懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:差半年,你個B的衫可以俾晒佢。反正阿B+都

原帖由 xiangching 於 12-06-25 發表
差半年,你個B的衫可以俾晒佢。
反正阿B 都大了,不要浪費ma~
唔啱著俾晒佢都冇所謂。

床仔應該唔得掛,唔夠位訓喎...

大宅

引用:衫share+無所謂啦,+反正到時你阿b都唔岩著,

原帖由 piggymonkey 於 12-06-25 發表
衫share 無所謂啦, 反正到時你阿b都唔岩著, 除非阿嫂係超大b, 而你個係細粒b, 否則share都唔大問題,話晒你 ...
一齊住一齊病都冇辦法,都唔知邊個惹邊個,不過成日病會好心痛。

伯爵府

DHA勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 SeeseeLau 的帖子

只怕到時話冇位放兩張床仔 =-=....
不過多個朋友仔又好D GE~

大宅

引用:係呀,+真係大得好快架。++我細佬個b大我肚

原帖由 大眼的Dog 於 12-06-25 發表
係呀, 真係大得好快架。 我細佬個b大我肚裏面個8個月,佢已經俾左一大袋衫我, 有一件係我買俾佢既xmas g ...
係啦,我出聲實死硬

伯爵府

DHA勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

不過多個朋友仔又好D GE~

大宅

引用:係呀,+真係大得好快架。++我細佬個b大我肚

原帖由 大眼的Dog 於 12-06-25 發表
係呀, 真係大得好快架。 我細佬個b大我肚裏面個8個月,佢已經俾左一大袋衫我, 有一件係我買俾佢既xmas g ...
係啦,我出聲實死硬

大宅

引用:睇下同呀嫂感情好唔好,+好既話真係冇所謂,+

原帖由 玫瑰花茶 於 12-06-25 發表
睇下同呀嫂感情好唔好, 好既話真係冇所謂, 如果唔好既, d衫仔分清楚好d!

...
佢把口識講野,但其實又冇咩感情,唔會鬧交,大家都係做下表面野

大宅

引用:回覆+SeeseeLau+的帖子 只怕到時話冇位放

唉,希望係多個朋友啦,如果打交都幾煩,知邊個錯都好,唔知嘅一係就偏心,一係就對自己阿b嚴格啲,都唔知處唔處理倒

大宅

回覆:有個好難解決嘅問題...

我會同奶奶要分返開,衛生D

伯爵府

要同另一個媽 媽傾下~有分歧就難攪!!

大宅

引用:回覆+SeeseeLau+的帖子 要同另一個媽+媽傾

要同另一個媽 媽傾下~有分歧就難攪!!
另一個媽媽即係指我阿嫂?

伯爵府

對~

大宅

月餅勳章 陪月勳章

其實你都話阿嫂個BB係幼稚園先落返O黎住, 兩三年後O既事, 到時都唔知乜環境, 可能你搬O左出O黎呢?
可能到時唔係你出聲, 係你個仔或者阿嫂個仔出聲話唔鍾意, 兩三歲人仔乜都識講, 又好識分邊D O野係自己O既, 老人家到時又唔同諗法LU。

禁止訪問

大宅

引用:其實你都話阿嫂個BB係幼稚園先落返O黎住,+

原帖由 airyaoi 於 12-06-25 發表
其實你都話阿嫂個BB係幼稚園先落返O黎住, 兩三年後O既事, 到時都唔知乜環境, 可能你搬O左出O黎呢?
可能到時 ...
係,其實我都覺自己諗遠左,咁樣好易亂諗野...到時真係發生先再諗

首頁

尾頁

跳至