懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 Auwingyee 的帖子

絕對同意, 我開頭剛 Bingo, 就即刻同我照陰超, 之后流啡, 再去覆診, 佢話我流啡作小產, 跟住部機又乜都睇唔到, 一出門口, C6 問我點, 我即喊左出黎, 比佢 D 說話嚇死 , C6 話有乜理由咁講, 之后轉左睇個醫生, final ... 我而家 15 W, 一切好仔

水晶宮

annie0625 發表於 12-5-17 12:52
點解甘講,
我上次去王學勤到,一個感覺,平野冇好野,coz 部機好唔清,好差,好舊,睇黎把鬼,王醫生好一 ...

平野冇好野係真, 唔止佢呀, 仲有佐敦張X良醫生又係收好平, 部機又係睇唔清, 之前我朋友去睇話BB有問題, 但是正常, 嚇到我朋友死死下, 仲要我地係沙田山長水又遠睇佢, 之後搵第二個醫生先話冇事, 真係唔好慳.

子爵府

回覆:王學勤產檢,$350平野冇好野

好多評價都係好差!

大宅

引用:回覆+Auwingyee+的帖子 絕對同意,+我開頭

原帖由 Jayl6868 於 12-05-17 發表

絕對同意, 我開頭剛 Bingo, 就即刻同我照陰超, 之后流啡, 再去覆診, 佢話我流啡作 ...
所以我就小x左,佢d說話令到我又擔心,又無助,又冇安胎薬,浄係叫我訓床,個陣時細個咩到吾識,話照陰超就照啦!其實係佢d儀器渣,一般6w可以照肚架,係佢部儀器cheap 到死,我一路照個人一路陣添,佢都無理我!

別墅

真係好差... 一入去就上床陰超, 好大陰影

大宅

張相真係未見過差到咁架...

別墅

急症D機都冇咁濛, 呃$

子爵府

回覆 annie0625 的帖子

呢張都比得落手既,真係唔明醫生攞住張咁野點同你講解

大宅

畀面勳章 陪月勳章

Namacha 發表於 12-5-17 13:26
張相真係完全唔得喎
X 3, 俾左=冇俾

複式洋房

引用:回覆+annie0625+的帖子 +呢張都比得落手既

原帖由 蘆薈媽媽 於 12-05-17 發表
回覆 annie0625 的帖子

呢張都比得落手既,真係唔明醫生攞住張咁野點同你講解 ...
Agree ! 過份

複式洋房

請其它jm介紹比其它jm 時唔好係唔係都話ok la , 呢個醫生甘差都會有人介紹既,我開post 係唔想其它jm 中招

大宅

BK Milk勳章

咁呢個世界不嬲都係一分錢一分貨!下次咪做返個精叻消費者囉!依家出面個個醫生都收6/700以上,收得一半價錢就預咗差一半嘅服務!所以為了BB好,有時洗多少少錢也在所難免!

大宅

王學勤產檢,$350平野冇好野

我自己睇佢又無乜野喎!佢同姑娘都好好人。可能睇醫生心情啦!王醫生都好主動同我講野!不過係無乜笑容。但就真係一分價錢一分貨。我朋友都話佢ok...

複式洋房

引用:我自己睇佢又無乜野喎!佢同姑娘都好好人。

原帖由 yenwongb 於 12-05-18 發表
我自己睇佢又無乜野喎!佢同姑娘都好好人。可能睇醫生心情啦!王醫生都好主動同我講野!不過係無乜笑容。但 ...
但佢部機真渣到呢!乜都睇唔到

別墅

我07年第一胎都係睇佢, 第一次睇時因個肚痛到行唔到, 打左俾好多醫生都話full booking , 係王醫生個姑娘話幫我問下醫生夾時間叫我快d過去, 去到真係滿晒人, 但我好快有得睇, 佢話我作小產, 俾左七日假我休息, 我仲問明天我想返工搞埋d手尾先, 佢鬧我咁仲返工!
同埋佢係要問先答, 初初幾個月係照陰, 之後照肚, 但我張張相都好清喎, 可能係五年前啦...!
我個人覺得佢幾好, 係心情唔好會黑臉!

大宅

回覆 ophelia2924 的帖子

1日... 起碼1星期啦 @@""""

流啡我個dr都寫左3日俾我, 佢仲想寫埋星期6, 我話我唔駛返工先冇寫到...

大宅

試下黃逸華醫生, 都係平... 但都清楚睇到心跳

大宅

回覆 回覆:annie0625的帖子

咁其實個個人要求唔同。我都只求知道bb健康同大細,同埋照結構都可以清楚曬想知問題。同埋屋企得c6一個人做野,所有野都就住!所以我覺得王醫生算好好。當然經濟環境許可有多餘錢我都想照4d!(但我見比c6睇果部電視畫面係清過我睇果部)

男爵府

引用:Quote:annie0625+發表於+12-5-17+12:52+點

原帖由 iamlazy 於 12-05-17 發表
平野冇好野係真, 唔止佢呀, 仲有佐敦張X良醫生又係收好平, 部機又係睇唔清, 之前我朋友去睇話BB有問題, 但 ...
但我覺得張醫生好好喎!呢度好多jm都睇佢,comment 都positive!

珍珠宮

annie0625 發表於 12-5-17 22:33
請其它jm介紹比其它jm 時唔好係唔係都話ok la , 呢個醫生甘差都會有人介紹既,我開post 係唔想其它jm 中招: ...

之前個post我都講左喇
你粉絲價就咪學人想要魚翅既質數
我唔知你係唔係第一胎喇,我都講左搵佢係照胎位正唔正同寫醫生信
所以350蚊係抵既,唔通想要醫生信特登去照個貴既?
如果你家下5個月照既應該係結構/4d,唔係照呢種咁早期既超聲波囉.....

每個人都有自己選擇,果日人地分享照左幾錢,唔係講緊照得好唔好照得有幾清
我話350蚊照左,人地問邊個我咪答囉,你洗唔洗單單打打?
定係你睇完果個post貪平去照家下唔滿意又特登出post話我介紹錯??

係bk真係難做人囉

首頁

尾頁

跳至