美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

grace911 發表於 12-3-25 14:03
呢SET咁多野都只賣$149.3?
膠原蛋白極致保濕MASK 我都有用呀, 平時做特價都要五十幾蚊架!
個支保濕原液做7 ...
唔知係唔係間間萬寧都會有呢套野, 不過大間既應該有既~
~開開心心過每一天~

大宅

honghong 發表於 12-3-27 16:36
回覆 grace911 的帖子

我正在用
sis, 可唔可以講下呢幾個產品既質地同埋效果? 點解唔會再買.
我平時都係用佢地既mask多, 洗面同toner都會買黎用.

所以最近都想試下佢地各系列既skin care, 如精華素同眼既產品.

~開開心心過每一天~

大宅

特別聲明以下是個人感受

我就係見人話MASK好好用, 又見佢做買一送一, 心諗應該謢膚品應該可以試下, 我買時係諗住買嚟一般保濕作用, 我皮膚冇特別問題, 所以一般謢膚品我冇話好好用/5好用, 但我買個4隻我真係覺得麻麻地, 因為4隻都係搽時好保濕, 但隔一段時間, FEEL到塊面好乾, 感覺好似用洗面膏洗完面乜嘢都冇搽的感覺, 但又好得意的係當我再洗面時係係有陣滑SAN SAN的感覺, 即是搽的嘢只係表面, 冇吸收到

不過每人膚質5同, 5啱我, 可能啱你呢

Yuk_Lam  like^^  發表於 12-3-30 17:24

大宅

honghong 發表於 12-3-30 14:29
特別聲明以下是個人感受

我就係見人話MASK好好用, 又見佢做買一送一, 心諗應該謢膚品應該可以試下, 我買時 ...

明白, 多謝你用心分享你既用後感
平時都係聽見其他人都係講美肌之誌既mask多, 我亦認同佢地既mask係好好用.
好少人講到佢地既skin care, 所以想睇下有無JM用開佢地既skin care可以分享一下.

~開開心心過每一天~

大宅

honghong 發表於 12-3-27 16:36
回覆 grace911 的帖子

我正在用
honghong, 請問一下嫩白緊緻納米防曬面霜即係邊隻? 呢隻有防曬??
我淨係知道佢地隻淨白補水lotion同cream就有防曬SPF15,
呢2個我有用緊, so far都ok好用.
原來嫩白緊緻個cream都有防曬架? 有機會都試下好唔好用先.
~開開心心過每一天~

大宅

sorry 我打錯

嫩白緊緻納米<--係精華素
防曬面霜<---淨白補水納米乳霜spf15

大宅

honghong 發表於 12-3-30 18:11
sorry 我打錯

嫩白緊緻納米
oic, 唔怪得, 我仲以為嫩白緊緻系列有防曬.

~開開心心過每一天~

大宅

honghong 發表於 12-3-30 18:11
sorry 我打錯

嫩白緊緻納米
oic, 唔怪得, 我仲以為嫩白緊緻系列有防曬.

~開開心心過每一天~

男爵府

Yuk_Lam 發表於 12-3-20 00:46
請問一下有沒有人用過美肌之誌隻膠原蛋白極緻保濕原液(美容液)?

之前都想買黎試, 唔知有無SIS用過呢? 好唔 ...
平時都係用開美肌之誌既mask, 呢支原液真係未用過, 我都想知好唔好.

首頁

尾頁

跳至