懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

百力滋 發表於 12-5-19 07:53
可以留意http://www.kinetics.hk/,或留意BK廣告或JM留言,屆時就可以報名,不過報名後要佢地電腦抽籤,我 ...

佢地係簡D就黎生得,差不多33WKS以上的媽媽,SELL打針,
打針個PART聽到一舊雲,可能我之前無留意呢方面的資訊啦,都唔係好明
餵母乳個PART好正,但問問題的人仲正,D問題好搞笑,比個講者寸
禮物真係好吸引,好實用,仲好鬼死重添,拎到我老公死死下,
最衰落雨,拎住袋野好唔方便,去個時隻腳仔已經濕晒,UP住對腳,無晒MOOD,
個場係銅鑼灣都幾方便,但個演講室有一陣味,好臭

大宅

引用:可以留意+http://www.kinetics.hk/,或留意

原帖由 百力滋 於 12-05-19 發表
可以留意http://www.kinetics.hk/,或留意BK廣告或JM留言,屆時就可以報名,不過報名後要佢地電腦抽籤,我 ...
Thanks

伯爵府

暫時覺得美素佳兒同kinetics的講座最好聽.

複式洋房

有無人知雅培同bb care 嘅講座又好唔好呢?

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:有無人知雅培同bb+care+嘅講座又唔好呢?

原帖由 Lecture 於 12-05-19 發表
有無人知雅培同bb care 嘅講座又唔好呢?
雅培又係,gift and speaker

大宅

引用:暫時覺得美素佳兒同kinetics的講座最好聽.

原帖由 winladyship 於 12-05-19 發表
暫時覺得美素佳兒同kinetics的講座最好聽.
美素內容講乜?有乜禮物送?

珍珠宮

Lecture 發表於 12-5-19 23:42
有無人知雅培同bb care 嘅講座又好唔好呢?

個人覺得bb care 嘅講座好差,有D HARD SALE,我報左兩個,去左一個,另一個落大雨都費時去:;pppp:

大宅

回覆:今晚的kinetics講座超讚!

有無姊妹知道"憑卷換領bb育嬰指南及咨詢資料"係乜來架?如果唔值得攞就唔去啦

大宅

引用:Quote:原帖由+winladyship+於+12-05-19+發

原帖由 alvinababy 於 12-05-20 發表
美素內容講乜?有乜禮物送?
我嗰次有營養師講飲食,有護士教你點幫bb換衫冲涼。gift係媽媽奶粉一罐

男爵府

回覆:今晚的kinetics講座超讚!

我so far去過雅培,美素,PMH,雀巢同kinetics,講內容的話,除左雀巢外,全部都OK學到野,講禮物就雅培,雀巢,kinetics,所以睇下你想要內容定禮物囉!我就好鍾意有示範嘅talk,所以我自己覺得美素,PMH同kinetics好值得去,因為佢地教識我沖涼同餵人奶

大宅

嘩.... d 禮品好正喎 ~

下次見到 Kinetic 一定要 join!!!

複式洋房

theclacheng 發表於 12-5-19 08:26
佢地係簡D就黎生得,差不多33WKS以上的媽媽,SELL打針,
打針個PART聽到一舊雲,可能我之前無留意呢方面的資訊 ...

我之前都有去KINETICS個TALK,今次再陪朋友去多次,真係好好,上次有教點同BB沖涼清潔臍帶果D,今次講多左母乳,所以次次都可能有D分別,但總而言之都好好,好值得去。至於疫苗果PART,姑娘都講得好好,可能我之前去BB展都問過下,又搜集過資料,所以so far都聽得明。

其實佢地都未必只揀3X WKS,因為我朋友都係22週,都抽中佢。

佢地禮物真係好好,比我上次又多左禮物(多左雜誌同美贊臣被仔),拎死都抵!話時話,我朋友今朝去換左禮物,填完問卷就換到育嬰指南同美贊臣奶粉兩罐,超正!

我又唔覺個場有味,會唔會而家夏天,你前後左右D人有味呀﹖!

kimchimom  係呀, 我都係23w咋嘛..都抽得中!
但我見好多媽咪都就快生得架喇  發表於 12-5-21 10:56

複式洋房

回覆 cream888999 的帖子

我朋友今朝去換左禮物,填完問卷就換到育嬰指南同美贊臣奶粉兩罐,超正!

伯爵府

jelly1220 發表於 12-5-21 10:55

我朋友今朝去換左禮物,填完問卷就換到育嬰指南同美贊臣奶粉兩罐,超正!
係for初生bb既奶粉嗎?

複式洋房

1號!

複式洋房

jelly1220 發表於 12-5-21 10:53
我之前都有去KINETICS個TALK,今次再陪朋友去多次,真係好好,上次有教點同BB沖涼清潔臍帶果D,今次講多左 ...

其實去得TALK大部份都起碼2X週啦,唔通1X週去咩,都未穩,留o係屋企安下胎好過啦!

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆:Cheetos 的帖子

雀巢有咩gift ge

男爵府

回覆 manmak11 的帖子

請問點入會架 ? 我係網頁搵唔到入會既 ??
係咪要入左會先可以參加講座 ??

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

kimchimom 發表於 12-5-21 10:56
係for初生bb既奶粉嗎?

我都啱啱換左啦,2罐美贊臣初生

kimchimom  ok woo..聽日去換先  發表於 12-5-21 13:55

公爵府

畀面勳章

引用:回覆 cream888999 的帖子 我朋友今朝去換

原帖由 jelly1220 於 12-05-21 發表

我聽日去換

各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

首頁

尾頁

跳至