10張8張, 次次都一疊攞去.係重D, 最怕又話呢樣唔得, 個樣唔得, 我張張攞哂比你任選都仲得呀.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章 睛靈勳章

自從第一次佢夾硬話我張相影得唔好要再影,我同屋企人以後都廢事影定去,因為覺得點都會被屈幫襯佢證件相。:;pppp:

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

引用:如果中旅社都算黑店,美國領事館直頭係強盜

原帖由 我想生三個 於 11-12-20 發表
如果中旅社都算黑店,美國領事館直頭係強盜啦.
agree!!!!!!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嘩,咁狗既, 我張証快到期啦, 上次老爺幫我整,我人都無去過。
佢識人,話晒大家都係香港人,點解咁賤要屈錢。

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

以往攞證經驗, 忠告各位最好喺番佢度影證件相, 唔係一定會有好多阻攔, 仲有而家中旅社部影相機有埋 barcode 喺張相上面, 職員一過機, 個 file 會直接上傳到佢哋電腦, 會快好多, 一張證件相貼上申請表, 有毛有污糟都無乜所謂, $30 影 4 張相, 都可以接受喇 !!!

記得所有證件, 文件都影印一式兩份, 帶齊晒去, 佢要乜就畀乜佢, 包無衰囉 !!!

珍珠宮

咁搶錢架

侯爵府

醒目開學勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我自己影印左証件,佢話一個証件要一張纸,要我俾錢由佢影否則冇左個期,又話我張DIY相唔sharp要再影 (但入境處收左做passport wor).分明屈$,大國好小家.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

比佢地屈過一次,第二次去換就影印定各款証件,每款2張,id搭正件又有,淨正件又有,父母搭子女id又有,總心所有配搭都預備2份實冇死,最總只係幫襯影相,因為出面仲貴,所以好順利咁攪掂晒。
典解茅lala又要禾千名

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:如果中旅社都算黑店,美國領事館直頭係強盜

原帖由 我想生三個 於 11-12-20 發表
如果中旅社都算黑店,美國領事館直頭係強盜啦.
Agree ar!!!!!

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

首頁

尾頁

跳至