夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

回覆:在微信發現小三的相片及名字(通訊錄有小三的號碼),點算?,

放手啦,佢咁對你,你都有自尊的!你同小朋友都可以活得好好!

大宅

樓主,聽你講你c6係一個好男人,咁緊係信你講,如果真係衰你都吳會留戀。如果你真係好愛你c6而且有小朋友的話,我支持你同個小三鬥長命。不過你要面對更多,你願意嗎?你最好吳好再理個小三d野,當冇事發生,亦吳好煩你c6. 時間久了,小三按不住會有行動的。佢行動時,你又無動於終,佢頂吳順可能會騙你c6一筆就走佬。

別墅

回覆:在微信發現小三的相片及名字(通訊錄有小三的號碼),點算?,

個小3手段十分高~視乎樓主你認為值吾值得去爭~不過一定系持久戰同好高技巧~點都好~支持你~

別墅

個小3手段十分高~視乎樓主你認為值吾值得去爭~不過一定系持久戰同好高技巧~點都好~支持你~

男爵府

a12345alice 發表於 12-4-24 01:14
各位姊妹,可否挽救我們的婚姻,我c6以前係百分百好老公好daddy,響大陸六年,終於兩年前被做ktv的小三勾引 ...

如果你 C6 真係好男人,咁所有經濟大權由你掌握番先, 樓係你名, 所有動產不動產, 歸你名下。
出左糧上繳晒比你,
你配給基本生活費......
等佢同小三實踐有情飲水飽。

如果佢肯, 你先講佢係一時迷失啦~

wife  agree !  發表於 12-4-24 20:37

子爵府

回覆 回覆:a12345alice的帖子

你c6已變左心,唔係點會有小三仲要幫小三講好說話。
比我就接受唔到,我會送左c6 俾小三,冇謂辛苦自己,但c6 既資產一定要留抵給你同小朋友。既然小咁好,咪等小三同佢同甘共苦囉。

男爵府

你都要俾你的丈夫知道你好需要佢,希望他多點陪伴你和孩子。他回港的時候俾多點家庭溫暖和幸福感覺俾佢,講下小朋友如何期待爸爸回家。小三可能比你更溫柔體貼,但是你能給他的是一個家,小三俾吾到。先用家庭綁住他的心,然後先至處理他們的愛人和性關係。

有些感情豐富的男人(即係吾係趙完鬆淨係為性果D男人)愛上一個女人之後,吾會話斬就斬得到,我唸你試下跟你丈夫詳細談談,點解不能自拔,小三想要D mug,你丈夫想要D mug,如果你丈夫係選擇你和家庭,就同他商討下點樣逐步脫離小三的關係,教佢點樣去處理。

[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

男爵府

可能小三跟你的丈夫講左好多野,令他覺得小三好可憐,令他很想愛護她,覺的吾能夠掉下她...因此要想個方法令你的丈夫返回你身邊,同時又令你丈夫安心離開小三。
[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

水晶宮

好媽媽勳章

在微信發現小三的相片及名字(通訊錄有小三的號碼),點算?,

有外遇我真係唔會忍,一定忍唔到,諗起佢同其他女人上床,我會心如刀割,就算幾唔捨得,我都一定放佢走

大宅

引用:咪話c6單純lor,+common+story...+阿媽入醫

原帖由 a12345alice 於 12-04-24 發表
咪話c6單純lor, common story... 阿媽入醫院冇錢找數woh; 總之提醒大家一定要小心,d大陸妹真係好犀利ga, ...
個小三手段好高,心機仲好重,佢糸度扮理解你c6的人,表面要你c6返來陪你,讓你c6心裡對距內疚同不舍,甘樣你c6仲會陪距多的,個小三心機甘重你千萬別俾壓力你c6,你有排辛苦遇到個高手
你要加油

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

點解要咁冇自尊咁等佢返尼妳身邊

伯爵府

引用:各位姊妹,可否挽救我們的婚姻,我c6以前係

原帖由 a12345alice 於 12-04-24 發表
各位姊妹,可否挽救我們的婚姻,我c6以前係百分百好老公好daddy,響大陸六年,終於兩年前被做ktv的小三勾引 ...
好老實講,上去的,不用六年,不用六個月,就已經陣亡,上面有太多太多,男人之間心照不暄,去按摩的10間10間都有特別服務,而10個男的10都會屈服,信不信由你,不用過夜,去深圳方便的很,男人被發現永遠都是說剛開始或第一次,不過如果你選擇活在美麗謊言下會比較快樂,外人也沒什麼好說的。

connie_w0828  唉,我都好反感男人去按摩DUP骨  發表於 12-4-25 12:32
這世界唯一不變的就是變

伯爵府

引用:出得去滾既男人,你仲幫佢講好說話??!!佢除

原帖由 我想生三個 於 12-04-24 發表
出得去滾既男人,你仲幫佢講好說話??!!佢除褲果陣有無想起你先??多鬼餘...

從來唔信呢d吹水唔抹嘴既 ...
要肯賠先得,

這世界唯一不變的就是變

大宅

回覆:a12345alice 的帖子

小三是好女仔,咁你唔係咩?唔想傷害佢,咁就可以傷害你咩?幾多歲的男人都鍾意廿幾歲的女人,等小三到了你的年齡後咁會有小四嗎?如果是我C6有小三愈愛佢就愈接受唔到,我會選擇成全佢和小三,自己和小朋友開心過日子,還要活得比佢好,點解要咁冇專嚴留下等判死刑?
加油!女人要自強,靠男人是冇安全感。

tsang3502  係呀冇專嚴咁等自己咁痛苦為乜,返尼都唔洗恨  發表於 12-4-24 16:31
kingbb I am 7 years old. ;-) :-D :-D

別墅

在微信發現小三的相片及名字(通訊錄有小三的號碼),點算?,

樓住,我完全明白妳呢刻心情,因為我都係,我老公都係好好先生,daddy,無奈佢都敵唔過小三的身材,溫柔,我而家都等待我老公回家,我知道條路真係好難行,但因為我愛佢,佢對我都還有愛意,所以我會等。妳看看"全為愛"她寫得我們的心情好到位,亦因為這個,我願意等!你search下(c6一次又一次的背叛)願妳找到妳自己的路,一齊努力吧!

別墅

回覆 回覆:no_car_car的帖子

希望如妳所講

別墅

回覆 a12345alice 的帖子

如果妳C6認為小三是個好女子, 更應該離開她, 讓這位小三正正經經找個好男人嫁, 組織一個家庭吧.

大宅

回覆 iphoneiphone 的帖子

加油!! 願主保守你的心 ,給你智慧,給你幸福。

connie_w0828  GOD BLESS U  發表於 12-4-25 12:33

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 hkrosetw 的帖子

真係講得好好
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

首頁
12345...6

尾頁

跳至