自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

幾過份喎....整個牌喺門口 "全部成人優先入座" 丫笨!!

歧視小朋友呀!!!!!

lilymang  我笑了  發表於 12-5-7 00:15

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 回覆:lilymang的帖子

http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

禁止訪問

BK Milk勳章

今晚有餐不愉快的晚餐~很長篇

大宅

陪月勳章

伯爵府

今晚有餐不愉快的晚餐~很長篇

個經理真係賤!!我舊時做知客果時唔會比依d野發生,無預訂枱既只會分人數,唔會理佢地係大人定細佬,有錢定無錢,全部一律都係要先到先得!!我試過有一次,有個男人側側膀唔攞飛等位就直接走黎叫我比枱佢,我好聲好氣叫佢拎飛(果時已經有十幾枱客等緊位)個男人x我話佢就係唔想等先黎叫我比枱,仲問我咁姐係比唔比呀!!我火都黎,打死都唔肯比枱佢,佢條粉腸想去揾經理叫經理比枱佢,我即刻阻住佢同佢嘈,主任見到問我咩事,主任唔想攪大件事所以比枱佢,本來我都唔順架喇,但又唔係我比枱佢就算!!點之個主任仲要走黎話我好同個客嘈,叫我由得佢咪算囉!!我即刻發爛話"公司請得我地返黎就係做依d工作,如果個個客都好似佢咁嘈2嘈話唔想等枱就要我比枱佢,咁不如叫老闆唔好請公關喇,個個上黎自己揾位咪得囉!!"x完佢我就入左廁所煲煙唔做野,店長知道左走去話主任,佢就死死氣黎同我解釋佢唔係想話我,佢只係擔心個男人會動手打我姐我覺得多餘喇,我都未驚,佢驚咩!!最憎d人睇人黎做野,無原則!!:;pppp:

大b駿逸細b駿晞

男爵府

回覆:今晚有餐不愉快的晚餐~很長篇

子爵府

伯爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 藍藍 的帖子

係囉~如果個個都咁既唔駛請接待員啦.D人直行入去自己等位咪得囉
當遇到困難的時候

成功就在你的前面

水晶宮

首頁

尾頁

跳至