爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 男人"偷食"是否正常!

咁你有冇偷食?

民房

唉.... 為左個女, 呢幾年都未. 不過我都唔知自己可以捱到幾時.

大宅

jimjim050409 寫道:
唉.... 為左個女, 呢幾年都未. 不過我都唔知自己可以捱到幾時.

jimjim050409:

點解話自己唔知自己可以捱到幾時,你好想去偷食,唔偷唔得咁既!你有老婆仔女,老婆對你唔好,點解要用"捱"去形容自己!
I LOVE YOU BABY !

民房

道德上, 我真係唔想去.
生理上, 我真係有須要去解決.

就算係太太對我唔好, 呢個都唔可以係理由.
就係咁長期處在掙扎中, 究竟去定唔去.

我除左用個捱字, 都唔知點形容.

大宅

道德上, 我真係唔想去.
生理上, 我真係有須要去解決.

就算係太太對我唔好, 呢個都唔可以係理由.
就係咁長期處在掙扎中, 究竟去定唔去.

我除左用個捱字, 都唔知點形容.

jimjim050409 :

我覺得你兩公婆可能相處出現問題,要去解決啦,若果你去咗偷食,比你老婆知道會有可能家變,何況你有小朋友,千其唔好亂唸!

複式洋房

大家都係男人, 我都好明白你嘅需要, 但係總之安全至上啦.

民房

男女始終有別, 男人性同愛可以分開, 但女人卻不能有性無愛

大宅

BTB 寫道:
男女始終有別, 男人性同愛可以分開, 但女人卻不能有性無愛

我贊成BTB講法!
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Try to talk to your wife and tell her your problem. Ask her to see a doctor. If she still loves you, she will understand. "sex" is quite important in marriage. Hope you two can solve this problem and don't do anything to hurt your marriage!!

別墅

Cartier,
我好同意妳既講法

別墅

xdog,
依你咁講女人處事係有理性o既, 反之男人處事就係無理性架喇, 而且家陣又唔係無魚俾佢地吃, 係嗎
xdog 寫道:
jcctiu :

我十分認同你既說話,但男人去玩可以唔理屋企老婆仔女,特別sex呢樣野,男人一定會受唔住誘惑!
但女人會相反會唸仔女老公,同後果先,同埋大部份都唔會同d無感情既人"上床",.但男人10個有9個都抵受唔住引誘!
正所謂邊有"貓唔食魚"!

大宅

kimami :

男人唸法唔同,佢覺得自己係唔會蝕底!
但如果換轉身邊既女朋友或老婆去同另一個男人去"上床",佢哋d男人一定話無可能接受,因為女人會蝕底!
其實我覺得咁樣好唔公平,無論男女去偷食,都係錯,最蝕係比人傷個辨!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我都想問下呢個問題.
個情況係女既突然間有性冷感.
幾個月先比你做一次.
仲要係衫都唔除.
呢度唔準摸. 果度唔準碰.
淨係比你好機械式咁做, 仲要係催你完事.
想問問. 如果個女既係咁, 個男既可以點?
偷X 又千夫所指. 唔偷又同太監有咩分別?

re:jimjim050409
做係2個人嘅事呀,可能佢根本就冇問題,
而係根本滿足唔到佢嘅需要?
可能機械式令佢討厭 or 一話要做就做,
喺佢冇心理 & 生理準備之下就要,
我老公有時就係咁,攪到我冇乜反應,仲催佢完事,
試下喺做時kiss下佢 or 比d前奏佢(心理&生理準備),
可能會好d掛!!??
:lol:
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

大宅

jimjim050409
你有冇同你老婆傾過?
其實你明唔明, 做人老婆都係一件幾辛苦的事, 你諗下, 可能大家都要返工, 佢放左工又要揍仔, 做屋企野, 煮飯, 陪小朋友玩, 教功課...等等. 根本冇氣力做多餘既野! 而個老公呢! 通常都係對住部電腦呀, 睇下電視咁...好既或者都會幫你洗下碗囉!
我唔知你屋企既情況係咪咁, 但我諗你要先反省下你同老婆之間有咩問題會搞成咁! 係咪有d細路之後就係咁? 可能佢太疲倦喇! anyway, 大家拎出黎傾下啦!

民房

一家唔知一家事
該用戶已被刪除

民房

人地都話女方性冷感lor...

大宅

睇了3頁後有感面發。

有位朋友說老婆性冷感而令大家性生活出現問題﹖

其實兩個人雙愛才會結合,而當問題出現就一定要一同面對,不能只說一方的不是;其實性冷感是一種心理問題,你可以同太太去家庭計劃指導會尋找解決方法,多o的同太太溝通,我相信問題會好快解決。

另外一個問題男人"偷食"是否正常﹖

一個正常男人會有生理需要,但作為一個負責任爸爸/老公就唔會去"偷食"。
當你知道出去"偷食",會有機會感染「梅毒/淋病/棷菜花/軟下疳/淋巴肉芽腫/傳染性軟疣/滴蟲感染/三角蝨/泡疹/黴菌感染/包皮龜頭炎」,而且會傳染給你太太或家人,你會唔會話正常呢﹖

一個負責任的爸爸只會有一個性伴侶,就係你自己太太。

首頁

尾頁

跳至