夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:你仲咁後生,要令佢諗番你地拍拖嘅甜蜜:令

原帖由 amy-hk 於 12-04-17 發表
你仲咁後生,要令佢諗番你地拍拖嘅甜蜜:
令佢追番你。
我好想佢放低小三呀

複式洋房

引用:下,你甘願同人分享自己老公,你都好大方喎

原帖由 tired 於 12-04-17 發表
下,你甘願同人分享自己老公,你都好大方喎
我唔得。完全唔得。但我唔想bb無爸爸

禁止發言

回覆:我可以點?

珍珠宮

回覆:tsztsz._. 的帖子

如果小三有bb,你認為你老公會返來你到咩,關係變得更複雜,你甘樣只系縱容佢左右逢源,你都要錫自己架,自己都5愛,邊個會愛你,5好比佢踐踏自己尊嚴啦

複式洋房

引用:如果小三有bb,你認為你老公會返來你到咩,

原帖由 tired 於 12-04-17 發表
如果小三有bb,你認為你老公會返來你到咩,關係變得更複雜,你甘樣只系縱容佢左右逢源,你都要錫自己架,自 ...
我問過佢,佢話小三無就返黎我身邊,佢話佢搞到佢(小三)咁唔可以走住,我有叫佢趁有時間解決佢,意思如果實係有,勸佢落,我係咪好衰

複式洋房

引用:即使佢回頭是岸,認真咁諗諗,妳真係可以原

原帖由 Mr.Bean 於 12-04-17 發表
即使佢回頭是岸,認真咁諗諗,妳真係可以原諒佢?全無懷疑同擔憂?心裡面呢條針唔容易拔走...

...
我都知難。但我真係唔想個家散

複式洋房

引用:痴左線咩!佢係咩呀?做齊人呀?以為仲生活

原帖由 yuyueng 於 12-04-17 發表
痴左線咩!佢係咩呀?做齊人呀?以為仲生活起古代呀?過一排搬埋黎㖭呀!你偉大既就叫c6二個揀一個,不過係 ...
我聽完都難受,為左個囡,唔想佢無爸爸

大宅

引用:Quote:原帖由+tired+於+12-04-17+發表下,

原帖由 tsztsz._. 於 12-04-17 發表
我唔得。完全唔得。但我唔想bb無爸爸
你唔想個bb無爸爸我可以理解,但一個咁既男人,就算今次佢同小三分開左,唔代表將來唔會再有其他女人。
其實而家既年代好多男人也不會介意你有小孩。因為我以前同你一樣,我18歲生左仔仔,當時個衰人同你老公一樣有小三,但我為左個仔幸福,我個時完全唔希望個仔有呢個爸爸,我個刻都好心痛。但唔開心又點呢?係咪要再咁辛苦呢?
到我20歲仔仔1歲既時候,比我識左一個大我9年既男人(姐係我現在的老公),佢對我地真係好好,而且他亦視仔仔為親生。已經5年一直對我們都沒有變。
所以有時你鍾意既人未必會係同你一世,反而找一個愛你既會幸福更多,加油啦,不要再執迷不悟啦,要放手就應該放手,就當為左仔仔啦

複式洋房

引用:我明白你嘅痛苦,太難受喇。但吾可以俾佢揀

原帖由 amy-hk 於 12-04-17 發表
我明白你嘅痛苦,太難受喇。但吾可以俾佢揀,你要知道你自己邊方面優勝過小三,你就要加強去。 ...
除了年齡同埋同佢一齊時間。無了

子爵府

BK Milk勳章

我可以點?

有時候真係要放手!變左心既男人仲要泥做咩吖!係我,我一定走!我寧願幸苦啲自己湊大個bb,都吾想日日對住一個已經吾愛自已,係出面褸住第二個女人既男人

珍珠宮

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 tsztsz._. 的帖子

21歲, 肯定未玩夠. 樓主, 你真係要諗清楚 e 個男人要唔要得落.

大宅

回覆:tsztsz._. 的帖子

就因為小3無屋企人可以更加唔計較名份,而你又忍,佢只會一拖再拖,你明知一爆佢會去小3度,甘係佢心目中你係咩?你仲後生,我當年19歲生左個b,我老公都有小3,我忍足2年,到個女2歲佢因為小3打我,我決定離婚,離婚後我都辛苦痛苦過,後來有自己生活發現自己真係唔愛佢,而家離婚一年,佢同小3感情差,我識左個男朋友大我8年,對我地好好忝,比前夫仲緊張個b,前夫後悔當時決定想一齊番,我覺得啲男人好賤好自私!

大宅

回覆:SeriaLeung 的帖子

我地好似呀,不過我啱開始,佢大我8年!好好,真係好好,每次去邊做咩,幻覺自己係公主

複式洋房

引用:有時候真係要放手!變左心既男人仲要泥做咩

原帖由 mankiu1204 於 12-04-18 發表
有時候真係要放手!變左心既男人仲要泥做咩吖!係我,我一定走!我寧願幸苦啲自己湊大個bb,都吾想日日對住一個 ...
自己辛苦唔緊要,但呀b會好慘,我唔想佢咁。

複式洋房

引用:就因為小3無屋企人可以更加唔計較名份,而

原帖由 chak_yi 於 12-04-18 發表
就因為小3無屋企人可以更加唔計較名份,而你又忍,佢只會一拖再拖,你明知一爆佢會去小3度,甘係佢心目中你 ...
我有諗過忍一兩年,始終呀b岩岩出世。呢一兩年為呀b做好準備

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

垃圾男人,你一早知佢有女人,佢又知你知,仲敢搞大人地個肚? 樓主,有勇氣d,我係你我有骨氣d一定離開佢,佢負返爸爸經濟上責任,大家各行各路

瑪瑙宮

接受唔到與小三並存

男爵府

引用:Quote:原帖由+chak_yi+於+12-04-18+發表就

原帖由 tsztsz._. 於 12-04-18 發表
我有諗過忍一兩年,始終呀b岩岩出世。呢一兩年為呀b做好準備
半年前你辛苦為佢駝bb,佢就風流快活搞第二個

複式洋房

引用:Quote:原帖由 tsztsz._. 於 12-04-18 發表

原帖由 安安的地盤 於 12-04-18 發表
半年前你辛苦為佢駝bb,佢就風流快活搞第二個
呢樣係最傷我既原因

複式洋房

引用:接受唔到與小三並存

原帖由 Nancy20090615 於 12-04-18 發表
接受唔到與小三並存
係!我完全接受唔到架,所以要佢擇

首頁

尾頁

跳至