夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

而家d女仔自動送上門一d都唔奇, 但難道送上門就一定要食架咩?

你個fd個老公對你個fd, 根本都好似無咩所謂咁, 對個女又可以唔理, 根本同單親都無咩太大分別, 咁何別要忍個c6

而家小朋友既然都係o係婆婆公公屋企住緊, 你個fd又有野做, 又有錢比, 又可以搬埋去住, 咁其實離婚都無咩太大問題丫?

大宅

DEL

DEL

大宅

BB防敏心得分享勳章

系我就晨早走人~經濟再唔掂米申請綜援囖,甘要拖落去就一世噶啦

男爵府

回覆 回覆:tracy1096的帖子

其實你朋友都係廿歲出頭,何必要難為自己?
而且個男人賤到咁,
唔通忍一世?
試下搵社工睇下有咩方法啦。

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:tracy1096 的帖子

睇咗咁多個案,只得兩個答案。一係離,一係唔離。

男人,一旦個心出咗去。係唔會返嚟。即使個人返咗,個心永遠都係在外流連⋯都係定侓,得不到,係最好。家庭對男人來講,永遠都係枷鎖。就像

大宅

回覆 tracy1096 的帖子

你朋友要用晒果一萬黎還??搞咩黎~係佢自己既錢定咩先??
你朋友個C6俾完$,果頭又拎返,咁同無俾有咩分別先?|
我老豆都係D咁既男人( I MEAN 俾完3000我媽,但拎我媽4000果D)
咁咪即係要倒貼個C6玩女人?
你朋友有無同佢屋企人傾下架??
屋企人唔幫佢?

伯爵府

好媽媽勳章

其實而家個男人都應該無錢過你朋友手?BB又係自己父母湊開。其實掉左個男人你朋友會手緊幾多?因為一路你朋友都有工作,應該不用靠男人吧?既然件野(c6)無用,你朋友又後生,真係早早掉左佢啦除非個男人個個月比十萬九千七,再加工人比你朋友洗,你就先叫你朋友同個男人鬥長命啦!
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至