自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

我講錯說話搞到個friend同女友散咗?

你都唔知佢講大話呃佢女朋友架,無得怪人架喎,要怪只好怪佢自己對女朋友唔坦白

男爵府

感情咁化學。睇怕都唔算真愛,早啲知咪仲好!~~
曾經有一個可以讓我好好咁訓0既晚上,但係我冇珍惜到!到左起身勁眼訓0既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。 如果個天可以俾機會我番轉頭既話, 我會同周公講我愛佢,如果係都要0係玩bk0既時間上加一個期限,我希望係48小時。

大宅

我估樓主打錯左,係細過佢。但我想問,呢個年代,幾多歲,有得呃嘅咩?呃得一時,都呃唔到一世啦,你個朋友咁都賴你,好無聊囉。

禁止訪問

回覆:我講錯說話搞到個friend同女友散咗?

男爵府

引用:基本上...錯不在你...錯在...男的.....唔坦

原帖由 貝貝 於 12-05-01 發表
基本上...錯不在你...錯在...男的.....唔坦白~ 女的.......唉....我都唔知咁算唔算係錯...算係....太執著 ...
佢話年齡嘅嘢suppose係私人野,唔應該公開講!佢話冇講過我可以爆出黎

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

一年都甘mind....... 不過遲早比人知啦。 你fd 真係,懶落你到

禁止訪問

伯爵府

回覆:我講錯說話搞到個friend同女友散咗?

鬼叫佢自己吾坦白咩。個女仔寧願信任年紀,都吾信任對方性格為人,一段感情可以咁輕易改棄,都唔㤺好得去邊。早散早著。呢個男仔自己錯,反而遷怒於你,呢個朋友要不要都罷,佢吾再聯絡你,你應該慶幸!

伯爵府

引用:你個fd無女友都正常啦,又唔真誠,呃人,仲

原帖由 heichunmum 於 12-05-01 發表
你個fd無女友都正常啦,又唔真誠,呃人,仲要無腰骨、無膊頭賴落女人度,你當佢friend就鬧醒佢la,唔當係fr ...

子爵府

引用:Quote:原帖由+貝貝+於+12-05-01+發表基本上

原帖由 iczzzz 於 12-05-01 發表
佢話年齡嘅嘢suppose係私人野,唔應該公開講!佢話冇講過我可以爆出黎

...
叫你個fd襯地淋啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔覺樓主有錯wor, 拍得拖年齡點算私人野呀,何況你朋友仲當個女仔係結婚對象! 你話身家有幾多呀咁就係私人野啫,不知者不罪,你冇錯呀樓主

翡翠宮

引用:話說我個朋友帶新結識嘅女朋友黎我屋企探bb

原帖由 iczzzz 於 12-05-01 發表
話說我個朋友帶新結識嘅女朋友黎我屋企探bb,之前我朋友讚到個女仔天上有地下無,又靚女又大方,單身咗咁耐 ...
咁都有得賴呢d咁的朋友多一個不如少一個喇,況且,佢同佢新gf因為人地一句說話就散,證明個女仔唔係真係好愛佢,而且你朋友呃人在先已經唔啱,講真,有d野係接受唔到就係接受唔到,等穩定d先再講結果都係一樣,而且我覺得你朋友咁樣做同局人落搭無分別,等於d已婚男一開始呃d女仔無老婆,等穩定d先講,其實即係等個女仔放左感情落去無咁易走的道理一樣,一開始動機已經不良,樓主,你唔使唔安落喎,根本唔關你事,你朋友依架咁down,比d時間佢冷靜下喇,如果過一排佢仍然要幾個責任歸咎於你,咁呢d朋友都唔使恨喇!!

Chowying    發表於 12-5-1 15:32
topkidsmom    發表於 12-5-1 10:34
SmileFoReVeR    發表於 12-5-1 02:19

水晶宮

咁易散,注定佢地冇緣分!
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 iczzzz 的帖子

你朋友呃人在先架, 點怪得你.
今日唔穿, 終有一日都穿啦.

你等佢下左啖氣, 同佢講番啦.

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

遲早都知架啦

子爵府

回覆 回覆:iczzzz的帖子

我覺得條女本身就想飛佢!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

第一:佢要呃條女,又唔同你講定,佢問題!
第二:你只係講事實,無傷大雅既野!無人諗到你朋友自己身有屎!
第三:咁脆弱兒戲,經唔起風浪就話散,關人咩事!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

叫個女仔下次check咗三代先好同人拍拖

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 heichunmum 的帖子

應該係"細"過佢~

女:龍
樓主朋友 (男) :蛇

公爵府

有幾期待呀? 咁易散.... 龍蛇可以淨係掙一日又可以掙差不多兩年,如果掙得少個女又何必咁執著? 再講,如果係真姻緣結得婚嗰隻,擇日嗰陣都冇得呃啦!

首頁
12345...9

尾頁

跳至