跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 9]

jac,

聽日就要返工喇....
我今日搵你想問趙醫生的電話,
之後我問左amy

公爵府

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 9]

jac,

點解你幫皓睛著thomas衫???
唸住留番浩正著???

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

jac,

仲未好呀,都依然係夜晚咳多D囉,咪唸住再同佢睇,
佢睇開果個放假呀,亦唔係太夾,咪試下趙醫生囉,
jacqueline_law 寫道:
kat : 大舊 b 想睇趙醫生???...重未好返呀...
係呀,佢 2 個都睇趙醫生架...唔只...應該話老公果邊個個細路(7個)都係睇佢架...

sorry ar,下次你留 voice mail 呀,我一知就會覆你架啦...

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

jac,

今日睇左喇,希望夾到啦,我住黃大仙都算近啦,
但就真係好多人睇呀,個醫生好攪笑呀,
jacqueline_law 寫道:
kat : 咁今日睇左啦???...你住邊頭?...佐敦近咩...
其實我覺得趙醫生都夾到 hochings,不過真係太多人...次次都要攪好耐,好彩我 99 住得近,好多時佢幫我地掛左號先,咁我地夠鐘先去就好 d,如果唔係要個細的病住咁係果到等都幾辛苦... :-|

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

jac,

我都

禁止訪問

醒目開學勳章

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Hi

Josh仔今日在樓下開party見到瑤瑤,好開心! :-P
瑤瑤好乖好定,但Josh仔就無時停,好扭計,仲嚇親瑤瑤tim!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你地有無買聖誕禮物送俾工人?

我今年淨係送左張有Josh個樣的聖誕卡俾個印印,而佢就在反斗城買左4樽嘉寶星星和一隻識行的毛毛狗俾Josh仔,好鍚佢。
我見無送嘢俾佢,而佢見到Josh做了封面果本書就表示好想買,我便話遲兩日買本送俾佢當係聖誕禮物,但佢好心急,前日一放假就立刻走去OK買左本書,咁....我仲駛唔駛送禮物俾佢?

禁止訪問

醒目開學勳章

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

jac,

有影呀,好辛苦先迫到佢地合照,影左一、兩張相,但要等Josh pa返來先post到(Josh pa開開下party趕左返大陸做嘢),我倚賴開佢,所以好白痴,唔識攪相!

男爵府

我番黎啦!!

其實我係去左長洲 :mrgreen: 住華威酒店, 我地同埋62, 99 and 婆婆一齊去, 3日2夜, 第一日午餐食魚蛋粉 (佢話係佢係老字號, 好出名 ), 晚餐在酒店bbq; 第二日早餐係大排擋食粥, 午餐街邊酒家, 晚餐又去番上次長洲之旅既康記海鮮 ~ 抵到爛, 5個大人都係$3xx埋單, 有一斤蝦, 一條魚, 半打扇貝, 京都骨, 上湯菜心, 豆腐海鮮湯再加一碗淨河及一支啤酒!! 今朝就幫襯番酒店既中菜, 對住個無敵大海景飲茶 :mrgreen: 呢2日都好靠近大自然, 路過張寶仔洞, 又行山.................好充實 :mrgreen: :mrgreen: 不過好驚險, 洪寶仔星期日晚半夜開始發燒, 燒左差不多一日, 食左幾次panadol冇事, 好彩

heigoogoo,
唔該晒你教我搭船去探張寶仔 :mrgreen:
你個新姐姐同我個好似, 又係3x頭, 又係有少少自閉, 唔多鍾意同人social八卦, 我個放假有時會係屋企瞓覺瞓大半日先去印尼shop同人傾下計, 打下電話番屋企, 咁都幾好架

sumsumbb,
我冇買野比姐姐, 我之前問過佢要乜, 佢話佢生活已經好滿足冇野欠, 所以我請左佢一齊食平安夜tea buffet :mrgreen: :mrgreen:

webjen,
我温左書, 不過婆婆買左2條夾棉褲比洪寶仔, 我唔洗再買 :mrgreen:

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

nik,

你的長州之旅好好玩啊!我地的船上之旅就麻麻地,不過Josh的公公婆婆就好開心,可以24小時住Josh仔。

男爵府

SumSumBB
我好多年前都去過双魚星號, 係農曆年去, 仲記得要成$1,xxx住個細到ccccccc的所謂雙人房, 係單人雙層床 一個好袖珍既toilet
呢幾日都係幾個老人家特別開心架, 佢地一早走晒去晨運行山, 又可以成日對住個孫

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

niklaus903 ,

房間真係好細,所以Josh一入房就不停指著房門,大叫街街!

平時我地好多野都唔俾Josh食,這幾天就十分放肆,俾左好多東西佢食,如蒜蓉飽、麥樂雞...所以Josh都好開心!

珍珠宮

環保接龍勳章

好開心, 方才o向荃灣廣場個baby 衫特價場, 買o左2件衫, 2條褲, 其中1條仲係工人褲tim(係pooh pooh & elmo), 只是$128...... 好抵呀!

遲d(1月x日 )荃灣廣場荷花會搬去愉城, 住荃灣的mami留意!

原本諗住29號去海狗公園, 但睇新聞超多人, 都唔知去唔去好

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

首頁

尾頁

跳至